Min följeslagare under 2009

Glamourmamman / 31 December, 2008 - 12:18 / Allmänt
4 kommentarer

Måste visa en julklapp jag fick från min störtsköna arbetskamrat J. Hon tyckte att jag kunde behöva den här söta kompisen under 2009, efter en del tråkigheter som hänt under hösten... Stella Posh passade mig tyckte hon, och jag är nog beredd att hålla med ;-) Visst är dom söta?! Finns hur många som helst att välja på! Går att köpa i olika designbutiker och på www.voodolls.se

Gott nytt år!

Glamourmamman / 31 December, 2008 - 10:45 / Allmänt
0 kommentarer

Årets sista dag! Vaknade först i familjen - redan kl. 7, trots att jag hade lovat mig själv sovmorgon. Men men, jag var ju utvilda i varje fall. Som småbarnsmamma blir det allt som oftast läggdags redan vid 22, vardag som helg ;-)

Har fixat lite här hemma, frostat ur frysen bl.a. Ett riktigt tråkgöra, men skönt när det är gjort! Snart tänkte jag ge mig ut på en löparrunda. Har faktiskt kunnat springa varje vecka i vinter, för något vinterväglag har det ju inte varit att tala om... Ikväll ska hela familjen på fest till vänner i Halmstad. Ska bli trevligt! Som galmourmamma älskar man ju att klä upp sig och dricka skumpa :-) Får se om jag vågar lägga upp någon bild på min outfit ikväll. Känns lite läskigt att bli bedömd av alla i bloggosfären... Man har ju läst många elaka kommentarer på andras bloggar :-(  

Har redan lite prestationsångest över bloggen, trots att den bara är 1 dag gammal! Jag vill ju att den ska se proffsig ut redan från start, jag glömmer lätt att jag är helt grön på detta... Får prova mig fram helt enkelt. Ha tålamod :-)

Gott nytt år!


Ny i bloggosfären!

Glamourmamman / 30 December, 2008 - 19:52 / Allmänt
0 kommentarer

Efter att slaviskt ha följt ett antal favoritbloggar det senaste året, känner jag nu att det är dags att själv börja blogga. Men kan jag det här, kommer jag att hinna med det? Ja, det återstår att se, men spännande ska det bli!