Ännu en fredagstorsdag

Glamourmamman / 30 April, 2009 - 17:51 / Allmänt
5 kommentarer

Åh, jag gillar verkligen sådana här torsdagar som automatiskt blir som en fredag, tack vare att man är ledig resten av helgen! Har haft en riktigt trevlig dag på jobbet. Full av energi och fredagskänslor :-) Hade ett möte med efterföljande lunch med en av våra leverantörer, jättetrevligt. Sedan hade jag pausgympan idag också. Ganska trist, för folk trodde att den var inställd pga att det var afton, så det var en nätt liten skara jag fick ha hand om idag. Hade först tänkt sluta lite tidigare, men det var fullt upp in i det sista. Hade även ambitiösa planer på att ta mig en löparrunda efter jobbet, men jag känner att det är bättre att vänta till imorgon bitti istället. Annars riskerar jag att göra en pissdålig runda och bli besviken på mig själv igen. Istället blev det en iskall Corona på gräsmattan, inte fy skam :-) Idag dök inbjudan till Mammagalan upp, riktigt glammig! Ska bli så kul!! Rösta gärna på mig om ni tycker att jag är värd det :-)

Idag är det ju som sagt Valborgsmässoafton, men vi har inga andra planer än att vara hemma och äta och dricka gott. Lax, potatis, kall rom/räksås och vitt vin - låter väl inte så pjåkigt? Verkar inte bli någon brasa i år heller. Förra året blev den inställd pga blåst (tror jag) och i år riskerar den väl att bli inställd pga torkan. Lite trist, för det är ett tillfälle att träffa lite folk här omkring. Ha en riktigt trevlig Valborg!

   
                                   Tröja och sjal - Gina Tricot, Jeans - Lindex, Skor - H&M

Min lille inredare

Glamourmamman / 30 April, 2009 - 12:26 / Barn
3 kommentarer

Mamma och pappa har röjt på sin vind= jag har fått hem en massa gamla saker... Bl.a. tog mamma med sig mitt gamla 3-vånings dockskåp. O bad så snällt om att få leka lite med det, och eftersom han är så försiktig så gav jag med mig. Men man kan ju undra vilken rumsuppfattning killen har... ;-)
Dagens Nina...

Glamourmamman / 29 April, 2009 - 20:29 / Outfits
9 kommentarer

Ibland känns det verkligen jättefånigt att lägga ut bilder på sig själv så här... Men eftersom jag själv gillar att kolla in andra klädstilar, så bjuder jag min "dagens" idag också :-)

  
T-shirt - BikBok, Leggings med dragkedja - Ellos, Kofta - Gekås, Skor - H&M, Halsband - Present