Happy Valborg!

Glamourmamman / 30 April, 2012 - 18:05 / Outfits
3 kommentarer


Top och sjal - Gekås, Chinos - Lindex, Boots - Din Sko

Gokväll bloggosfären!

I väntan på att T ska komma hem från jobbet (det är ju en storhelg nu, så självklart blir det övertid...) och det är dags för lite god mat och dryck, tänkte jag passa på att kika in och önska er en trevlig kväll.

Det kommer att bli ännu en lugn Valborg för oss, eftersom T jobbar mycket. Men vi får i varje fall besök av några goda vänner, som kommer och sällskapar oss vid valborgsmässoelden lite senare. Tänk vad många olika slags "valborgar" man har firat genom åren. Från tonårsfester och Cortegen i Göteborg, till sena partykvällar och stora familjefester. Men en härligt vårig afton är det alltid! 

Njut kvällen ♥


Mellis på balkongen...

Glamourmamman / 30 April, 2012 - 15:15 / Barn
2 kommentarerJag och bröderna bus började valborgsfirandet med mellis på balkongen. Äntligen lite värme igen!

Kramar ♥

Rösta på min blogg i Bloggbussen 2012!


Konsten att bli förbannad på en medicinboll...

Glamourmamman / 30 April, 2012 - 09:00 / Träning
2 kommentarer


Att tjonga en medicinboll i marken ser kanske inte så svårt ut......men jag kan lova att man behöver bli rejält förbannad på bollen för att lyckas ;-) 

Godmorgon alla valborgsfirare!

Börjar denna lördagsmåndag med några osmickrande och svettiga bilder från gårdagen - men vem orkar försöka vara glamourös när man tränar liksom ;-) Ledarträffen igår bjöd på cirkelfys på Friskis&Svettis - ett upplägg som jag har börjat gilla mer och mer. Korta, intensiva styrkeövningar, där man håller uppe pulsen hela tiden. Sedan blev det supergod grillbuffé - en perfekt avslutning på helgen! Nu är det bara några timmar kvar innan det är dags att stämpla ut för helg igen ;-) Vad gör ni andra idag?

På återseende ♥


Det var inte så lätt att balansera på en boll heller ;-)