Sommarvärme, lunchbesök och svettig löparrunda...

Glamourmamman / 31 Maj, 2011 - 19:24 / Allmänt
9 kommentarerJa, så skulle man nog kunna sammanfatta den här dagen. En riktig sommardag! För första gången i år hade alla i familjen shorts på sig (ja, inte T visserligen, men det hade nog sett lite knepigt ut på hans jobb ;-)) Besöket på BVC visade att lille C hade vuxit till sig sedan sist, precis som jag hade anat. 75,5 cm lång och 9 270 g tung - stora lilla killen ♥ Inte konstigt att han växer ur sina kläder snabbare än man hinner blinka :-)

Vi har som sagt även haft lunchgäster idag - min moster och kusin med sin lillprins. Jättemysigt att prata och leka bort några timmar ihop! Jag hade gjort en salami-och brieostpaj, som jag blev rätt nöjd med om jag får säga det själv :-) Ska försöka komma ihåg receptet (freebasade lite), så lägger jag upp det här inom kort.

Jag ska erkänna att man är ganska mör som mamma efter att ha varit hemma med två barn en hel dag... Hoppas att vi kan komma iväg på lite utflykter, eller träffa många vänner i sommar, annars kommer dom här 3 sommarlovsmånaderna att bli ganska tuffa tror jag... Tur att T snart har semester en månad ;-) 

Har i varje fall varit ute och sprungit en runda nu när det har blivit lite "svalare" i luften. Och med risk för att bli tjatig - man blir ju såå mycket piggare efteråt! Testade förresten appen Runkeeper idag, verkligen att rekommendera! Har tidigare använt mig av Jogg.se för att mäta mina rundor, men den här körs via GPS så man får exakta sträckor, kilometertid, etc. Nu har jag nog eftersvettats klart, så nu blir det dusch och kaffe :-)

Ha en fin kväll ♥

Ps:
Hörrnini, ni glömmer väl inte vara med och tävla om solskyddsprodukter från Apoteket?! Jag kanske inte har nämnt det innan, men detta är även en intern tävling oss utvalda bloggare emellan. Den som lockar flest tävlande vinner ett pris och publicitet på Blogg.se. Och visst hade det varit finfint för dig att vinna solskydd till familjen nu när sommaren är här! Så kom igen, klicka HÄR och var med och tävla du också!


Pieces of me...

Glamourmamman / 31 Maj, 2011 - 16:57 / Outfits
1 kommentarer


Top - Gina Tricot, Shorts - Object, Halsband - Oxxo, Armband - Gekås, Nagellack - Isadora 619


Nu har vi sommarlov!

Glamourmamman / 31 Maj, 2011 - 09:43 / Allmänt
4 kommentarer


Lillebror spanar in när brorsan och hans kompisar sjunger sommarsånger


Tårta serveras alltid efter uppträdandet...


...och O smackade i sig två bitar :-)

God förmiddag!
Vilken tur vi hade med vädret igår kväll, precis lagom varmt och soligt. Det är ju inte riktigt samma känsla att ha picknick i regn och 10 plusgader... Nu har vi i varje fall sommarlov, jag och småprinsarna! Kommer nog att kännas märkligt och vemodigt nästa år, när O slutar dagis för gott, och istället blir skolkille... Och det måste kännas minst lika märkligt för hans "fröknar" som tar farväl av barn som dom har träffat nästan mer än vi föräldrar har... Nu blir det ju dock några år till som dagisföräldrar, eftersom lille C börjar nästa år.  

Typiskt nog så vaknade jag redan kl. 6.30 i morse, och kunde omöjligt somna om. Men solen sken så starkt så jag antar att det kommer att bli en härlig dag! Och det är ju ganska mysigt också att smyga upp själv, medan småkillarna sover vidare. Kunna duscha, äta frukost och läsa tidningen i lugn och ro. Om ett par timmar får vi fint lunchbesök, och innan dess ska vi försöka hinna med ett BVC-besök och se hur mycket lillebror egentligen har vuxit på en månad. Det märks i varje fall på hans kläder... På återseende lite senare!

Ha en skön dag ♥

Ps: Glöm inte att tävla HÄR om solskyddsprodukter från Apoteket!