Tävla om ett lyxigt hårvårdskit från Kérastase!
Jag har fått möjligheten att lotta ut ett riktigt lyxigt hårvårdskit från Kérastase till er läsare. Vinnaren kommer att få hem ett paket med produkter från deras senaste lansering Cristalliste.

Produkten är speciellt framtagen för långt hår, och ska vårda hårstrået och gör håret lätt, rent och viktlöst . Paketet är värt drygt 800 kr och innehåller följande produkter:

Cristalliste Fins - hårbad för fint hår
Lait Cristalliste - vårdande och utredande balsam
Lumiére Liquid - glansförstärkande leave-in

Alla kan vara med och tävla - du svarar helt enkelt på följande frågor:

1. Vad kallas teknologin som är hemligheten bakom Cristalliste? Ledtråd här
2. Vilket är ditt/dina bästa tips för ett välmående hår?
3. För extra vinstchans länkar du till tävlingen i din blogg eller på Facebook.


Skriv svaren i en kommentar i detta inlägg. Glöm inte att fylla i kontaktuppgifter så att jag kan nå den lyckliga vinnaren. Tävlingen pågår t.om. söndag 6 maj.

Lycka till ♥

Postat av: Annica

Svar: Liquid Light ComplexGlittrande som kristall och viktlöst som ljus, den bäst bevarade hemligheten för långt hår.Jag har inte direkt tips mer än att jag har kämpat med olika produkter till mitt hår inget passar. kanske kan detta ge mitt hår ett sista hopp.??

jag skulle bli så glad om lotten full på mig.tipsar om tävlingen på bloggen!Annica

2012-04-28 @ 15:02:16
URL: http://flizansnikis.blogg.se/
Postat av: Sanna

Svar:

1, Liquid Light Complex teknologi.2, Då jag själv har långt och lockigt hår blir håret väldigt lätt torrt och frizzigt. Därför brukar jag,

Tips 1: Bara försöka ha schampoo i hårbotten och låta shampoot rena längderna under tiden jag sköljer håret. (Just för att inte torka ut längderna mer än nödvändigt.

Tips 2: Alltid ha i ett återfuktande serium eller skyddskräm i håret för återfuktning.

Tips 3: Låt helst håret lufttorka. Om man inte kan det så är tips 2 extra viktigt.

Tips 4: Inpackning, inpackning, inpackning!3, Självklart har jag tipsat om tävlingen på min blogg.Vore superkul att vinna detta då man alltid är på jakt efter dom rätta produkterna för att få styr på mitt problemhår. :)MVH Sanna

2012-04-28 @ 17:52:09
URL: http://stenback.blogg.se/
Postat av: Linda

Hej!1. Liquid light complex teknologi.2. Mitt bästa hårtips är faktiskt....- att hela jag mår bra, är i harmoni och är lycklig. Då är håret jättefint och blir inte torrt. Har varit med om för mycket stress och då var håret det som verkligen blev påverkat. Så ett sånt där härligt livsnjutarsvar ger jag på denna fråga!! =) (plus att jag alltid använder "frisör-schampo", provade Kerastase för första gången för ett tag sedan och är oerhört nöjd. Är därför förstås jättenyfiken på deras nya serie!=)Ha det fint!Hälsningar,

L. (som inte har någon blogg att tipsa på)

2012-05-01 @ 17:02:30
Postat av: Isabelle

Liquid Light Complex teknologiLåt bli att blåsa håret med hårtorken efter du duschat! Det blir mycket lättare och härligare om det får självtorka! Ha en vilodag i veckan minst från plattången och hårsprayen med! Och om håret är elektriskt eller yvigt, smörj in händerna med bodylotion och dra över håret, då lägger sig hårstråna!

2012-05-02 @ 09:58:57
URL: http://bbellahdstrm.blogg.se/
Postat av: Jenny

Liquid Light Complex

Bad hair day- en busig knut är riktigt snyggt..

2012-05-02 @ 10:00:20
URL: http://jennynpersson.blogg.se/
Postat av: Lina

Liquid Light Complex kallas den teknologin! :DJag har utsläppt endast dem två första dagarna när mitt hår är nytvättat, och eftersom att det skadar att tvätta håret för ofta då det inte har samma ph, så har jag uppsatt 1-2 ggr innan jag tvättar det!

Så jag brukar ofta tupera håret, dela in i bredsidbena, lite torrshampo och göra en stramknut, eller en helt vanlig stram hög toft, så snyggt och classy!Kram lina :)

2012-05-02 @ 10:09:52
URL: http://dropmeeoff.blogg.se/
Postat av: emma

1. Liquid Light Complex.2. Använd hårolja!! Själv använder jag arganolja och håret mår såå mycket bättre! Får aldrig tovor längre, vilket jag fick mycket förr eftersom jag inte borstar mitt hår.3. Gjort! :)

2012-05-02 @ 10:15:29
URL: http://eemmafoss.blogg.se/
Postat av: nicolebica

1: Liquid Light Complex

2: Drick mycket vatten och försök att inte föna eller hålla på för mycket med ditt hår. Dvs platta, locka osv. Man kan locka på andra sätt än med locktång :]

2012-05-02 @ 10:19:22
URL: http://nnicolebbica.blogg.se/
Postat av: Anna

1. Liquid Light Complex

2. För ett bättre välmående hår prova att använda världens bästa produkt, Maraccon Oil. Håret blir lent, fint och luktar fantastiskt gott!

2012-05-02 @ 10:25:52
URL: http://frokenjensens.blogg.se/
Postat av: Sandra

1. Liquid Light Complex teknologi

2. Lite torrschampo löser de flesta problemen, och några droppar hårvinäger ger underbar doft till smutsigt hår. Satsa gärna på en superstram hästsvans, eller gå lös med torrschampot och lite saltvattenspray för ett busigt surfsvall :))

2012-05-02 @ 10:45:21
Postat av: Eva-Lotta

1. Liquid Light Complex teknologi!2. Tvätt inte håret så ofta! 2 högst 3 gånger i veckan så sliter det inte så mycket på håret (dutta i lite torrschampo om du tycker att det ser fettigt ut). Försök undvika plattång, locktång och fön, handdukstorka hellre! Sliter inte lika mycket. Sen inpackningar är ju alltid bra =)

2012-05-02 @ 10:48:15
URL: http://musicismyheroin.blogg.se/
Postat av: amanda

Liquid Light Complex.

mitt tips är att använda torrschampoo och sätta upp håret i en stram hög toffs!

2012-05-02 @ 11:03:22
Postat av: rodeonay

Liquid Light Complex!Jag brukar inte ha särskilt mycket tid på mig på morgonen, så när jag har bad hair-day slutar det oftast med torrschampo och en uppsättning, antingen i hästsvans eller knut. :) För att undvika dåliga hårdagar ser jag till att göra hårinpackningar med jämna mellanrum, och ha en hårklippning som lägger sig bra utan att behöva användas tänger på. Håret ska inte behöva stylas för att se ok ut!

2012-05-02 @ 11:13:51
URL: http://rodeonay.blogg.se/
Postat av: Kerstin

1. Liquid Light Complex2. När jag har en bad hairday och har tid så lockar jag mittt hår med trippellocktång. Det blir ju lika bra resultat hur än håret såg ut tidigare, tillskillnad från att platta eller locka med vanlig locktång. Har jag lite tid så tar jag min moroccanoil och gnusslar in i håret och sätter sen upp det i en hög hästsvans!

2012-05-02 @ 11:25:42
URL: http://cherryfool.blogg.se/
Postat av: Jenny E

1: Liquid Light Complex teknologi2: Viktigast: tvätta så sällan som möjligt! För mig som har självlockigt räcker det oftast att samarbeta med rufset genom att spraya med blomspruta, krama upp lite, klämma i lite vax och silikondroppar.Att bara använda frisörprodukter, att krama istället för att gnugga håret torrt och att göra inpackning ofta är annars mina tips.

2012-05-02 @ 11:29:00
URL: http://busblomma.blogg.se/
Postat av: Magdalena Fredriksson

1. Liquid Light Complex teknologi!2. Mitt bästa tips är att ha håret i en fin fläta, eller stramp uppsatt och kanske piffa till det med någon finare hårsnodd eller varför inte en haircuff?! tar bort fokuset från själva håret! jag själv brukar ha håret bakåt med en bandana. något jag annars brukar tillämpa är, SÅKLART, torrschampo till hårbotten och serum/silkesdroppar till längderna. men det är inte fullt lika enkelt om man inte har detta kan man tycka, och då finns det en rad husmorstips att tillämpa ;)har man torrt hår så kan man använda hudkräm/handkräm/bodylotion i de torra partierna, det ger håret fukt så det inte ser fullt lika torrt ut! har du istället fett hår, och inget torrschampoo, kan du som brunett/mörkhårig använda solpuder i hårbotten och de feta partierna, och är du ljushårig/blond kan du använda babypuder, vanligt puder till ansiktet och även vetemjöl! och har du både och, som jag med fet hårbotten och torra längder, tillämpa båda!!!

2012-05-02 @ 11:48:52
URL: http://maggiebells.blogg.se/
Postat av: Torre

1. Liquid Light Coplex teknologi

2. Klipp dig lite och ofta. Gör inpackning en gång i veckan. Satsa på några få bra produkter. Jag brukar även ha olivolja i längderna över natten och sen tvätta ur det på morgonen, honung är också bra att kleta i i fuktigt hår och sen skölja ur.

2012-05-02 @ 11:50:52
URL: http://torriz.blogg.se/
Postat av: Johanna

1. Liquid Light Complex2. En hatt, as simple as that ;)

2012-05-02 @ 11:51:42
URL: http://smallkaramellens.blogg.se/
Postat av: Matilda

1. Liquid Light Complex

2. Mitt bästa tips för en "bad hairday" är att göra en snygg, enkel knut i håret efter att du haft i torrschampoo i de flottiga delarna fuktgivande serum/hårinpackning i de torra delarna i håret - och vips så har man en snygg enkel frisyr som passar till både myskläder och den lite mer fixae looken! :)

2012-05-02 @ 11:52:09
URL: http://charlainee.blogg.se/
Postat av: Erica

1. Liquid Light Complex-teknologi

2. Att ta hand om sig själv och sin kropp och se till att håret får tillräckligt med näring inifrån kroppen genom att äta ordentligt. :-)

2012-05-02 @ 11:57:41
URL: http://iryccah.blogg.se/
Postat av: nathalieandersson'

Liquid Light Complex.

om jag hade haft en bad hair day så skulle jag sätta upp håret i en vanlig knut eller hästsvans och sedan lägga till något fint som t ex ett glittrigt hårspänne eller något liknande så tänker man inte lika mycket på det! :)

2012-05-02 @ 12:14:08
URL: http://nnathalieanderssons.blogg.se/
Postat av: Erica Gilbertson

1. Svaret är Liquid light complex-teknologi.

2. Mitt tips är att när det är en dålig hårdag gör den först värre ;) .. Spraya håret med hårspray och saltvattenspray så det blir riktigt fluffigt, sen sätter du upp det antingen i en tofs och sätter i några spännen eller så gör du en fläta. Det gör så att håret blir tjockt och lätt att fläta.

2012-05-02 @ 12:14:09
URL: http://ericagilbertson.blogg.se/
Postat av: Emma

2012-05-02 @ 12:27:16
URL: http://emmaliss.blogg.se/
Postat av: Emma

1: Liquid light complex teknologi.

2: Har man långt hår så kan man sova med en vanlig fläta eller en inbakad fläta och inte använda hårsnoddar med metall på. :)

2012-05-02 @ 12:31:50
URL: http://emmaliss.blogg.se/
Postat av: Matilda Tilly (:

1, Liquid Light Complex heter teknologin som Kerastase använder sig av.2, Tvätta håret sällan (MAX två gånger i veckan, jag brukade köra med 7-10 dagar mellan mina tvättar), sluta använd värmeverktyg, sluta använd hårprodukter (så som hårspray, mousse, gelé och allt annat som man nu kan använda förutom schampo, balsam och inpackning)Jag har själv gjort såhär i några månader nu, och på 3 månader har mitt hår växt 5 cm. Jag har inte heller fortsatt att ständigt förstöra mina toppar med plattången eller annat, så har inte behövt klippa det på jättelänge heller. Jag sover nästan alltid med fyra/fem flätor i håret för att få en lite lockig känsla och så så sätt behöver jag inte heller lägga flera timmar på att fixa håret.Speciellt nu på sommaren är det bra att göra såhär, då håret ofta blir torrt, bleks och förstörs på andra vis. Håret blir så mycket snyggare när det mår bra.

2012-05-02 @ 12:49:36
URL: http://cookievirus.blogg.se/
Postat av: Helena

1. Liquid Light Complex teknologi2. Jag brukar använda torrschampo om jag inte hunnit tvätta håret, sedan sätta upp det i en hög stram toffs! det är fint och funkar alltid. Sedan sminkar jag mig lite extra fint så märks inte "bad hair" dagen . :D Ett enkelt, men oslagbart tips! puss.

2012-05-02 @ 13:10:03
URL: http://annahelenas.blogg.se/
Postat av: Wicked Syriansk Girl

1. Liquid Light Complex teknologi.

2. Smörj håret med äkta olivolja, låt det vara i ca en timma, tvätta sedan av och...TADA, no more bad hair days!

2012-05-02 @ 13:28:20
URL: http://brunettebellac.blogg.se/
Postat av: emelie

Liquid Light Complex.Jag har väldigt platt och livlöst hår (= ingen volym alls), jag brukar spruta i en himla massa torrshampoo som är volymgivande och ruffsa till håret så jag får volym som håller hela dagen! Har jag tid ork och lust så lockar jag även topparna och "böjer ut" håret som ramar in ansiktet för att få mer liv i det!

2012-05-02 @ 13:30:48
URL: http://intheheart.blogg.se/
Postat av: Maria Andersson

1. Light Complex teknologi.

2. Om man vill ha ett hår som ska må bra så ska man nog inte använda en massa redskap som förstör håret så som platttång och locktänger. Visst kan man göra det när det är något speciellt tillfälle men man ska nog undvika varje dag. Man ska tänka på vad har jag får hår ? Vad är min hår typ och leta efter produkter som är rätt för ditt hår.

2012-05-02 @ 13:34:32
URL: http://hellumaria.blogg.se/
Postat av: Elina✿

Teknologin heter Liquid Light Complex.Beror helt på hur man vill göra. Om man pillar mycket i det med borstar och tänger så skulle jag rekommendera att man är snäll med håret och låter det få chilla i en inpackning någon gång i veckan, samt använder bra produkter när de stylar håret.

Om man inte sliter på håret direkt så räcker det fint med schampo.

Fast jag känner folk som aldrig duschar med schampo, de duschar bara med salt ibland, och de har riktigt fint hår som aldrig blir fett.

Så finns mycket olika alternativ beroende på vilken typ av människa man är. Det viktigaste man bör tänka på är att man alltid är fin precis som man ser ut.

2012-05-02 @ 13:48:32
URL: http://chaquette.blogg.se/
Postat av: felicia

Teknologin heter Liquid Light Complex.Dåliga hårdagar räddar jag lite halvt med en luvtröja, fixa luggen lite snabbt och på med luvan. Fort vare gjort, matcha med snygga kläder och ingen kommer tänka på att håret inte är perfekt.

2012-05-02 @ 13:49:11
Postat av: Ida - lite mer än du bad om

1. Det heter Liquid Light Complex teknologi2. Mitt bästa tips är min nyfunna bästa vän Baptiste torrschampo. Det gör verkligen att mitt hår ser nytvättat ut hur skitit det än är, och så ger det mitt supertunna platta hår riktigt härlig volym. Jag kan inte leva utan den!

2012-05-02 @ 13:58:45
URL: http://idathewiseone.blogg.se/
Postat av: Jessica

Teknoligin heter Liquid Light Complex.Mitt bästa hårtips för en bad hair day är att använda gummiblommor som finns att köpa på tex Åhlens och kicks. Man fuktar eller tvättar håret, snurrar håret på dessa gummi blommor och antingen sover man med dem eller så fönar man de tills de torkar. Ju blötare och längre tid du har i "spolarna" ju mer lockigt blir det. Går fort och jätte fint om man bara fuktar håret och sen fönar det lite snabbt då det blir lite mer vågigt och mer liv i det. Plus att det inte sliter lika mycket som det gör om du skulle locka det med plattång eller locktång. Kram Jessica :)

2012-05-02 @ 14:02:57
URL: http://jessicafredriksson.blogg.se/
Postat av: elinfroth1. Liquid Light Coplex teknologi.

2. Det finns ju endel snabba lösningar på en dålig hårdag men den där ofräscha känslan är ändå svår att komma undan. Mitt svar på frågan är att försöka gå till roten på problemet och använda bra produkter, inte locka/platta håret för ofta och toppa håret med jämna mellan rum. Det tråkiga med superbra hårprodukter är att de är fasligt dyra för en gymnasiestudents ekonomi. Så hoppas hoppas på att få vinna detta superkittt :) kram

2012-05-02 @ 14:10:23
URL: http://elin_fahlroth@hotmail.com
Postat av: Heidi

1. Liquid Light Complex!2. Jag kör efter vad håret vill, inte vad Jag vill att håret ska göra! Dvs, vaknar jag upp med ett skatbo till hår så gör jag det 'värre'. Jag kör in lite spraywax och rufsar runt i håret och kör på den ovårdade beachlooken, som om det vore meningen! Har jag för fett hår den dagen så sprayar jag i ett uns torrschampo, kammar håret stramt bakåt och gör en inbakad fläta. Work with what you've got; do what your hair wants you to do!Ps, länkar till min facebooksida också!

2012-05-02 @ 14:19:12
Postat av: Spacegirl

1. Liquid light complex.

2. Gör en hästsvans eler en fläta - quick fix som räddar en bad hairday.

3. Min blogglänk

http://spacegirl.blogg.se/tavlingsblogg/2012/may/6-maj-vinn-harkit.html

2012-05-02 @ 14:21:39
URL: http://spacegirl.blogg.se/tavlingsblogg
Postat av: Sandra.

1. Liquid Light Complex2. Mitt bästa tips är nog att fukta håret och sedan göra en inbakad fläta. Den kan man ha när man är på väg till skolan/jobbet och när man kommer dit så tar man bort den och vips så har du ett lagom vågigt hår! (Om håret är lite skitigt så kan du använda torrschampo!):)

2012-05-02 @ 14:23:03
URL: http://lstphoto.blogg.se/
Postat av: Elina

1. Liquid Light Complex teknologi.2. Mina tips för ett välmående hår är att för det första toppa håret i jämna mellan rum, slitna hårtoppar går ju som sagt inte att rädda, hur mycket man än vill det. Att använda sig utav produkter som passar för just din hårtyp. Inte platta, locka eller föna håret så ofta, om man vill göra det så ska man använda sig utav ett vämreskydd. Låta håret få självtorka efter tvätt. Jaa, det finns många olika bra tips, men det här va några iallafall :)

2012-05-02 @ 14:26:47
Postat av: FRIDA

1. Teknologin heter Liquid light complex!2.

Mitt bästa tips är att spruta lite torr schampo i hårbotten.

Sedan sätta upp en toffs, och efter det spraya litegran i själv tofsen.

Då får torrschampot håret att bli mindre fett under den dagen. Och glänsa som en sol!Har tipsat om tävlingen i bloggen!! check it out

2012-05-02 @ 14:34:59
URL: http://fridahelins.webblogg.se/
Postat av: Emmelie

1. Liquid Light Complex teknologi

2. mitt bästa tips är morrocanoil. mitt hår har aldrig varit så bra som det är nu, tack vare oljan :)

3. har länkat i min blogg samt facebook.

2012-05-02 @ 14:37:49
URL: http://emmelius.blogg.se/
Postat av: Lilla Amalia

Liquid Light Complex teknologi.Ett het tips för ett välmående hår, är att när man schamponerar håret ska man göra det 2 gånger! Första gången är för att ta bort smutsen, och andra gången för att de vårdande ämnena ska fungera :)

2012-05-02 @ 14:45:01
URL: http://lillaamalia.blogg.se/
Postat av: Malin

Liquid Light Complex.

Mitt bästa tips för en bad hair day är att spraya i torrschampo, det bästa jag har provat är baptiste. Håret blir fettfritt, mjukt och glansigt av det. Med det fantastiska resultatet ser du bra ut i någon dag till utan att behöva tvätta håret!

2012-05-02 @ 14:50:28
Postat av: Ulrika

1. Teknologin kallas för Liquid Light Complex och är menat för oss med långt fint hår, med fet hårbotten och torra längder.

2. Mitt tips för ett välmående hår är att försöka vänja av håret ifrån tvätt, då det bästa för håret är att tvätta det endast en gång i veckan, max två, och ät bra mat, mår ditt inre bra, mår såklart ditt yttre bra.

3. http://uli.blogg.se/2012/may/harvard.html

2012-05-02 @ 15:02:32
URL: http://uli.blogg.se/
Postat av: sabrina

1. Teknologin kallas för Liquid Light Complex

2. Mitt bästa tips för ett välmående hår, är att man själv mår bra och trivs med sitt hår. Sen kan man ju hantera/skydda håret på många olika sätt, till exempel att inte föna håret, inte platta det, eller att använda värmeskydd, men jag tycker fortfarande att det bästa är att trivas med sitt hår.

kram

2012-05-02 @ 15:02:46
URL: http://pallanamnn.blogg.se/
Postat av: Elina

1. Tekonologin kallas Liquid Light Complex2. Jag har pga färgning osv dragit på mig väldigt torra längder, och för att ta hand om dessa brukar jag en gång i veckan gå och lägga mig sedan balsam i topparna. Håret suger upp näringen under natten och efter nästa dusch är längderna så mjuka och känns så mycket friskare!

Man kan antingen duscha direkt på morgonen eller borsta ut de stela längderna, spritsa i lite saltvattensspray för en lite beachig look! :)Also: Keep hydrated. Om du dricker för lite vatten räcker det inte till håret också.:)

2012-05-02 @ 15:04:55
URL: http://sweeeden.blogg.se/
Postat av: ▲ Emmasophie

1. Liquid Light Complex

2. Mina bästa tips är att ofta använda hårinpackning och att sova med fläta. Håret slits inte lika mycket på natten + att man slipper platta eller locka håret på morgonen, att platta och locka sliter ju på håret men en fläta gör inte det!

2012-05-02 @ 15:11:34
URL: http://emmasophie.se
Postat av: Anonym

2012-05-02 @ 15:22:35
Postat av: Johanna

1. Liquid light complex-teknologi

2. Inte tvätta håret för ofta, packa in håret i ricinolja någon timme innan du tvättar det, ät hälsosam kost, använd inte så mycket värmeverktyg. Sluta alltid duschen med kallvatten!

2012-05-02 @ 15:24:04
URL: http://jwes.shapemeup.se
Postat av: Carro

Liquid Light Complex.

Sätt upp håret i en hög stram svans:)

2012-05-02 @ 15:25:13
URL: http://atrumrose.blogg.se/
Postat av: emma

hej :D svaret är: Liquid Light Complex

och mitt bästa tips är att använda hårinpackning och produkter från en salong (eller om man köper de på internet). riktigt bra produkter för just ditt hår. de kanske är dyrare, men de är faktiskt mycket bättre och dessutom räcker de längre (så de är inte så mycket dyrare egentligen, blir bara en stor engångssumma) :D + såklart: glöm inte värmeskydd om du plattar, lockar, fönar eller liknande! :)

2012-05-02 @ 15:25:53
URL: http://emzaans.blogg.se/
Postat av: Daniela

Svar: Liquid Light Complex

Mitt tips är att inte tvätta håret något ofta, max varannan dag och med både schampo och balsam, och mins någongång i månaden använda hårinpackning. Sen tycker jag okcså att det är bra att toppa håret med jämna mellanrum och inte platta/locka håret allt för mycket och att man hellre självtorkar håre än att det fönas!

2012-05-02 @ 15:35:57
URL: http://xdanno.webblogg.se/
Postat av: Hanna - Mamma till Isac

1. Liquid Light Complex2. En dålig hårdag brukar jag använda torrschampo i hårbotten och sedan tupera längderna, spraya lite hårspray och borsta ut längderna lite svagt med en vanlig hårborste. Då får det både mer volym och ser snyggt ut resten av dagen :)

2012-05-02 @ 15:36:08
URL: http://hdahlberg.blogg.se/
Postat av: Emmy

Liquid Light Complex! Mitt bästa hårtips är att använda inpackning, ta gärna ett avslappnade bad medans! Det är vardagslyx tycker jag som småbarnsmamma! Försök även att tvätta håret sällan så det får vila:) Jag delar på facebook:)

2012-05-02 @ 15:36:55
Postat av: Frida

1. Svaret är Liquid light complex! :)2. Mitt absoluta bästa hårtips för 2012 är att sätta upp håret i en hög donout, håret ser inte fett ut (utan mer glansigt) om det var länge sen man tvättade det! Kör alltid på det! Sen dessutom är det ingen annan som märker att man har en dålig hårdag, sträck på dig och le extra mycket istället! :)

2012-05-02 @ 15:37:23
Postat av: F R I D A

Svaret är Liquid light complexMitt bästa hår tips är att älska sitt hår även fast det inte blir perfekt! Ingen har det perfekta håret även fast man kanske kan tror det. Alla har sina "bad hair day´s". Skit i att håret inte blev som du ville för den dagen och lev livet istället! Säg till dig själv att du är fin endå för det kan jag lova dig att du är!

Det här tipset kanske inte gör håret friskt men jag tycker ändå att det är en viktig grej man ska tänka på! :)

2012-05-02 @ 15:41:54
URL: http://fridats.blogg.se/
Postat av: Emmy

1. Liquid Light Complex

2. Mitt bästa hår tips är att lägga upp håret på en toffs/knut och klart! Eller så kan man väll ha en snygg mössa eller keps på!

2012-05-02 @ 15:44:50
URL: http://canoncollection.blogg.se/
Postat av: sophie

1. Liquid Light Coplex teknologi

2. massa torrschampoo och ett stort leende :)

2012-05-02 @ 15:57:08
Postat av: Ina

Liquid Light Complex teknologi.

Jag brukar alltid ta i ett serum i längderna så att det ser lite friskare ut och sen sätter jag antingen upp det i en vanlig hästsvans eller donut bun med flätor på båda eller ena sidan, då ser det snyggt ut ändå!

2012-05-02 @ 16:10:09
URL: http://lyssnatillsammaregn.webblogg.se/
Postat av: Mikaela

1. Liquid Light Complex

2. Mitt bästa tips för en dålig hårdag är inbakad fläta eller en stram tofs där man flätar änden. Att fläta håret gör att det inte syns att man har en bad hairday!

2012-05-02 @ 16:13:32
URL: http://mikaelastahlen.blogg.se/
Postat av: Jojjo

1. Liquid Light Complex teknologi

2. Att klippa topparna, ofta! Och försöka att inte slita på håret för mycket med värmeprodukter till vardags.

2012-05-02 @ 16:13:52
URL: http://www.mildamartha.com
Postat av: Astrid

1. Liquid Light Complex teknologi!

2. Släng upp håret i en slarvig men samtidigt snygg knut istället för att platta håret och slita av det. Och efter att du duschar, "gnugga" inte håret torrt. Du MISSHANDLAR ditt hår genom det. Låt det torka naturligt och spara på ditt hår. Använd värmeskydd och silikondroppar rekommenderar jag starkt!

2012-05-02 @ 16:20:09
URL: http://astridasplunds.blogg.se/
Postat av: Alicia

1. Liquid Light Complex

2. Man ska skydda sitt hår med värmeskydd.

Inte ha snoddar som skaver och sliter på håret.

Försöka att inte borsta håret efter att man har duschat, det är inte bra.

3. Det är bara att kolla min blogg!

2012-05-02 @ 16:24:11
URL: http://somememoriesofme.blogspot.se
Postat av: Soffy

1.Liquid light complex!2. Mitt bästa tips är att locka längderna lite lätt med en plattång, sedan spraya lite torrschampoo i håret och rufsa runt! VIPS har du en BRA hårdag istället! :)3.http://soffy.blogg.se/2012/may/tips.html

2012-05-02 @ 16:34:37
URL: http://soffy.blogg.se/
Postat av: Malin

1. Liquid Light Complex

2, Jag brukar sätta upp håret i en donut, då stannar allt hår på plats (ibland med hjälp av hårspray) och det syns inte lika bra om håret är t.ex. inte tvättat på rätt länge :)

2012-05-02 @ 16:40:52
URL: http://photodot.blogg.se/
Postat av: Anonym

1. Liquid Light Complex teknologi

2. brukar istället för att platta håret fläta en fin fiskbensfläta för skonsammare behandling av håret!

2012-05-02 @ 16:42:19
Postat av: Annie

1. Liquid Light Complex trknologi.

2. Om du har bråttom är det nog lättast att bara sätta upp håret. Om man har lite mer tid föreslår jag att blöta hela håret så löser sig allt.

2012-05-02 @ 16:49:40
URL: http://anniethorbjornsson.blogg.se/
Postat av: Rebecka

1. Liquid Light Complex teknologi.

2. När jag har en bad hair day flätar jag håret ner åt sidan, sen sätter på en snygg mössa! Ser både avslappnat och snyggt ut! :D

2012-05-02 @ 16:57:33
URL: http://rebeckamanda.blogg.se/
Postat av: Louise

* Liquid Light Complex

* Eftersom jag regelbundet färgar håret så är jag noga med att ändå hålla det friskt! Att inte tvätta håret alltför ofta, och vid varje gång använda en inpackning. Ett måste! Att toppa det lite regelbundet motverkar glesa slitna toppar. Och till sist : att inte överkonsumera platt/locktångar. Låt ditt vackra hår få vara naturligt då & då!

2012-05-02 @ 17:14:43
Postat av: ida

1.Liquid Light Complex teknolog

2.Om jag har en bad hairday brukar jag sätta upp det i en tofs eller fläta en inbakad fläta, funkar alltid! :)

2012-05-02 @ 17:21:38
URL: http://adasfoto.blogg.se/
Postat av: Hasse

1. Liquid Light Complex teknologi

2. Jag sköljer alltid ut håret med kallt vatten det sista jag gör. Då blir håret glansigare och det går inte av lika lätt.

Sen borstar jag alltid håret innan jag duschar det; Då det är blött så går det av mycket lättare.

2012-05-02 @ 17:25:08
URL: http://klubbmonster.blogg.se/
Postat av: S A R A

1. Liquid Light Complex

2. mitt bästa tips är att använda bra hårprodukter och använda hårinpackning regelbundet! :)

2012-05-02 @ 17:29:59
URL: http://ssaralu.blogg.se/
Postat av: Emelie

Jag är gärna med och tävlar. Cristalliste med Liquid Light Complex teknologi är mitt svar.

För att mitt hår ska må bra använder jag mig av "dyring" shampoo och har jämt värmeskydd i det. Sen säger ju många att man inte ska borsta håret när det är blött för topparna är så skörda, men det gör jag ändå! :Dkram på dig!

2012-05-02 @ 17:34:55
URL: http://berntssonemelie.blogg.se/
Postat av: Sussi

1. Liquid Light Complex teknologi

2. Stanna hemma.

2012-05-02 @ 17:35:00
URL: http://parcepio.blogg.se/
Postat av: Lina

1. Light Complex teknologi2. En dålig hår dag för mig är då håret ligger slimmat

mot huvudet samt inte lyssnar på plattången/locktångens befallningar. MEN DÅ brukar jag tupera håret och göra det lite crazy och sätta det i en lite galen slarvig inbakad fläta eller att sätta upp den i en slarvigt gjord hästsvans. Hästsvansen brukar då ha mycket volym.När jag har smutsigt hår brukar jag platta det och ha backslick. Riktigt snyggt!

2012-05-02 @ 17:42:40
URL: http://tiredlaugh.blogg.se/
Postat av: Molly♥

1. Teknologin heter Liquid Light Complex

2. Istället för att sätta upp håret i en ful slarvig tofs så brukar jag bara platta håret, kamma igenom det med en kam (lite lätt bara annars så tappar man all volym) och sätta upp det i en slät, hög tofs och ta lite mousse på själva hästsvansen så den ligger still resten av dagen! Då ser det ut som om man har satt upp håret fint och anstrngt sig istället för att det var en nödlösning.

2012-05-02 @ 17:48:52
URL: http://foggy.blogg.se/
Postat av: Lisa

1. Vad kallas teknologin som är hemligheten bakom Cristalliste?Svar: Liquid complex teknologi.2. Vilket är ditt/dina bästa tips för ett välmående hår?Inte färga håret utan tona det istället. Använd inte så mycket sprej och sånt som sliter på håret och göra hårinpackning då och då :)

2012-05-02 @ 18:03:19
URL: http://popflickan.blogg.se/
Postat av: pillan

1. Liquid light complex teknologi

2. Tips är att göra en inpackning med olivolja. Låt det gärna verka i bastun. Tvätta sedan med schampo och avsluta med balsam, toppen!

P

2012-05-02 @ 18:22:30
URL: http://hemmahospillan.blogg.se/
Postat av: CissiG

Liquid Light Complex

Bad hairday: Låt håret vara, imorgon är en ny hårdag! Förhoppningsvis bättre än den dåliga hårdagen :)

Mvh Cissi

2012-05-02 @ 18:23:53
URL: http://gripcissi.blogg.se/
Postat av: BeautyAddicted

Liquid Light Complex teknologi

För en dålig hairday så brukar jag sätta upp håret i en lite mer avanserad knut, vilket betyder att jag använder mig av en den speciella "knut bullen" som gör så att den blir rund och jämn (kan köpas på glitter). Innan jag börjar så har jag sprayat lite torr shampo i hårbotten för att öka volymen,men också för att få håret att se fräsht ut. Sedan, vilket du kan göra om du har lite längre hår är att jag snurrar en fläta runt hela bullen, och fäster flätan i knut delen närmas nacken för att få den att synas som minst. Tada! Lätt som en plätt!

2012-05-02 @ 18:25:37
URL: http://beautyaddicted.blogg.se/
Postat av: Lottie

Liquid Light Complex

Badhairdays funkar inte!Har inget tips som gör en bad hairday till en bra, men sätt upp håret i en slarvig knut eller tofs - inte för stram. Sen är torrshampo alltid soft. Sen om man nu vinner detta kanske man slipper så många bad hairdays ;)

2012-05-02 @ 18:27:13
URL: http://charlotta.nu
Postat av: Lisa

Teknologin heter Liquid Light Complex teknolog

När jag ha en dålig hårdag tar jag på mig en snygg huvudbonad och sminkar mig lite extra så uppmärksamheten dras till ögonen istället :)

2012-05-02 @ 18:27:21
URL: http://lisasoderlund.blogg.se/
Postat av: felicia

Liquid Light Complex teknologiNär jag har en bad hairday brukar jag borsta igenom det lite snabbt och sätta upp håret i en knut eller vanlig hästsvans och sedan dra på mig en keps

2012-05-02 @ 18:28:08
URL: http://feliciarosenlunds.blogg.se/
Postat av: josefine lundberg

Liquid Light Complex teknologiVid en bad hair day så skulle jag rekomendera Kérastase olja som gör håret mjukt och fint. Har inte haft råd med en riktigt flaska, utan bara provat tester och oljan har verkligen fungerat superbra! Efter att ha satt i oljan skulle jag nog sätta upp håret med hjälp av en såkallad Donut :)Om man har flottigt hår så skulle jag rekomendera torrschampo istället för olja!

2012-05-02 @ 18:28:09
URL: http://juicyandfine.blogg.se/
Postat av: Louise

Liquid Light Complex teknologi.

Gnugga i lite torrschampo/dust it eller varför inte maizenamjöl eller potatismjöl för att få håret luftigt och volym.

2012-05-02 @ 18:28:29
URL: http://louiselonning.blogg.se/
Postat av: Jenny

Liquid Light Complex.Här är mina 5 bästa tips vid en "bad hair day":

1. Torrschampo!! Min räddare i nöden.

2. Ibland kan det bara räcka att ändra benan åt andra sidan eller varför inte mittbena? Att byta från sin "vanliga" bena gör så att håret får sig ett litet luft ;-)

3. En slarvig knut eller slimmad hästsvans.

4. Keep it simple. Hårband eller ett fint diadem kan göra mycket.

5. Flätor, flätor, flätor!Håller mina tummar hårt då jag verkligen vill ha dessa produkter! Tack för en bra blogg.

2012-05-02 @ 18:39:27
URL: http://buppan.blogg.se/
Postat av: moa

1. Teknologin heter Liquid Light Complex.

2. Jag har oftast dåliga hårdagar, och då brukar jag oftast tupéra mitt hår, och sätta upp det i en stor bulle högt uppe på huvudet. Sedan sprejar jag torrschampoo och till sist sätter jag på mig ett bandana, (oftast med knuten uppe på huvudet). Duschar eller bara plattar igenom håret lite snabbt (men att volymen fortfarande sitter kvar) är också ett alternativ.Jag har även tipsat om tävlingen!

Ha en fortsatt bra dag!

2012-05-02 @ 18:55:31
URL: http://entiirelymoa.blogg.se/
Postat av: malin

Liquid Light Complex teknologi!Att alltid använda inpackning och värmeskydd samt att gå till frisören med jämna mellanrum! :)

2012-05-02 @ 19:04:41
URL: http://bigcityattitude.blogg.se/
Postat av: J O H A N N A

Liquid Light complex technologyDen senaste tiden har jag "tappat" väldigt mycket hår. Det lossnar mängder när jag kammar det och även under dagen fastän jag inte ens rör håret. Tror verkligen inte att Sveriges klimat är optimalt direkt :/ Det enda knep som funkar på mitt hår är en lång inpackning medan jag sitter i bastun. Då blir det lätt att kamma, mjukt och lent :)

2012-05-02 @ 19:12:49
URL: http://gandhis.blogg.se/
Postat av: Emma Jonsson

Liquid Light Complex teknologiMitt bästa tips är att använda vårdande hårprodukter först och främst, och låt balsamet sitta i ett tag innan det sköljs ut med kallt/svalt vatten som sluter hårstråt.

Sov i fläta för att minska slitage, gnugga inte håret torrt med handduk utan gör en turban för att "suga" ut fukten.

Sist men inte minst är mitt personliga favorit-tips: När du tagit bort "turbanen" efter duschen tar du lite balsam eller inpackning i handflatan som du sedan gnuggar in i hårtopparna.

Inget mer slitet hår!

2012-05-02 @ 19:20:21
URL: http://emmasaralinnea.blogg.se/
Postat av: Maja

liquid light complex heter teknologin som är hemligheten.För ett välmående hår rekomenderar jag att slänga platt/locktång åt sidan på vardagar, och använde värmeskydd när du väl använder. Inte tvätta håret för ofta, 2-3 gånger i veckan är bra!

2012-05-02 @ 19:20:23
URL: http://majais.blogg.se/
Postat av: Agnes s.h.

1. Teknologin heter "Liquid Light Complex"2. Mitt bästa tips för en så kallad "bad hair day" är att borsta igenom håret och sedan spraya i lite torrshampoo i hårbotten, både för att täcka det fettiga och för att få lite extra volym. Detta brukar jag alltid göra när jag inte har hunnit tvätta det och det brukar fungera riktigt bra på mig! (Jag använder Björn axén style torrshampoo)Om håret istället bara lägger sig sådär fult som det kan göra ibland även om det är nyduschat så brukar jag blöta ner borsten och sedan borsta igenom håret med den så att håret lägger sig som jag vill att det ska ligga. Sedan tar jag i lite serum som ger håret mer lyster, jag tycker också att håret känns mycket luftigare när jag tar i lite serum i det.Sedan funkar det ju alltid med en stam hästsvans (eller en riktigt slarvig för den sakens skull) och om man vill kan man ju investera i en stilig håring som piffar upp hästsvansen lite extra! (Hårringgar finns på hm för ynka 39 kr.)Hoppas att mina tips kan vara till hjälp för någon! (:

2012-05-02 @ 19:35:11
Postat av: Avan

Liquid Light Complex teknologi

Sätta upp håret i en stram hästsvans eller en slarvig knut, funkar alltid! ;)

2012-05-02 @ 19:54:48
Postat av: Ulrika

Liquid Light ComplexSätt upp håret i en toffs eller knut.

2012-05-02 @ 19:54:59
Postat av: Leila

Liquid light ComplexJag sätter upp håret i en toffs och sedan sprayar jag med massa hårspray :)

2012-05-02 @ 20:15:55
Postat av: Hanna

Liquid Light ComplexMitt bästa tips för ett välmående hår är att vara försiktig med det, särskilt när det är blött och som skörast! Kamma håret istället för att borsta, det nöter mindre. Och gör det efter att det har torkat. Lägg dig aldrig med blött hår, uuuusch vad det nöter! Och använd ALLTID värmeskydd, både när du ska föna eller använda andra värmetänger. Många tror att det inte nöter så mycket att föna, men det nöter minst lika mycket som plattången!

2012-05-02 @ 20:28:45
URL: http://hannalangstrom.blogg.se/
Postat av: josefin

Liquid Light Complex teknologi.

Mitt bästa tips för en dålig hårdag är torrshampo och en snygg uppsättning, gärna något roligare än en stram hästsvans som till exempel en slarvig och elegant bulle med ett fint hårspänne som en personlig touch. Ett annat tips om man har flotting hår är en cool keps. Enkelt och jätte snyggt.

2012-05-02 @ 20:36:01
Postat av: Hannah

1. Liquid Light Complex teknologi.

2. Mitt bästa tips är att låta håret vila från plattänger och stylingjärn så mycket som möjligt. Håroljor är också fantastiskt bra!!

2012-05-02 @ 20:42:41
URL: http://limeleaf.blogg.se/
Postat av: jennagraph ♥

1. Liquid Light Complex teknologi!

2. Mitt allra bästa tips är att tvätta håret noga med hårinpackning på kvällen, låta det lufttorka i någon timme och sedan fläta det i 2 stycken rejäla flätor som du sedan sover med.

På morgonen när du tar ut flätorna kommer håret vara lite härligt smålockigt, och alldeles friskt och mjukt, det tycker jag är den fräschaste looken och har ofta till skolan! :)

2012-05-02 @ 20:45:16
URL: http://jennagraph.blogg.se/
Postat av: Lyxhustrun

1. Liquid Light Complex teknologi.Glittrande som kristall och viktlöst som ljus, den bäst bevarade hemligheten för långt hår.2. Använd bra produkter/ salongsprodukter utvalda just för dig och ditt hår, låt en expert ge dig råden och följ dem. Supermarkets produkter innehåller mest vatten / därav priset. Tvätta håret så sällan som möjligt för att få ett friskt, välmående hår, all tvätt sliter på håret.(el kammning, styling efteråt...och ökar den egna fettproduktionen )Kan jag länka?

Okunning men ska försöka!MVH

Anna

enlyxhustrusbekannelse

2012-05-02 @ 20:48:05
URL: http://enlyxhustrusbekannelser.blogg.se/
Postat av: Sandra

Liquid Light Complex teknologi.

Om jag har en dålig hårdag så brukar jag göra två inbakade flätor längs ned hårfästet som jag sedan fäster ihop i nacken. Då gör det inget om håret är frissigt, för skriva flätor är snygga! Det gör inte heller något om man har fett hår, för det syns inte lika mycket när flätorna är gjorda vilket är bra!

2012-05-02 @ 20:50:24
Postat av: Jennie Tideman

1. Teknologin heter Liquid light complex.

2. Mitt bästa tips är att göra en fluffig stor boll och jag gör alltid så att jag borstar först håret sen tar jag en kamm och tupérar det lite och sedan sätter jag den mitt på huvudet och det går snabbt och det är snyggt. Härligt när man är trött, inte orkar eller hinner!

Ladda upp det på bloggen!

2012-05-02 @ 20:54:22
URL: http://jenniekristinamargareta.webblogg.se/
Postat av: Yoice

1.Liquid Light Complex teknologi

2. Mitt bästa tips för en bad hair day är att skita i håtet och vara glad över att man ens har hår på huvudet, dock kan man inte alltid lyckas med håret, men en dålig hårdag har alla någon gång!

2012-05-02 @ 21:07:01
Postat av: Johanna Ek

Postat av: Johanna Ek

1. Liquid Light Complex heter teknologin!2. Mina bästa tips är: Duscha inte för ofta! Var tredje dag räcker väl, den kan man ju duscha kroppen lite oftare. Men ju mer man duschar desto snabbare blir det flottigt.

Växla mellan lagomt och kallt då du duschar - hälst lite mer kallt - det mår håret bra av.

Gör en hårinpackning 1-2 ggr veckan och massera hårbotten varje dag för att få igång blodcirkulationen, därmed lite glansigare hår.

Sen så ska man hålla sig bborta från värmeverktyg men man kan ju inte alltid låta bli ;)3. Länkar tävlingen från min blogg ;)

2012-05-02 @ 21:08:30
URL: http://misslala.blogg.se/
Postat av: Emilia - mamma till Livia

Liquid Light ComplexMitt bästa tips är att inte tvätta det för ofta, är man bara hemma så strunta i om håret är lite flottigt. Använd inte heller för mycket produkter i håret, och ta det lugnt med plattången ;)Har länkat via min Facebook - Emilia Karlsson :)

2012-05-02 @ 21:11:02
URL: http://emiigull.blogg.se/
Postat av: Amanda

1. Liquid Light Complex2. När jag har en dålig hårdag så brukar jag alltid sätta upp håret i en hästsvans eller göra en inbakad fläta. Om håret känns fett så sprayar jag alltid på räddaren i nöden, nämligen PROFFS torrschampo! Och är hårdagen så dålig att ingenting funkar, så tar jag på mig en mössa. ;-)

2012-05-02 @ 21:23:11
URL: http://amanddaj.blogg.se/
Postat av: Hey

1. Liquid Light Complex teknologi

2. Ett fantastiskt och lätt (alltid tillgängligt) litet dust som gör en dagen-efter frilla busig är inget annat än ett par nypor mjöl! Ett grymt sommartips för en snabbfixad beach look! Or else, en mössa fniss. PUssis från Hey

2012-05-02 @ 21:37:17
URL: http://josefinhey.blogg.se/
Postat av: Louise

teknologin heter Liquid Light Complex

när jag har en dålig hår dag brukar jag sätta upp håret i en slarvig bulle elr en tofs man kan också borsta det och blöta fingrarna och gnugga i hårbotten det gör mer volym!! om håret ser fett ut och man inte hinner duscha rekommenderar jag torr schampo!

2012-05-02 @ 21:38:50
URL: http://louisefelicianygren.blogg.se/
Postat av: angelika

1. Liquid Light Complex

2. när jag har en dålig hårdag brukar jag vara extra varsam om håret när jag fixar det. Bara för att det är slitet och slarvigt betyder inte att du måste göra det ännu värre!

Jag borstar det noga innan jag sätter upp det i en stram toffs och lägger i lite leave in balsam i håret innan jag sätter upp det i en lagom slarvig bulle. På så sätt får håret vård som det samtidigt ser snyggt ut!kram angelika

2012-05-02 @ 21:49:35
Postat av: Jenny

Teknologin kallas Liquid Light Complex ! (:

Mitt bästa tipps är att använda inpackning 2 gånger i veckan (:

2012-05-02 @ 21:57:29
Postat av: Alle

Liquid Light Complex teknologi.Då jag har en bad hairday brukar det alltid funka med en slarvig knut på huvudet, den ska se lös ut, då är den som snyggast enligt mig. Självklart försöker man rädda som mycket man kan innan man sätter upp det, som att borsta det och använda hårolja.Om jag istället vill se mer tillfixad ut brukar jag använda torrschampoo, ta på mig en mössa och sen locka topparna eller bara luggen efter att jag använt hårolja med värmeskydd i.

2012-05-02 @ 22:07:10
Postat av: jo

liquid light complex teknologiAnvända inpackning och låta håret lufttorka :D

2012-05-02 @ 22:21:32
Postat av: josefin

... ouups glömde mejl och bloggadress + lite av namnet ;)

2012-05-02 @ 22:22:11
URL: http://josefinfoto.se/
Postat av: maria

1. Liquid Light Complex-teknologin2. Mitt bästa tips för en riktigt dålig hårdag är att alltid ha ett torrshampoo hemma för att kunna reda ut fett hår och ge det en lättare känsla. Även att sätta upp håret i lösa uppsättningar till en "bun" eller fläta fungerar utmärkt när håret är bongstyrigt.

2012-05-02 @ 22:38:38
URL: http://entrevista.blogg.se/
Postat av: M.F

1. Liquid Light Complex teknologi

2. Jag tycker inte om när mitt hår är torrt och ''frissigt'' så då använder jag silikondroppar så håret blir lenare, mjukare och då ser det inte så illa ut. Är mitt hår fettigt brukar jag tuppera det lite och göra lite lockar så helheten blir fint och så att man inte bara fokuserar på hårbotten. Annars kan man bara göra en inbakad fläta =)3. Har inte facebook och en blogg men jag har tipsat vänner och dem är med och tävlar=)

2012-05-02 @ 22:48:28
Postat av: karin

1. Liquid Light Complex!

2. Mitt bästa tips är att inte tvätta håret för ofta, särskilt inte om man har långt hår som lätt blir torrt i topparna och som kanske också är färgat eller slingat. Håret vänjer sig snabbt med att inte bli tvättat varje dag och efter två-tre veckor blir det inte längre fett i hårbotten. Man kan använda torrshampoo mellan tvättarna för att dra ut på tiden ytterligare. Jag lovar att antal bad hair days blir färre genom att göra såhär då håret blir friskare och hälsosammare. Oavsett vilken frisyr man har eller vilken stylingprodukt man använder kan det aldrig dölja ett skadat hår! Tvätta håret mer sällan är därför mitt tips! :)

2012-05-02 @ 23:09:19
URL: http://styleandthecity.se
Postat av: Ida

Liquid Light Complex teknologi.

Köp schampo och balsam som verkligen funkar för ditt hår, det gör jättestor skillnad! Håll inte på med det för mycket, låt det vila vissa dagar så man inte står o bränner sönder det med lock/plattång varje morgon :)

2012-05-02 @ 23:09:25
URL: http://pellersson.blogg.se/
Postat av: Annika

1. Liquid light complex

2. Vitaminerna man får i sig från kosten går sist ut till hår, hud och naglar. Alltså, kroppen prioriterar övriga organ först, blir det något kvar går det ut till det yttre. Därför är det viktigt att man äter NÄRINGSRIKT! Då får man välmående hår vill jag lova.

2012-05-03 @ 01:10:38
Postat av: angelica jensen

1. Liquid Light Complex teknologi

2. mitt absoluta bästa tips är att använda bra produkter och så lite värme så som hårfön plattång och locktång på ditt hår

2012-05-03 @ 01:44:23
Postat av: Moa

den kallas: Liquid Light Complex teknologi.Mitt bästa "bad hairday - tips" är nog att spraya hela håret med ett bra torrshampo och sedan sätta upp håret i en hög svans/knut, det brukar rädda en del!

2012-05-03 @ 07:31:29
URL: http://vbgmode.blogg.se/
Postat av: Moa

den kallas: Liquid Light Complex teknologi.Mitt bästa tips är att använda ett bra balsam eller inpackning då och då, det gör mitt hår mindre trassligt. Sen så är det ju såhär att man inte ska platta, locka och föna håret, men jag tycker det fungerar alldeles utmärkt om man använder ett bra värmespray!

2012-05-03 @ 07:45:29
URL: http://vbgmode.blogg.se/
Postat av: leila

Den heter Liquid Light Complex teknologi!Jag skulle säga tupperingkam, spray och ett par händer gör susen på en dålig hårdag!Har du fettig hår, släng upp det i hästsvans och slick- kamma håret bak och lägg det i en knut och spraya på lite vanligt spray, och done, du får snyggaste frisyren! chict, slappt men riktigt snyggt!p.s jag skulle verkligen uppskatta dessa produker! De verkar underbara..

P.s din blogg är ju inte heller så pjåkig :)

2012-05-03 @ 07:46:50
URL: http://brightenladys.blogg.se/
Postat av: Anonym

Liquid Light Complex teknologi.

När jag har en bad hairday så drar jag på mig min badhairday mössa!

2012-05-03 @ 07:47:11
URL: http://vivalamikaela.blogg.se/
Postat av: Tina

1. Light Complex teknologi.

2. Kamma igenom håret med fingrarna istället för en vanlig borste eller kam, eller stoppa upp håret i en löst sittande hästsvans.

2012-05-03 @ 08:25:04
URL: http://ethiriel.blogg.se/
Postat av: Towis - its about me wherever I am.

1. Light Complex teknologi

2. Ibland har jag inte tid att lägga i inpackning, låta verka i 15 min etc men istället brukar jag lägga i inpackning i toparna, sätta upp håret och sova med det - skölj ur det i duschen morgonen efter - dunderkur :)

2012-05-03 @ 09:54:08
URL: http://towis.blogspot.com
Postat av: ellen

1. Light Complex teknologi

2. Jag brukar göra hårinpackningar på saker jag hittar hemma. Eftersom jag är student så vill man ju spara pengar samtidigt som man ser så bra ut som möjligt. Det som funkar bäst för mig som har väldigt torrt hår är äggula som innehåller massa protein och nyttiga fetter. Olivolja är också bra och billigt.

2012-05-03 @ 13:04:08
URL: http://ellencsordas.se
Postat av: Emely

* Liquid light complex

* Låt håret vila från styling produkter, styling verktyg och kemikalier. Massera hårbottnen. Drick mycket vatten och sov ordentligt!

2012-05-03 @ 13:34:02
Postat av: Anonym

Svaret är: Liquid Light Complex.Tvättar inte håret varje dag, antingen varannan dag, eller var tredje. En hårinpackning 3 gånger i veckan. Vid tvätt behöver jag inte använda schampoo varje gång, eftersom det shampoo jag använder löddrar och löddret innehåller sulfater som sliter på håret. Nån gång när jag har råd köper jag schampoo som inte innehåller sånt. Och efter tvätt låter jag håret självtorka. Tvättar inte i varmt vatten. Borstar/kammar inte håret. Använder inge värmestyling & äter B-vitaminer!!:)

2012-05-03 @ 18:11:16
Postat av: Malin

Teknologin heter Liquid Light Complex

*tvätta inte håret för ofta och använd alltid värmeskydd när du fönar håret eller använder värmetänger å så bör man göra en inpackning lite då och då för att få håret friskt=)

2012-05-03 @ 18:54:49
URL: http://lovetodance.blogg.se/
Postat av: ANGELICA.BLOGG.SE ♥

1. Teknologin heter Liquid Light Complex.2. Tvätta endast håret två gånger per vecka. övriga dagar, sätt upp håret i en toffs när du ska duscha eller när håret känns fett.3. Tipsar om tävlingen på facebook

2012-05-03 @ 18:55:13
URL: http://angelica.blogg.se/
Postat av: Amina

Svar på fråga: Liquid Light Complex teknologiMitt tips är att inte tvätta håret varje dag eftersom det kan skada ditt hår. Tvätta det helst varannan dag eller var tredje, beroende på hur fettigt det blir. Jag har en kompis som inte behöver tvätta håret på 6 dagar eftersom det inte blir fettigt, men det beror ju på hur håret är o.s.v. Om man plattar eller lockar sitt hår borde man använda värmeskydd för annars skadar det ditt hår jätte mycket. Att använda hårspray eller något liknande kan också skada håret så man borde helst låta bli om man inte ska på fest eller något :) Sov i fläta eller knut för att inte slita på det och efter att du duschat ska du inte torka håret i handduk eller med fön, låt det torka naturligt.

Det är mina tips :)Email: Little.greengirl@hotmail.com

2012-05-03 @ 20:06:43
URL: http://miinciis.blogg.se/
Postat av: Anna S

Hej hej.

Här kommer mina svar:

1. Liquid Light Complex.

2. Tvätta endast håret max 3 ggr på en vecka och använd alltid "frisörschampo" och använd hårinpackning minst 1 gång per vecka.Lycka till, till mig :).Kram

2012-05-03 @ 20:18:37
URL: http://ansobloggar.se
Postat av: Ellen Pettersson

Svar: Liquid Light Complex teknologiBästa knepet är att ALLTID avsluta din dusch med att luta huvudet fram och skölja håret i iskallt vatten. Vilket gör att kluvna toppar och små strån som spretar ut drar ihop sig. Det gör att håret ser mindre slitet ut och får mer glans. Det funkar verkligen.Håller tummar och tår,

för att vinna detta till mitt hår <3

2012-05-03 @ 20:53:47
URL: http://alltomellen.blogg.se/
Postat av: Amanda

1. Liquid Light Complex

2. Försök att inte tvätta ditt hår för ofta, använda hårsnoddar med järn på (nöter jätte mycket på håret)..Men investera även i lite bättre shampoo och balsam för att få ett fint hår.

2012-05-03 @ 21:49:36
URL: http://amisamandas.blogg.se/
Postat av: Karolina

Liquid Light Complex heter teknologin :)Jag har aldrig använt mig av plattång/locktång eller liknande, hårfön en del när jag var mindre men annars ingenting. Det är någonting som sliter otroligt på håret. Eftersom jag heller aldrig färgat/tonat/slingat håret så har jag inga slitningar från det heller. Mitt bästa tips är nog att inte tvätta håret alltför ofta och att ta det lugnt med elektriska saker, vill man använda det är det viktigt med värmespray. Att fixa en inpackning ibland brukar inte heller vara fel!

2012-05-03 @ 21:59:36
URL: http://karolinaborg.blogg.se/
Postat av: Patricia♡

1. Liquid Light Complex heter teknologin

2. Undvik att använda värmestyling på håret så ofta det bara går, och om man nu måste platta osv är det ett måste att använda ett bra värmeskydd.

Borsta det inte när det är blött utan red ut tovor och sådant innan man duschar. Använd en bra hårinpackning regelbundet.

2012-05-04 @ 08:44:00
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: tildamilda

1. Liquid Light Complex2. Jag använder mycket torrshampoo istället för att tvätta det så ofta. Skulle håret stå åt alla håll & kanter gör jag en inbakad fläta, så slipper man ruffset :)

2012-05-04 @ 10:31:50
URL: http://tildaadahl.blogg.se/
Postat av: Anonym

1. Liquid Light Complex teknologi!

2. Ta ett långt härligt varmt bad, när du hoppar i badet så lägger du samtidigt i inpackning i håret som du låter sitta i under hela badet!

Eller så kan man lägga i en inpackning i håret precis innan man går och lägger sig, på kudden lägger du bara en handduk så blir det inget kladd på sängkläderna, perfekt för håret!Länkar på bloggen! ;)

2012-05-04 @ 11:55:17
Postat av: Kristina

1. Liquid Light Complex teknologi!

2. Ta ett långt härligt varmt bad, när du hoppar i badet så lägger du samtidigt i inpackning i håret som du låter sitta i under hela badet!

Eller så kan man lägga i en inpackning i håret precis innan man går och lägger sig, på kudden lägger du bara en handduk så blir det inget kladd på sängkläderna, perfekt för håret!Länkar på bloggen! ;)

2012-05-04 @ 11:55:56
URL: http://kickanattiofem.blogg.se/
Postat av: Jasmin

Svaret är Liquid Light Complex.Mitt bästa tips är att tvätta håret typ var tredje dag, Använda "No poo" metoden (lockig.se) inte lasta håret med tunga produkter som ändå tynger ner det och ökar fett produktionen i hårbotten. Använd gärna Silika för att stärka hårkvaliteten och sluta bränn håret med plattång. Föna istället eller använd papiljotter.Jag använder en superb inpackning gjord på cocossmör och ägg. Det mjukar hår strukturen och innehåller inga kemikaljer.2012-05-04 @ 12:31:07
URL: http://velvetdreams.blogg.se/
Postat av: Jasmin

Länkar på bloggen!

2012-05-04 @ 12:31:38
URL: http://velvetdreams.blogg.se/
Postat av: Linkan

Heej!1. Liquid Light Complex teknologi

2. Jag använder ricinolja, det funkar verkligen på mitt hår! Mitt hår är tjockt, torrt och risit, men tack vare ricinoljan så har det blivit längre, glansigare och lättare. T.o.m. min frisör märkte en stor skillnad när jag var där sist och undrade vad i allsin dar jag hade gjort? Allt tack vare ricinoljan :D

3. Länkar på Fejjan!

2012-05-04 @ 13:17:28
URL: http://linkanfemme.blogg.se/
Postat av: Adela

1:Teknologin heter Liquid Light Complex.

2: Mitt bästa husmorsknep är att testa att sova med olivolja i håret (dock inte i hårbottnen,då det blir fettigt) över natten,håret blir glänsande,mjukt och livfullt. Sen är det alltid bra att en bra och varierad kost,mår kroppen bra så mår håret bra liksom! Drick mycket mjölk,det stärker både hår och naglar.Och sist men inte minst,testa ricinolja! Kan göra underverk för skadat hår!

3:Länkar på min bloogg!

Tack för en härligt inspírerande blogg!

Kram

2012-05-04 @ 13:30:50
URL: http://zockertopparna.blogg.se/
Postat av: Adela

1:Teknologin heter Liquid Light Complex.

2: Mitt bästa husmorsknep är att testa att sova med olivolja i håret (dock inte i hårbottnen,då det blir fettigt) över natten,håret blir glänsande,mjukt och livfullt. Sen är det alltid bra att en bra och varierad kost,mår kroppen bra så mår håret bra liksom! Drick mycket mjölk,det stärker både hår och naglar.Och sist men inte minst,testa ricinolja! Kan göra underverk för skadat hår!

3:Länkar på min bloogg!

Tack för en härligt inspírerande blogg!

Kram

2012-05-04 @ 13:31:28
URL: http://zockertopparna.blogg.se/
Postat av: Emma

1. Light Complex teknologi2. Mitt bästa tips såväl till vardags, lyx och på jobbet är SVIN-borsten.Ett lätt och smidigt sätt som sätter fart på blodcirkulationen i hårbotten samt hjälper håret att fördela kroppens egna hårbottensfett från rot till topp!3. Tävlingen är länkad på min FB.

2012-05-04 @ 13:37:27
Postat av: kattasfett

1.Liquid Light Complex2. Dagens tips, för alla blondiner som inte har torrschampo hemma vet vi att mjöl eller bakpulver funkar jättebra att använda istället för. Men för oss mörkhåriga personer som inte

vill se ut som om håret åldrats sådär 76 år efter en "bakpulversbehandling" kan jag glatt rekommendera kakao. Ditt hår kommer inte bara se bra ut utan kommer även lukta gott, du kommer känna dig som en söt bakelse hela dagen.

2012-05-04 @ 13:44:18
URL: http://kattasfett.se
Postat av: Fanny

Teknologin heter Liquid light complex!Mitt tips när man har en dålig hårdag som alla brukar ha nån gång är att göra en inbakad fläta eller fiskbens fläta, om man inte kan det är det bara att göra en egen! Det är skönt att ha håret bort från ansiktet så man inte förvärrar sin dåliga hårdag.

Sen sätter man på sig lite smink och voilà så har man problemet löst! :)

2012-05-04 @ 17:32:07
URL: http://fannygustafsson.blogg.se/
Postat av: Kimberly

Teknologin heter Liquid Light Complex.Det som nog alla vet om är att man inte ska duscha håret varje dag. Använd torrschampo istället. Använd heller inte plattänger, locktänger osv för ofta. Ifall man nu gör det använd då värmeskydd!

2012-05-04 @ 21:19:08
URL: http://bykimberly.blogg.se/
Postat av: Malin

Jag vill vara med och tävla om detta! :D

Jag har ganska tovigt och slitet hår så skulle behöva detta!

Svar: Liquid Light Complex- Använd balsam och inpackning då och då. Skölj inte håret för ofta! Använd inte locktång/plattång ofta, då det sliter på håret. Sov med fläter istället om du vill ha lite vågor :DHåller tummarna!

2012-05-04 @ 21:44:07
URL: http://mallemusic.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Teknologin heter Liquid Light Complex.

Mitt bästa tips för ett välmående hår är att se till att håret är utrett med balsammet i duschen, inte borsta det i duschen, men se till att det är lent och utrett bara. För att när man sen skall borsta det så behöver man inte slita med borsten för att få ut några tovor. Så att vara varsam med håret.

2012-05-04 @ 22:01:07
URL: http://blackribbon.blogg.se/
Postat av: Ingrid - Mamma till Zelda

jag är gärna med!svar; Liquid Light Complexmitt bästa tips är att låta bli att föna, platta och locka håret ofta. Dels sliter det på håret men man är ju också fin som man är :)kram, Ingrid

2012-05-05 @ 10:19:28
URL: http://p0llys.blogg.se/
Postat av: Elvira

1. Liquid Light Complex.

2. Andvänd hårolja. Hårinpackning en gång i veckan och borta inte när det är blött. Klipp topparna varannan månad för fint svall.

3. Gjort!

2012-05-05 @ 11:16:15
URL: http://elviraofsweden.blogg.se/
Postat av: Anna

Teknologin heter Liquid Light Complex.Mitt bästa tips är att satsa på sina produkter. Särskilt inpackning. När du har i din inpackning är det bra att vira en handduk runt håret, då blir inpackningen mycket mer verksam! Kom ihåg att också använda produkterna i denna ordningen: Shampoo, inpackning sen balsam. Inpackningen öppnar upp hårsäckarna och balsamet stänger dem igen.

2012-05-05 @ 12:23:23
URL: http://barrochasfalt.blogg.se/
Postat av: Linn Carlsson

Svar: Liquid Light ComplexTips: Skölj håret i kallt vatten i slutet av varje dusch. Detta sluter hårstråna, motverkar kluvna toppar och får håret att glänsa!

2012-05-05 @ 12:51:46
Postat av: Julia Svedjekrans

Svar: Teknologin heter Liquid Light Complex

Tips: Blanda avokado, olivolja och honung till en smet. Använd den som hårmask när du inte tvättat håret på länge :) Det gör håret silkes-lent och skinande av hälsa!

2012-05-05 @ 14:48:51
Postat av: Amanda

Liquid Light Complex teknologimitt hårtips är att försöka göra så lite som möjligt med håret, som att platta, tvätta det osv. men sen även att sova med en silkeskudde. Nöter mindre på håret!

2012-05-05 @ 15:46:01
Postat av: Sandra M

Teknologin: Liquid Light ComplexTips: tvätta inte håret för ofta sen är det viktigt att hitta produkter som passar ditt hår, jag fönar och plattar/lockar håret efter varje hårtvätt därför är det viktigt med värmeskydd jag använder Kérastase Résistance Ciment Thermique som är superbra! Så jag hoppas dessa produkter passar mitt hår lika bra :)

2012-05-05 @ 18:08:28
Postat av: Ebba Lange

1.Teknologin heter Liquid Light Complex2. Mitt bästa hårtips är att inte tvätta håret för ofta, inte torka det mot handduken och borsta bara håret när det är torrt! Annars sliter det jätte mycket!3. http://ebbalouiselange.blogg.se/2012/may/tavling.html3.

2012-05-05 @ 19:00:22
URL: http://ebbalouiselange.blogg.se/
Postat av: Caroline

Liquid light complex teknologi heter det!Mitt bästa tips är att inte arbeta emot håret. Försök inte att få det till något det inte är, utan arbeta istället för att förstärka de bra egenskaper ditt hår har naturligt.

2012-05-05 @ 19:20:22
Postat av: Karin Abrahamsson

1. Liquid Light

2. Bästa tipset är att låta håret vila ibland. Hoppa över föning, lyxa med en härlig inpackning - vips får man ett fint svall!

3. Fixat:)

2012-05-05 @ 20:30:30
Postat av: emmy

1. Teknologin kallas "Liquid Light Complex

2.Det mest skonsamma sättet att få håret torrt är att applicera lite stylinglotion och sedan låta det lufttorka. Vill du ändå använda en hårtork, se till att rikta den nedåt mot topparna så att stråna sluter sig. Att blåsa mot hårens riktning kan göra stråna frissiga.Gör oljeinpackningar två gånger i veckan, gärna med stylistfavoriten jojobaolja. Fördela ungefär en matsked olja i torrt hår och borsta igenom det så att oljan fördelas jämnt i håret. Vänta i minst fem minuter innan du sköljer ur oljan.

Jakten på glansigt hår börjar redan i duschen. Välj ett schampo och balsam med glansgivande ingredienser som olivolja, jojoba och risprotein. Se till att skölja håret ordentligt efter tvätten och använd en hårmask en gång i veckan för att ge extra fukt.kan även anväända det om man vill bleka håret.

Borsta det inte håret när det är blött. det sliter.Borsta aldrig håret när det är blött, det är elastiskt och mycket skörare. Red ut det med en bredtandad kam och hantera det försiktigt. Red ut alla tovor försiktigt från topparna och uppåt. Använd allra helst en kam utan "sömmar" eller skarvar. Det finns billiga handgjorda kammar utan skarvar på tex Kicks av märket Wika.Många med riktigt långt har sitt hår uppsatt i knut ofta, så topparna skyddas från allt slitage nedsläppt hår blir utsatt för. Det finns mängder av snygga knutar och håruppsättningar och tusentals snygga hårpinnar, hårkammar och andra redskap. Sätt upp håret om det finns risk för att det fastnar i saker, tex vid städning. Att fläta håret på kvällen innan du går och lägger dig hjälper om du har problem med tovor och trassel och sover oroligt.Tänk på vad du använder i håret. Hårsnoddar med metall och klämmor med vassa kanter skadar håret, välj mjuka och släta håraccessoarer.Rengör dina borstar och kammar med jämna mellanrum, de blir snabbt fulla av fett, smuts, döda hudceller, rester av stylingprodukter och damm. Rengör med schampo, du kan skrubba kammen med en nagelborste och dra lite papper mellan tänderna.Schamponera sällan och med lite schampo men använd mängder med balsam. Tar ditt schampo slut innan ditt balsam så gör du förmodligen fel. Schamponera bara en gång, en liten klick räcker. Försök tvätta håret mer sällan, schampo dagligen sliter på håret. Använd alltid massor av balsam, men inte på hårbotten, börja applicera balsam från öronen och nedåt, särskilt i topparna.Fönen och plattången är onda mot ditt hår. Undvik dem så mycket som möjligt och låt håret självtorka. Även färgning sliter mycket på håret, blonderingar och blekningar är allra värst.Ät nyttigt och varierat, särskilt b-vitaminer och e-vitaminer är viktiga för att få friskt hår. Sköt om dig.Jag vill ha en tävling på bloggen, har du någon idé?

alla som svarar får en länk!

2012-05-05 @ 20:47:55
URL: http://fobitjejen.blogg.se/
Postat av: emma

Liquid Light Complex är svaret.mitt bästa tips: torrshampo!!!!

2012-05-05 @ 20:59:22
URL: http://endelavmeej.blogg.se/
Postat av: Embla Stenström

Liquid Light Complex.Mitt bästa tips är att tvätta max 2-3 gånger i veckan, låta det självtorka varje gång, använd mycket inpackningar, sov med fläta och kamma håret vänligt! Jag masserar även in en blandning av olivolja och ricinolja i håret och låter det sitta i en timme innan jag tvättar det. Håret blir underbart!

2012-05-05 @ 21:41:06
URL: http://emblafreja.blogg.se/
Postat av: Sofie

Liquid Light Complex.Jag borstar aldrig håret när det är blött då jag hört att håret är skörare då, utan reder ut det försiktigt med fingrarna och sen flätar jag det.

Sen använder jag maroccoan oil.

2012-05-06 @ 02:19:25
URL: http://viperssons.webblogg.se/
Postat av: anna

Liquid Light Complexatt inte platta det eller använda sådana saker för mycket eller ens kamma det (har lockigt hår så då förstör sig lockarna)

2012-05-06 @ 09:51:15
URL: http://annamarialarssson.blogg.se/
Postat av: Emelie Eriksson

1. Liquid Light Complex2. Platta och locka håret så gott som aldrig. Låt håret självtorka. Använd naturliga och bra produkter. När du använder tofs, sätt den då på olika nivåer dom olika gångerna du har de, för sätter du tofsen på samma nivå jämt kommer håret att bli slitet just på det stället.

2012-05-06 @ 10:08:34
URL: http://eemelieeriksson.blogg.se/
Postat av: elin

1;Light Complex teknologi2;Först försöker jag att inte tvätta håret mer ån två gånger i veckan sedan låta håret självtorka. Då brukar det hålla sig fräschare längre.elinanttila@hotmail.com

2012-05-06 @ 10:11:17
Postat av: Solan

Liquid Light Complex teknologiAtt använda en hårolja ifrån L'Oréal. Svårt att hitta bättre produkter för ditt hår.Delat på FB

Håller tummarna. Hoppas på vinnst

2012-05-06 @ 10:14:46
URL: http://lillboda.webblogg.se/
Postat av: Caroline

1. Liquid Light Complex

2. Mitt bästa tips är att inte platta sönder håret, det sliter så otroligt mycket på håret och det är så onödigt egentligen. Har så många vänner vars hår ser ut som torrt risigt halm nu bara för de plattat sitt hår FÖR mycket.

2012-05-06 @ 10:38:20
Postat av: Erika- One Chic Mama

Hej! Det här var ju en produkt som är som gjord för mig med långt hår ;-)1. Liquid light complex2. Jag låter alltid håret lufttorka och de ytterst få gånger jag fönar det använder jag värmeskydd. Undvik för mycket stylingprodukter. En hårolja toppen till topparna ;-)

Borsta håret innan det tvättas så är det enklare att borsta ur det efteråt och sliter då mindre.

Använd alltid balsam och sköj håret med kallt vatten det sista du gör i duschen, det ger mer glans till håret.

Har du tillgång till bastu, passa då på att gör en inpackning så verkar den ännu bättre under en handduk.

Sov med en fläta om håret är såpass långt att du kan göra en.

Sist men inte minst! Ät, sov och drick ordentligt- ta hand om ditt inre så ger det även positiv effekt på håret.3. Har bloggat om tävlingen här: http://onechicmama.blogg.se/2012/may/tavling.html#commentNu håller jag tummar & tår! Kram kram

2012-05-06 @ 10:49:26
URL: http://onechicmama.blogg.se/
Postat av: Susanna Hellén

Hej!Svaret på frågan är:

Liquid Light ComplexMitt bästa tips är:Låt håret lufttorka på sommaren för att få ett mjukt och luftigt hår, använder du fön - kallföna håret för mer glans.

Ett annat tips nu när det blir fler soldagar är att skydda håret med en snygg solhatt så håret inte blir torrt och strävt.KRAM Susanna

2012-05-06 @ 10:52:20
URL: http://sannashairstyle.blogg.se/
Postat av: Therese

1. Liquid Light Complex Teknologi.

2. Mitt värsta hårminne var då jag fick håret uppklippt för mycket på ena sidan så det blev helt spretigt, tog väldigt lång tid innan det växte ut. Mitta andra värsta hårminne var då jag klippte syrran jag var 8 år hon 6 och jag klippte en helekopterplattform upptill på hennes huvud, snagg så hade hon långt hår på sidorna. Mamma fick gå med henne till skolan efter det

2012-05-06 @ 11:28:22
URL: http://sailorswife.blogg.se/
Postat av: Frida

1. Liquid Light Complex.2. Mitt tips för ett välmående hår är att låta håret vara med jämna mellanrum. Inte spraya för mycket i det, duscha lagom, toppa det så fort det behövs. När jag tvättar håret brukar jag låta det lufttorka då handduken kan ge en skadande friktion på håret. Det finns massor av bra och naturliga sätt att våra ditt hår.

2012-05-06 @ 11:36:33
URL: http://fridamarieandersson.blogg.se/
Postat av: SOFIE

Hej GlamNina!Okej: 1.Liquid Light Complex teknologi

2. Alltså det låter kanske flummigt men jag tror på det där att vårt yttre speglar hur vi mår i vårt inre. Sen är det självklart andra saker som bidrar till ett välmående hår som rätt anpassade produkter och att inte använda verktyg eller medel som sliter på håret. Men jag tror på att hud och hår speglar hur vi mår inuti så att skratta, kramas och dricka mycket (röd)vin med sina när och kära. De tror jag är en riktig lyckokur för håret! :-DEller vad säger du? ;)KramarSPS! Har du instagram? =)

2012-05-06 @ 11:58:35
URL: http://litendelavmig.se
Postat av: Ebba

1. Liquid Light Complex

2. Jag brukar ha vissa måsten för mitt hår och det är att ha hårinpackning en gång i veckan, bara tvätta håret typ var 4-5e dag, alltid alltid balsamspray innan du borstar och värmeskydd innan du plattar, lockar eller fönar!

2012-05-06 @ 12:05:18
URL: http://bloondast.blogg.se/
Postat av: Maria

1.Liquid Light Complex teknologi.

2. Att inte tvätta håret mer än 2-3 gånger i veckan och göra en inpackning 1 gång i veckan för att få tillbaka fukt o näring i håret.mia-mia_91@hotmail.com

2012-05-06 @ 12:12:10
URL: http://headoverheals.blogg.se/
Postat av: Maria

1. Teknologin heter Liquid Light Complex.2. Mitt bästa tips är att endast blöta håret om det bara är lite smutsigt. Detta är bättre för håret och efteråt ser det faktiskt renare ut! Detta är bättre för håret än att tvätta med schampoo eftersom talget (alltså hårets fett) då inte försvinner från håret.

2012-05-06 @ 12:30:05
URL: http://summertimeblues.blogg.se/
Postat av: Frida

Mitt bästa tips för välmående hår är att undvika värmeverktyg. Jag slutade helt föna och plattånga mitt hår för några år sedan och har aldrig haft ett så fräscht hår som jag har nu.

2012-05-06 @ 13:19:18
Postat av: Tanya - STOCKHOLM

1. Liqui Light Complex2. Jag har hört att schampoo egentligen inte gör någon nytta för håret så efter jag slutade använda schampoo och bara balsam har mitt hår faktiskt mått bättre :)

2012-05-06 @ 14:11:02
URL: http://tanyallstar.blogg.se/
Postat av: Lindassphoto - fotoblogg

1. Tekonologin heter Liquid Light Complex teknologi.

2. Använd alltid skyddspray då du ska platta det, ha inpackningar minst en gång i veckan och tvätta det inte för ofta! :D

2012-05-06 @ 14:28:12
URL: http://lindassphoto.blogg.se/
Postat av: TILDA

1. Svar: Liquid Light Complex2. Ta hand om håret bra. Klipp det lite då och då innan det blir FÖR slitet, inpackningar och bra produkter!

2012-05-06 @ 15:51:54
Postat av: Malin

1. Svar: Liquid Light Complex2. mitt bästa tips är att toppa håret ofta,

göra en inpackning 1-2ggr i veckan och att

låta håret självtorka och att inte borsta det

när det är blött. För det sliter väldigt mycket

på håret.

2012-05-06 @ 15:55:41
URL: http://frozenvanilla.blogg.se/
Postat av: Denise

Liquid Light Complex

Skaffa sig ett bra schampo och balsam som verkligen passar ens hår x)

2012-05-06 @ 16:17:22
URL: http://deniises.blogg.se/
Postat av: Vendela Meyerhöffer

Teknologin heter Liquid Light Complex!Mitt bästa tips är att göra en hemmagjord inpackning av några matskedar olivolja som man mosar en mogen avocado i. Massera sedan in i hela håret, dock inte hårbottnen. Skölj en handduk med varmt vatten som du vrider ur och sätter upp håret med. Sätt dig sedan i en bastu i ca 30 minuter. Skölj ur inpackningen med kallt vatten. Detta gör under för mitt hår! Ger otroligt mycket glans och gör även att håret ser mindre frissigt och mindre slitet ut! :)

2012-05-06 @ 16:24:15
Postat av: Amanda

Svaret är Liquid Light Complex!

Jag simmar väldigt ofta vilket gör att håret lätt blir tovigt och torrt av allt klor. Detta löser jag med hjälp av en hemmagjord hårinpackning bestående av avokado, olivolja och honung som jag smetar in i håret istället för balsam, och sedan låter jag den verka medan jag njuter i bastun.

2012-05-06 @ 16:31:33
Postat av: Astrid Bäckström

1. Liquid light complex.2. Efter att ha duschat, så är håret väldigt skört! Många gör misstaget att kamma håret med en kam direkt efter. Gör inte det! Hårstråna kommer gå av och snart så har du hela kammen fylld av hår!Ett annat tips är att inte gnugga en handduk mot håret när du har duschat. Då kan jag garantera dig att ditt hår blir frissigt!3. Länkat på facebook! :)Kramar!

2012-05-06 @ 17:13:03
URL: http://astridnkamila.blogg.se/
Postat av: Cecilia

1. Liquid Light Complex2. Använd hårinpackning minst 1-2 ggr i veckan och föna inte håret!

Borsta inte håret när det är blött för då blir det slitet.

Använd en skyddspray innan du plattar/lockar håret.3. Länkat på bloggen: http://lifewithcissi.blogg.se

2012-05-06 @ 17:51:10
URL: http://lifewithcissi.blogg.se/
Postat av: marie

1.Liquid Light Complex teknologi

2. Använd hårinpackning en gång i veckan, värmeskydd om du plattar/lockar håret och silikondroppar:)

2012-05-06 @ 18:41:23
Postat av: MMEELI.SE / L.A dreams & hairdressing (student)

Liquid Light Complex

Hårinpackning, produkter anpassade för din hårtyp, använd värmeskydd om du ska använda värmetänger.

Ett speciellt tips är att lägga i balsam/inpackning i håret (ej i hårbotten då det ser smutsigt ut när det torkar) och kamma igenom med en bredtandad kam. På så sätt kommer balsamet överallt i håret. Ha gärna i det i några minuter.

Eller om du vill föna ditt hår blankt! Fön sliter inte så mycket som folk tror och har man värmeskydd i så är det nemas problemas! Håll bara fönen nedåt längs håret så att fjällskikten håller sig stängda. Borsta samtidigt slinga för slinga och avsluta med att rulla in topparna i en rundborste och föna med kallt! :D

2012-05-06 @ 18:43:56
URL: http://mmeeli.se
Postat av: Miss C

Svar: Liquid Light Complex

Mitt bästa knep för ett friskt hår: tvätta inte håret mer än nödvändigt, och undvik plattänger/fönar etc. Stay natural och ditt hår kommer att må bra och glänsa i många år framöver!

2012-05-06 @ 19:23:33
URL: http://missc.se/
Postat av: Sandra

Teknologin är Liquid Light Complex.

Mitt bästa tips för välmående hår är kokosolja. Smörj oljan i hela håret och låt det vara i någon timme. Tvätta sedan ur den och ditt hår blir mer hållbart och får en helt ny lyster.

2012-05-06 @ 19:25:08
URL: http://fierceonhighheels.blogg.se/
Postat av: Matilda Turborn

1. Liquid Light Complex teknologi.

2. Mitt tips är att tvätta det så sällan som möjligt och när du tvättar det så försök att tvätta med så kallt vatten som möjligt eftersom att det sluter ihop hårstrået igen efter shampot som har öppnat det :)

2012-05-06 @ 19:34:05
URL: http://mturborn.se
Postat av: Ella

Liquid Light Complex. Klipp toppar varje 6-8 vecka, inpackning och låt håret självtorka nu under sommaren så kommer det stråla!

2012-05-06 @ 19:41:05
Postat av: Amanda

Teknologin bakom Kérastase Cristalliste heter Liquid Light Complex!Och mina bästa tips för ett välmående hår är att alltid sova med fläta, så att inte håret slits mot kudden och att handdukstorka håret lite lätt innan man har i inpackning/balsam så att håret suger upp det bättre! Samt att alltid ha i balsam efter en inpackning så att fjällskikten stänger sig, vilket dem gör eftersom balsam är surt!

2012-05-06 @ 20:21:03
URL: http://jennyamandalarsson.blogg.se/
Postat av: linn

svaret är Liquid Light Complex teknologi!

jag brukar använda honung som hårinpackning, det ger det massa lyster :)

2012-05-06 @ 20:21:07
Postat av: Wendela Göransson

1. Teknologin kallas Liquid Light Complex!2. Mitt bästa tips för ett välmående hår är att äta rätt och dricka mycket vatten, och framförallt SKIPPA alla elektroniska saker såsom hårfön, plattång osv.3. Jag länkar tävlingen i min blogg! :)

2012-05-06 @ 20:29:40
URL: http://wendelawonka.blogg.se/
Postat av: Anna-Karin

Liquid Light Complex teknologi.

Inte tvätta håret varje dag och om man som mig använder plattång eller hårfön så är Keraste's värmeaktiverande hårinpackning jättebra och Selica forte som finns på hälsokosten tycker jag har gjort att mitt hår har mycket bättre kvalite.

2012-05-06 @ 20:32:23
Postat av: lillavild

Teknologin heter Liquid Light Complex.Att äta en balanserad och näringsrik kost och dricka mycket vatten, är mitt bästa tips för välmående hår (och naglar)!

2012-05-06 @ 20:40:43
URL: http://lillavild.blogg.se/
Postat av: Lina

Svar: Liquid Light Complex teknologi.

Mitt tips är att bli gravid. Jag fick mycket kraftigare och mer välmående hår. =)

2012-05-06 @ 21:09:11
URL: http://maxedius.blogg.se/
Postat av: Hana

1. Liquid Light Complex.

2. Inte använda massa onödiga produkter som påstår sig göra håret bättre, de enda som enligt mig gör någon nytta är hårinpackningar och värmeskydd. Platta/locka aldrig utan värmeskydd! Och låt håret helst lufttorka!

2012-05-06 @ 21:10:24
Postat av: Hana

1. Liquid Light Complex!

2. Om du inte har tid att skölja håret, så skölj bara luggen och tupera resten av håret! Torrschampoo kan funka för stunden men håller inte länge och håret blir bara flötigt (iallafall om man har sånt hår som mig).:D

2012-05-06 @ 21:12:24
Postat av: Mikaela Johansson

1. Liquid Light Complex teknologi.

2. För mig är silkesdroppar det absolut viktigaste för att få ett välmående hår :) Självklart beror det på vilken hårtyp man har. Själv har jag ett självlockigt och därmed ganska torrt hår som absolut älskar silkesdroppar :)2012-05-06 @ 21:15:59
Postat av: Mikaela

Hej!1)svaret till frågan är: Liquid Light Complex teknologi.2) Man ska sköta sitt hår som gud sköter oss! alla produkter som är bra kan man använda och sedan tä nka lite extra på att inte använda värmesaker ex: plattång, sova med blött hår eller så

2012-05-06 @ 21:53:04
Postat av: Erica Rosander

Liquid Light Complex teknologi.Mitt bästa tips är efter tvätt att inte sätta upp det i en turban, det sliter något vansinnigt, och inte heller borsta det när det är blött! det är som att borsta blött toalettpapper!länkade även dig på FB! :D

2012-05-06 @ 22:17:29
URL: http://ericarosander.blogg.se/
Postat av: sara

1. Liquid Light Complex teknologi.2. Att ALLTID tänka på vad du har i ditt hår. Hårprodukter med dåliga ämnen förstör ditt hår otroligt mycket. Det finns billiga shampoo och balsam som är jätte bra för håret och det finns dyra som är jätte dåliga. Så man ska alltid tänka på vad som innehåller inte priset. För vi dushar ju ändå otroligt mycket och använder massa produkter, så tänk alltid på vad du ''häller'' i håret.3. Jag länkade på min blogg http://saraannaalexandra.blogg.se/2012/may/harvardskit.html#comment

KRAM :)

2012-05-06 @ 22:49:09
URL: http://saraannaalexandra.blogg.se/
Postat av: Frida Flodin

Liquid Light Complex teknologiSova med en fläta då det slitss minst när man sover och att ha inpackning minst 1 gång i veckan

2012-05-06 @ 23:35:29
URL: http://fridakristinaflodin.blogg.se/
Postat av: Linnea

Liquid Light Complex teknologi. Mitt bästa tips är att använda en hatt! Hatt är superfint och speciellt nu till våren med en fin klänning!

2012-05-07 @ 00:13:43
URL: http://merkurius.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: