Fullspäckad lördag

Glamourmamman / 28 Februari, 2009 - 17:56 / Allmänt
3 kommentarer

Lite sen uppdatering av bloggen, men så blir det när det är fullspäckat schema! Har varit en mysig dag idag. Sov till kl. 7.30, då O tyckte att det var dags att vakna. Hade lite huvudvärk när jag gick upp, vilket förbryllade mig något. Jag hade ju inte druckit en droppe vin (kors i taket) på tjejmiddagen, eftersom jag körde. Men jag tror det berodde på den danska skalle som O gav mig (av misstag såklart) när vi busade på morgonen... Måste ha varit en rejäl smäll för det är först nu som det har släppt. Eller så ska jag fortsätta att alltid dricka vin på fredagkvällarna, haha!

Efter frukost åkte vi in till stan och gick på Hoppis & Skuttis. Sedan hade vi några ärenden på stan. Känns som om "shopaholicdjävulen" sitter i varje hörn den här helgen :-) Det ena erbjudandet efter det andra! Halva priset mellan 10-12, 30% på hela köpet, etc, etc...Men jag lyckades hålla mig i skinnet någorlunda. Budgeten tillåter nämligen inga större utsvävningar den här månaden. Och jag som är så sugen på att handla vårkläder!!

Nu på eftermiddagen har mina föräldrar varit här och fikat. Blev såklart de goda kladdkakemuffinsarna som vi bakade i onsdags. Men nu toppade jag med en klick grädde och blåbär och hallon. Mums :-) Nu har jag vägt upp det kaloriintaget med 30 minuters terränglöpning. Gick riktigt bra! Nu är det väl bara att fortsätta frosseriet resten av kvällen. Mat, vin, chips... Och så Melodifestivalen såklart! Har dålig koll på vilka som är med ikväll. Önskar er en riktigt mysig lördagkväll!


Fredagsfeeling!

Glamourmamman / 27 Februari, 2009 - 18:24 / Allmänt
8 kommentarer

Så där, då var arbetsveckan till ända! Har haft en bra dag på jobbet, och fått riktigt mycket gjort. Förmiddagen gick till planering och att fixa en massa småärenden lite varstans på jobbet. Nu på eftermiddagen har jag haft pausgympa och gått igenom mitt step&styrka-pass inför nästa vecka. Så jag fick min träningsdos idag, skönt!

Nu ska jag strax i väg på tjejträff. Jag och min kompis K ska överraska en annan av våra kompisar som fyller år på måndag. Tänker inte berätta vad vi ska hitta på för jag vet att hon läser min blogg...:-) Men det blir en lugn och skön hemmakväll, med mycket prat och skratt. Hoppas att ni också får en mysig fredagkväll!

Klänning - Gekås, Bälte och leggings - Gina Tricot,
Strumpor - H&M, Stövlar - Din Sko, Halsband - Cocoo

Guldkorn i vardagen...

Glamourmamman / 27 Februari, 2009 - 12:26 / Barn
2 kommentarer

De senaste dagarna har jag kommit på mig själv att ofta se vardagarna som en transportsträcka mot helgen. Jag vet att det beror på att det har varit en tuff vinter, som ensam ansvarig för allt på veckorna. Det är först på fredagskvällen som jag kan slappna av och få vara lite ego.


Men det är ju jättesorgligt att det ska vara så... Att man inte njuter fullt ut av alla mysiga stunder som jag och O har då vi är själva på veckorna. Igår var en lång och ganska jobbig dag. Och det var så skönt att sätta sig i soffan med en kopp kaffe på kvällen. O ville inte gå och lägga sig, utan satte sig bredvid mig i soffan och ville att vi skulle sitta under samma filt. Då lutade han sig mot mitt bröst och sa "Mysigt Mamma". Sådana guldkorn i vardagen får ens mammahjärta att svämma över av kärlek! Det är sådana stunder som får en att orka kämpa på. Min lille snutt!