Svisch, så var det kväll!

Vart tog denna tisdagen vägen egentligen? Svisch, så var det kväll! Har ändå inte haft supermycket att göra på jobbet idag, mest en massa olika småsaker. Sprungit hit och dit! Kanske därför tiden gick så fort! Jättekul att Gekåsbloggen har fått sådant genomslag redan, vi hade många besökare igår! Gå gärna in och kika, och kom med förslag på vad ni vill läsa mer om!

När jag kom hem från jobbet gick vi direkt ut i trädgården och hade vattenkrig med trädgårdsslangen - till O:s stora förtjusning! Han hanterade den allt för bra, så både vi och halva huset blev genomblöta! Skönt ändå att kunna njuta av sommaren efter jobbet, då känns det inte lika hemskt att vara inne och jobba. Imorgon är vi dock lediga, så jag hoppas att vädret håller i sig lite till.

Nu har vi precis grillat och tagit ett glas rött. Man ska som sagt njuta av sommaren :-) Kvällen blir lugn och skön, och troligtvis blir det "Allsång på Skansen". Verkar vara bra artister idag - jag älskar ju t.ex. Mia och Klara! Dessutom kommer Malena Ernman, och hon kommer till oss på Gekås imorgon. Snacka om kontraster på scener ;-) Ha nu en riktigt skön tisdagkväll!


Linne - JC, Tunika - BikBok, Leggings - Gina Tricot, Skärp - Gekås, Halsband - Oxxo, Skor - H&M
Postat av: Nina

snyggt!.. som vanligt :)

2009-06-30 @ 21:30:54
URL: http://ninadays.blogg.se/
Postat av: Erika

Vad kul med en gekåsblogg =)



Vattenkrig låter härligt. Perfekt att ha varma sommardagar!



2009-06-30 @ 22:24:38
URL: http://morgondimma.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: