Bloggrösterna är nollställda...

Glamourmamman / 31 Mars, 2009 - 21:55 / Allmänt
0 kommentarer

Fick reda på idag att röstningen på Mammabloggalans hemsida har strulat. Så för att rätta till problemet så har dom nollställt röstningen. Så om du gillar min blogg, snälla gå in och rösta igen :-)  TACK!!

Sveriges bästa Mammablogg - rösta HÄR
Sveriges bästa Glamourmammablogg - rösta HÄR 


En gladare dag...

Glamourmamman / 31 Mars, 2009 - 18:48 / Allmänt
5 kommentarer

Puh, tur att man inte är kvar så länge i dom där "down-perioderna"... Det suger verkligen musten ur en! Idag har det faktiskt varit en mycket gladare dag. Det händer spännande saker på jobbet som man får vara en del av, och så har jag umgåtts och fått mail från energigivande personer i ens närhet. Det är oerhört betydelsefullt, särskilt när man känner sig lite nere.

Nu har jag precis kommit hem från jobb och dagishämtning. Duschat av mig svetten som ju alltid hinner torka in innan man hinner hem efter ett pass. Det finns inte en chans i världen att jag skulle hinna duscha innan jag hämtar O, det handlar om minuter innan dagis stänger. Men lite svett har väl ingen dött av ;-) Nu är jag ren och fräsch i varje fall, och så där pigg-glad som man kan vara efter ett pass som har gått bra!

Kvällen blir lugn och stilla. Är ju ledig imorgon igen, så det blir väl om jag inte hinner eller orkar göra allt som behövs i kväll. Tänkte kolla på sista avsnittet av "Rosing" kl. 20. Tycker att det är helt patetiskt, men kan ändå inte låta bli att titta ;-) Det är väl typ det mest ansträngande jag ska pyssla med ikväll. Och så ska jag mysa med O såklart! Har ni hittat på något kul idag? 

   
              Top och kofta - Gekås, Jeans - Zara, Halsband - Cocoo, Stövlar - Din Sko

Träning, träning, träääning!

Glamourmamman / 31 Mars, 2009 - 12:54 / Allmänt
0 kommentarer

Veckan börjar med en rejäl dos träning för min del. Men det kanske bara är bra när man känner sig lite nere. Träning får ju endorfinerna att ta glädjeskutt i kroppen :-) Kände redan efter gårdagens gympapass (som för övrigt gick riktigt bra) att jag kände mig mycket gladare!


Idag har jag planerat lite fler pass. Bl.a. passet jag ska börja köra nästa vecka - Puls/Styrka. Ska bli jättekul att byta typ av pass! Mitt tidigare danspass handlar ju mycket om attityd, koreografier som ska bytas titt som tätt, hitta dom perfekta finallåtarna, etc, etc... Puls/Styrka blir ett "rejälare" pass med enklare konditionslåtar, varvat med styrkeövningar.


Åkte på att köra pass idag också. Har krisigt med instruktörer just nu, så i eftermiddag ska jag hoppa in och köra Step/Styrka. Ska bli skoj, och så får jag ju lite egenträning också. Men innan dess så blir det en omgång pausgympa för personalen. Nej, nu är lunchen slut. Ha en härlig tisdag, så hörs vi ikväll!


[glad.jpg]