Byxdress eller Jumpsuit

Glamourmamman / 31 Januari, 2009 - 19:19 / Shopping
3 kommentarer

Ja, kärt barn har många namn! Jag är i varje fall riktigt sugen på att inhandla en sådan i vår. Tycker att det är sååå snyggt med ett par riktigt höga klackar till! Vad tycker ni om den här trenden?   

   
 Bilder: Asos

En förmiddag i slow motion...

Glamourmamman / 31 Januari, 2009 - 10:39 / Allmänt
1 kommentarer

Oj, vad det var kul igår! Men oj, vad det känns i kropp och knopp idag ;-) Min kropp är inte riktigt van att vara uppe till halv fyra på morgonen, det är ju typ då jag går upp i vanliga fall! Var hos en killkompis till mig igår först och käkade jättegod middag. Sedan var vi ute på stan en sväng, och träffade en massa trevliga människor. Drack Hot Shot för första gången på 100 år! Trodde knappt att det fanns att beställa längre :-) Åkte nattbussen hem sedan, och det är ett under att man håller sig vaken! Trots att det egentligen bara är en sträcka på 1,5 mil, så känns det som om det tar minst 13 timmar! Tur att det finns mobiltelefoner som kan sysselsätta en en stund ;-)   

Har knappt sovit alls i natt känns det som, så jag är hyfsat seg just nu. Men efter lite lunch tror jag det bär av in till stan en sväng. Lite shopping kan alltid få en att piggna till :-) Vad ska ni hitta på idag?


Redo för party!!!

Glamourmamman / 30 Januari, 2009 - 18:06 / Allmänt
3 kommentarer

Nu byter jag snor mot glamour! Ha en underbar fredagkväll, det ska jag ha :-)


Linne och lackleggings från Gina Tricot