Härlig start!

Glamourmamman / 31 Maj, 2010 - 18:36 / Allmänt
8 kommentarer

Vilken härlig start den här veckan fick! Inte nog med att jag har haft mycket energi och mått toppen - det här är även sista hela veckan innan T är klar i skolan. Nästa vecka är det bara två skoldagar och sedan examen. Så skönt att se slutet på den här långa och tuffa perioden. Men jag är grymt stolt över mig själv, som både kvinna och mamma, att jag har fixat det här!

Det blev alltså dagis och jobb för O och mig idag. Var i valet och kvalet i morse, men eftersom han verkade som vanligt, och inte hade haft någon feber alls sedan igår morse, så chansade jag. Och det hade gått bra som tur var. Det är ibland jättesvårt att avgöra hur man ska göra... Man vill ju inte skicka barnet till dagis när han/hon inte har krafter eller orkar äta och leka. Men jag vet att O:s dagisfröknar (och säkert alla andra också) är duktiga på att säga till om dom märker att han inte är helt ok. Det stillar det dåliga samvetet och oron lite... Ser han hängig ut så ringer dom direkt och rådgör med mig!

Arbetsdagen har gått galant, lagom mycket att göra. Tränade lite styrketräning innan jag åkte hem - bäst att passa på när energin finns, och härligt att känna att man fortfarande har lite styrka kvar i kroppen! I helgen har jag läst lite i min förra graviditetsdagbok, och jag slås verkligen av likheterna. Jag mår ungefär lika bra/dåligt samma veckor nu som då. Känns skönt att veta, att även om jag har några down-dagar, så kommer det mer energifyllda dagar sedan.

Imorgon är vi faktiskt lediga igen. Dagis har stängt, så jag fick helt enkelt byta ledig dag den här veckan. Känns både skönt och lite konstigt att rubba vanorna så här. Någon längre sovmorgon kan vi dock inte räkna med, för på morgonen kommer Anticimex hit och bedömmer skadorna efter onsdagens incident... Känner mig ganska nervös inför det faktiskt. Även om hemförsäkringen förhoppningsvis täcker ev. skador så är det ju inte kul direkt...Håll tummarna! Nej, nu ska jag ha mys med O innan sängdags. Måndagskramar ♥


Top - H&M Mama, Omlott-tröja - Blingo, Baggyjeans - Gekås,
Halsband - Rut M.fl, Skor - Wedins