Diggiloo Diggiley...

Glamourmamman / 31 Juli, 2010 - 16:08 / Allmänt
4 kommentarer

Hallå kära bloggisar! Hoppas att ni har haft en bra lördag så här långt. Här hemma har vi haft en soft innedag, med lite städning och slappande. Och jag måste säga att det känns något lite bättre i höften idag. Hoppas hoppas hoppas att det kan bli ännu bättre om några dagar om jag sköter mig!

Nu ska vi strax iväg på lite galej - och det är precis vad jag behöver för att peppa upp mig själv lite. Vi har även i år blivit bjudna på Diggiloo genom jobbet, och jag håller tummar och tår att regnet håller sig borta. Kommer att bli lite meckigt att hoppa på kryckor, men det ska mer än så till att hålla mig hemma :-)

                  Ha en riktigt härlig lördagkväll, så hörs vi imorgon igen! Varma kramar från mig ♥


Beautiful Blogger Award

Glamourmamman / 31 Juli, 2010 - 09:43 / Allmänt
6 kommentarer
Jag har fått en blogg-award, TACK snälla Erika!
Med denna fina utmärkelse kommer dock några små förpliktelser, man bör:

- kopiera in award-bilden i sin blogg för att visa att man fått den
- tacka och länka till den som nominerade en
- nominera sju andra bloggare och länka till dem
- berätta sju intressanta saker om sig själv


7 saker om mig 

1) Jag har en tatuering i svanken, till minne av min lillebror i himlen
2) Jag är livrädd för djupa vatten
3) Jag har aldrig ens provat att röka eller snusa
4)
Jag har flyttat 7 gånger i mitt liv
5) Jag har extremt stort kontrollbehov
6) Jag är en känslomänniska - och det kan gå snabbt i vändningarna!
7) Jag är duktig på att skapa vardagslyx i tillvaron

Jag nominerar i min tur följande 7 bloggar:

Fotodrömmen
Sofias Dressingroom
Carolinas Blogg
Annas Inspiration
Sannas Blogg
Wojtans Blogg
EdvinsMamma


Hälsning från invalidot...

Glamourmamman / 30 Juli, 2010 - 17:58 / Allmänt
13 kommentarer

               
Usch, en sådan här pissig dag vill man helst inte skriva något blogginlägg... Men eftersom jag har valt att visa alla mina sidor (nåja, de flesta i varje fall) här i bloggen, så får ni höra om mina dåliga dagar också. Så för er som inte orkar läsa mer om självömkan så här en fredagkväll, ni kan sluta läsa nu ;-)

Som sagt, min värk från sätet/höften har inte blivit bättre i veckan, snarare tvärtom. I natt gjorde det dessutom ont att vända sig om i sängen. Blir så extremt ledsen och frusterad av att inte kunna röra mig obehindrat. Allt går i slowmotion, och jag varken orkar eller klarar av att göra vissa saker. 

Idag hade jag tid hos sjukgymnasten, och jag vet inte vad jag hade hoppats på för resultat egentligen. Hon testade både rörlighet och styrka, och den var det inget fel på som tur var. Hon tryckte även på en massa olika ställen runt höften, men jag kände inget nämnvärt av det heller. Det enda hon kunde tänka sig att det var, det var att det trots allt kom från fogarna... 

Hon försökte trösta mig med att det troligtvis går över direkt när barnet är fött, och att jag ska vara tacksam över att besvären kom så här sent. Stackars dem som går med den här värken i 20 veckor!! Det som gjorde mig glad var, det var att jag faktiskt inte blev beordrad vila resten av graviditeten. Nej, jag ska snarare växla ställning så ofta som möjligt, och gärna prova på anpassad träning. Så om några dagar ska jag prova på att röra mig lite försiktigt i varmvattenbassäng. Jippii!

Men i övrigt är det såklart små steg som gäller, och jag försöker använda kryckorna så ofta jag kan. Men det går låååångsamt... Det är så mycket jag skulle vilja ha gjort här hemma, men det funkar inte, och det gör mig gråtfärdig emellanåt. Har faktiskt börjat packa BB-väskan så mått, för om det blir bråttom när det väl är dags, då kommer jag inte att klara av att springa omkring och snabbpacka.

Ikväll ska jag dock försöka njuta av fredagsmyset, och koppla bort frustrationen. Jag och O är själva hemma hela kvällen, så vi har laddat med godis och filmer. Regnet fullkomligt vräker ner utanför, och har gjort det i snart två dagar. Hoppas på sol och en gladare dag imorgon. Fredagskramar ♥