Lördagsmys

Glamourmamman / 31 Oktober, 2009 - 17:08 / Allmänt
5 kommentarer

Gokväll kära läsare! Det är inte klokt vad dagarna går fort på helgen - vips så är det redan lördagkväll! Har haft en mysig, men lite trött lördag. På förmiddagen bar det av mot mina hemtrakter, där vi tände ljus hos bl.a. lillebror. Det är så fint och fridfullt på kyrkogårdarna nu när det brinner ljus överallt.

Sedan var vi med mamma och pappa och grillade korv vid sjön. Det har varit fantastiskt väder idag, soligt och kallt! Och att grilla korv över en öppen eld är ju alltid en speciell känsla. Man hamnar alltid mitt i röken, var man än står, och man råkar alltid tappa korven precis när den är klar. Så ofta slutar det med att man äter korven halvljummen ;-) Men mysigt är det!

När vi kom hem i eftermiddags var jag frusen ändå in i märgen, så jag tappade upp ett varmt bad. Älskar att man har badkar sådana här gånger! Kunna ligga där tills man blir alldeles skrynklig :-) Snart är det dags för lördagsmys, så jag önskar er alla en härlig kväll. Kram ♥


Dagens Nina

Glamourmamman / 31 Oktober, 2009 - 16:53 / Outfits
2 kommentarer


Top, kjol och leggings - Gina Tricot, Leopardskärp - Gekås, Stövlar - Scorett, Halsband - Kalas


Alla helgons dag...

Glamourmamman / 31 Oktober, 2009 - 09:51 / Allmänt
2 kommentarer

God morgon kära läsare! Hoppas att ni har sovit gott. Jag har sovit som en prinsessa, med undantag av ett kort avbrott tidigt i morse, då O vaknade och inte kunde hitta sin Nutte. Som vanligt somnade jag innan utröstningen i Idol igår - tur att man kan uppdatera sig på nätet :-)

Idag är det alla helgons dag - en speciell dag för mig, och säkert många andra också. Helgen då man ska tända ljus för sina kära som har gått bort. Jag ska åka till min lillebrors grav idag, och tända ljus och lägga en bukett röda rosor. Jag känner inget måste att åka dit just den här helgen, för jag tänker lika mycket på honom här hemma. Men just i år känns det extra viktigt på något sätt. Jag ska även passa på att tända ljus för mormor, som dog i våras, och även sända en tanke till dem som har gått bort under året. Tyvärr är det allt för många unga som har fått lämna oss... Ska du tända ljus för någon? 

Jag önskar er en riktigt fin lördag, så hörs vi säkert senare idag. Lördagskramar till er alla ♥