En dag i händelsernas centrum...

Glamourmamman / 30 September, 2010 - 16:49 / Allmänt
8 kommentarer

               
                                                             På väg till socialkontoret

Hallå bloggosfären! Ja, den här torsdagen har varit en ganska händelserik dag. På morgonen åkte vi in till socialkontoret för att skriva på faderskapspapprena. Ja, det funkar ju så när man lever i synd... ;-) Måste säga att det känns lite 1800-tal över det... Jag menar, vad är det som garanterar att mannen är pappa till barnet bara för att man är gifta? Men självklart finns det ju någon vits med detta :-)

Sedan åkte vi och parkerade i ett parkeringshus i stan, och jag passade på att amma C innan vi gav oss ut på lite shopping. Exakt i den stunden var det ett rån på Guldfynd, bara 50 m ifrån oss (läs HÄR)! Vi kunde ju lika gärna ha blivit vittne till hela händelsen, för vi passerade där bara minuten efter. Lite läskigt tycker jag, och även om gänget åkte fast så är det sorgligt att det hela slutade med att en av rånarna dog i bilkraschen.

Eftermiddagen har varit något mindre händelserik, men långt ifrån energilös. Jag fattar inte var jag får energin ifrån! Kan det vara alla fikastunder som gör mig så speedad :-) Men det är väl bara att njuta av dom dagarna det känns så, jag vet ju att det kommer dalar också... Det är i varje fall superskönt att vara två vuxna hemma vissa vardagar - man får ju gjort sååå mycket mer när man inte är själv med två små!

Nu är tydligen middagen färdig, och jag ska även ta ut plåtarna ur ugnen med dagens bakningsresultat. Japp, det gäller ju att hålla frysen full så här i amnings- och mammafikatider :-) Ha en fin torsdagkväll ♥


Feel-Good-Bloggar

Glamourmamman / 30 September, 2010 - 08:57 / Allmänt
7 kommentarer

Jag har många underbara bloggar som jag troget följer så gott som dagligen. Men jag efterlyser ännu fler där ute i bloggosfären - sådana där härliga bloggar att inspireras av! Gärna snygga, välskrivna och med bilder :-)

Jag gillar att följa bloggar som tar upp ungefär samma saker som jag själv gör - mode, barn, träning, mat, inredning, vardagslyx, etc. Gärna personliga sådana, där inte allt är tillrättalagt och så jäkla perfekt. Nej, jag gillar personer som visar upp även andra sidor av sig själva, personer som vågar vara ironiska och bjuda på sig själva och den inte alltid så glamourösa vardagen :-) Ärliga och härliga bloggar helt enkelt!

Så har ni tips på bloggar av den här typen, så länka gärna i kommentarerna. Kanske är det just DIN! :-)

michelleoshen%27s blog, page 2 - StumbleUpon


Effektiv onsdag...

Glamourmamman / 29 September, 2010 - 18:53 / Allmänt
8 kommentarer

      
Soffdelen i vårt stora vardagsrum. Har tröttnat lite på alla panelgardiner som har funnits i flera år, så nu har vi mest "vanliga" längder här hemma. Känns mer ombonat på något sätt, särskilt nu i mörkare tider.

Gokväll bloggisar!
Ja, som ni förstår av rubriken så har jag inte bara legat på latsidan idag. Konstigt det där egentligen - dom dagarna man har alla chanser i världen att vila, ja då är man hur pigg som helst! Men det känns ändå skönt dom dagarna att veta, att om jag vill så kan jag gå och lägga mig och sova en stund. Och visst har det blivit lite slapp i soffan också, men jag har även hunnit med det här:

• Inventerat O:s höst-och vinterkläder
• Rensat hallgarderoberna på sommarens skor och jackor
• Hängt upp nya gardiner i vardagsrummet
• Promenerat 7 kilometer i höstsolen
• Tvättat och strukit
• Påbörjat planering av dop

En liten klapp på axeln till mig ;-) Ja, och så har det självklart blivit många amningar och ett och annat blöjbyte också, men T har varit hemma och servat en hel del. Ja, inte med amningarna såklart - där har han inte mycket att komma med tycker lilla C :-) Nu har jag dock gjort mig förtjänt att massor av soffhäng resten av kvällen. Har en päronpaj som just står på avsvalning... Ska bli riktigt smarrigt! Ha en skön kväll ♥