Årets pepparkaksbak...

Glamourmamman / 30 November, 2011 - 21:40 / Allmänt
3 kommentarer


Gokväll bloggosfären!
Här kommer en sen uppdatering från mig - har helt enkelt hunnit med att sitta ner här vid datorn. Men vilken mysig eftermiddag vi har haft med mamma/mormor! O engagerade sig riktigt bra i baket i år, medan lille C mest lekte med pepparkaksformar och åt deg :-) Så nu har vi bunkrat upp inför julen!

Har som sagt även hunnit med att vara iväg och köra ett styrkepass ikväll. Jag har mina misstankar om att deltagarna kommer att bli påminda om mig under morgondagen... ;-) Efter en mugg glögg (ja, jag jobbar hårt på julkänslan!) och lite pepparkakor känner jag nu att det är dags för sängen.

Natti natti ♥


Onsdagshälsning från mitt lilla kaos...

Glamourmamman / 30 November, 2011 - 13:28 / Allmänt
4 kommentarer


Sluta fotografera nu, mamma, och ge mig en puss! :-)

Hallå bloggisar!
Tack för alla era kommentarer de senaste dagar, jag blir så glad! Det gör det hela såå mycket roligare att blogga när man har en tvåvägskommunikation med er läsare :-) Fortsätt så snälla ni!

Även idag har det gått i turbofart, och jag ska erkänna att jag är något stressad dessa dagar... Men jag ser ett slut på det, så då får man härda ut :-) Medan O var på dagis har jag slagit in barnens adventspaket. Tog sin lilla tid - särskilt med tanke på att lille C var riktigt nyfiken på vad jag höll på med! Under tiden lyssnade jag på skivan jag har bränt till kvällens styrkepass, och gick igenom alla övningarna inne i mitt huvud. Jodå, det går! Det är nog en yrkesskada kanske :-) Blir nog bra tror jag!

Nu ska jag strax gå och hämta lillprinsen på dagis, och sedan kommer min mamma hit och sällskapar oss resten av dagen. Vi ska bl.a. baka pepparkakor tillsammans, mysigt - och avstressande!

Ha en fin dag ♥


Smågalna dagar...

Glamourmamman / 29 November, 2011 - 19:18 / Allmänt
5 kommentarer


Barnen gör sig påminda även på jobbet. Idag hittade jag den här leksaksbilen i min väska... Det var väl någon av småkillarna som tyckte att mamma behövde något kul att sysselsätta sig med på bussen :-)

Gokväll på er!
Jisses, vad tiden springer i väg dessa dagar - hänger inte riktigt med i svängarna! Men så har jag ju å andra sidan varit själv med barnen nästan hela helgen, så jag ligger efter med vissa saker. Plus att jag har flera pass den här veckan på kvällstid = mindre tid för vardagsbestyr. Härliga galna vardag!

Jag har såå mycket att hålla reda på just nu, och tyvärr har jag en tendens att försöka lösa världsproblemen vid midnatt. Inte så bra... Ikväll måste jag påbörja projekt adventskalender. Jag kommer aldrig hinna slå in alla de små paketen annars! Kan säga att jag har en liten kille här hemma som räknar ner dagarna :-) Förutom det ska jag försöka hinna med att svänga ihop ett styrkepass till imorgon kväll. Tack och lov har jag en stor musik- och rörelsebank att hämta från, så det ska nog gå fint.

Men innan jag gör något annat ska jag ta en kvällsfika med familjen framför öppna spisen. Och jag ser fram emot en ledig dag imorgon, med ett mysig eftermiddagsbesök. Må så gott allihopa!

Kram ♥