Nytankad

Glamourmamman / 31 Januari, 2010 - 17:26 / Allmänt
7 kommentarer

                        

Gokväll bloggosfären! Så var söndagkvällen här, och den här veckan har jag faktiskt aningens söndagsångest... Det har varit så skönt att vara hemma och tanka ny kraft och energi, och jag håller tummarna att den ska räcka hela veckan ut nu.  

Det har varit en riktigt skön söndag, och jag har varit ute och gått 2 gånger i kylan. Jag får nästan anstränga mig att inte gå lite fortare och lite längre... Typiskt mig, att så fort jag känner mig pigg igen, så vill jag köra på i 180! Varför kan jag inte lära mig att hushålla med energin lite?!

Nej, nu ska jag försöka att mota bort söndagsångesten, och istället göra den här kvällen till ett mysigt avslut på veckan. I ugnen står just nu en hemmagjord pizza, snart färdig att servera. Och på tv visas flera feelgood-program, som t.ex. "I en annan del av Köping". Njut kvällen, kära läsare ♥


C-vitamin-chock!

Glamourmamman / 31 Januari, 2010 - 10:08 / Allmänt
4 kommentarer

               
                               Citruspressen från Alessi har blivit en riktig favorit här hemma!

Godmorgon på er!
Så var det söndag igen, tänk vad helgen rusar iväg! Har tagit igen en del förlorad sömn den här helgen, så jag hoppas att vecka 5 ska bli en piggare vecka. För att spä på det hela ännu mer, så lyxade vi till det med färskpressad apelsinjuice till frukost. Säkert inte så milt för min magkatarrsmage, men ack så gott!! Håller förmodligen bacillusker borta också :-)

Nu ska jag och O ut i kylan och handla lite ingredienser till eftermiddagsfikat, eftersom vi kommer att få lite besök då. Annars har vi inga direkta planer för den här söndagen, och det känns ganska skönt faktiskt. Ibland behöver man ta dagen som den kommer helt enkelt. Vad står på schemat för er den här dagen?


Uppladdning...

Glamourmamman / 30 Januari, 2010 - 19:12 / Allmänt
8 kommentarer

Gokväll bloggisar! Hoppas att ni alla har haft en fantastisk lördag, men mycket sol trots kylan. Jag själv har inte gjort många knop idag. Har mest slappat och pillat mig i naveln :-) Men det kanske är det som är meningen när man ska ta det lugnt...? Det är bara så ovant... Jag som älskar att ha tusen saker på gång hela tiden. Kanske därför man har hamnat där man har hamnat också... Jaja, nu är jag i varje fall på god väg :-)

Nu är magen mätt och full av norsk torsk som vi har fått av svärfar idag, smarrigt! Snart väntar kvällens höjdpunkt på tv - Robinson-finalen. Känns som om det kommer att bli ett "stressigt" avsnitt, för det är så mycket som inte är klart än. Jag tror jag håller på Sanna, tycker hon är en cool tjej. Har ni någon favorit i finalen? Nej, nu ska jag snart hugga tag i ostbollarna :-) Ha en mysig lördagkväll ♥