Tisdagsbakning...

Glamourmamman / 30 November, 2010 - 18:17 / Allmänt
4 kommentarer


                                Ett gäng med helt vanliga lussekatter (dock utan saffran), och...

Japp, trots att förmiddagen var ganska intensiv här hemma (det är galet jobbigt ibland att ta hand om två barn samtidigt!), så lugnade det ner sig framåt lunch och jag och O bakade ett gäng lussekatter. Egentligen tycker jag att det är en ganska menlös bulle, men runt lucia är det ändå mysigt att ha några i frysen.

Nu blir det snart tv-soffan -har inte kunnat sätta ner rumpan många minuter idag, så det ska bli sååå skönt att ta det lugnt! Tänk, imorgon går vi in i julmånaden december - känns galet! På tal om det så är det nog bäst att jag fixar till det sista på paketkalendern, annars vet jag någon som blir besviken :-) Kram på er ♥

 
                                            ...och några lite mindre normala skapelser :-)


Today I´m wearing this...

Glamourmamman / 30 November, 2010 - 15:22 / Outfits
2 kommentarer


Linne - Nelly/Avanna, Kofta - Gina Tricot, Jeans och boots - H&M


Sängvättar och nattväckare...

Glamourmamman / 30 November, 2010 - 10:10 / Barn
6 kommentarer


Tomma sängar... En ganska vanlig syn här hemma just nu. Enligt O beror det på alla sängvättar och nattväckare (några blågula saker som flyger i rymden) som gör att han måste komma in till oss på natten. Och så finns det monster under hans säng såklart! Även under våra sängar, men där är dom osynliga :-)

Ännu en morgon har man vaknat upp med sängen full av barn :-) Ja, jag ska nog inte säga något själv, jag var likadan när jag själv var barn... Det finns ju så mycket skumt på ens rum om nätterna, tycker man när man är liten. Och visst är det mysigt att sova tillsammans, men ganska trångt. Och varmt!

Som vanligt på tisdagar så vet man aldrig hur dagen ska bli, med två små killar med stark vilja, här hemma :-) Har lite planer, men vi får se hur det utvecklar sig. Men först tror jag att vi ska bylsa på oss massor av kläder och ge oss ut en sväng. Soligt men sååå kallt! Hörs säkert lite senare! Ha en fin tisdag ♥