Happy New Year!

Glamourmamman / 31 December, 2012 - 17:17 / Outfits
5 kommentarer

Fodral och diadem - H&M, Nitskärp - Gina Tricot, Smycken - Gekås och Blingcity
 
Puss på er, alla mina fina läsare!
 
Hoppas nu att din kväll blir fylld av massor av god mat, trevligt umgänge och många skratt - och givetvis lite champagne :-) Njut av det sista av 2012, så hörs igen nästa år!
 
Happy New Year ♥

Leilas glöggmartini

Glamourmamman / 31 December, 2012 - 11:04 / Mat, bak och dryck
2 kommentarer

Leila.se
 
Hallå på årets sista dag!
 
Hur går det med festförberedelserna? Vi är bortbjudna ikväll, så vi kan bara luta oss tillbaka :-) Men ett tips ska ni få! Så här efter jul har många av oss kanske tröttnat på glögg, men har ni lite vitvinsglögg över så ska ni få ett smarrigt drinktips. Kanske kan passa bra nu till nyårs-eller trettondagshelgen?
 
Leilas glöggmartini (2 glas)
 
20 cl vitvinsglögg
6 cl gin
4 cl sockerlag
Saften av 1 citron
1 näve krossad is
  
Strösocker och kanel till glasen
 
Gör så här:
Blanda strösocker och kanel på ett fat. Fukta kanten på glasen med en citronklyfta och doppa den i kanelsockret (låt gärna glasen stå ett tag så att sockerkanten stelnar till innan drinken serveras). Vid servering - skaka alla ingredienser i en drinkshaker och sila upp i glaset.
 
Jag kanske kikar in någon mer gång innan kvällen, men annars säger jag redan nu:

GOTT NYTT ÅR ♥

(O)ordningen är återställd...

Glamourmamman / 30 December, 2012 - 20:12 / Allmänt
2 kommentarer

 
Ja, det märks att familjen är piggelin igen - och då tänker jag främst på barnen... Nu är det återigen fullt ös från morgon till kväll! Man får nästan bita sig i tungan när man skäller lite på dem ibland - med tanke på att man för bara några dagar sedan bara önskade att dom skulle leka och busa igen. 
 
Jag och själv med smågrabbarna idag också, men snodde åt mig en timma innan lunch då jag passade på att träna. Sedan har dagen ägnats åt att bada tills fötterna blir till russin, gå promenad till O´s is-ställen, baka muffins som inte föll någon i smaken, leka med Pokemon och Skylanders...
 
Nu börjar lugnet lägga sig här hemma, så jag ska tappa upp ett fotbad och ta mig ett glas vin. Visst känns det lite som fredag idag...? Nyårsblåsan är vald och jag är supertaggad att ta mig an årets sista dag! Tack ni som har orkat lämna en kommentar i förra inlägget - ska svara på varenda en!
 
Stor kram