Trött tisdag...

Glamourmamman / 31 Januari, 2012 - 19:09 / Allmänt
1 kommentarerHallå vänner!

Ja, här har ni en trött bloggerska... Hjärnan har gått på högvarv hela dagen, och jag tror att den drabbades av lätt härdsmälta vid 15-tiden ;-) Tack och lov att det finns gott om kaffe på jobbet! Så jag tänker inte bli så långrandig ikväll, utan kryper istället ner i tv-soffan en stund. Ska försöka hinna med att kika in hos er som har lämnat så fina kommentarer de senaste dagarna, annars hörs vi mer imorgon! 

Ha en skön kväll ♥

Ps: Glöm inte att tävla om träningskläder från Pierre Robert! Tävlingen avslutas ikväll kl. 23.59.


Jag - en budgetshopaholic!

Glamourmamman / 31 Januari, 2012 - 11:15 / Shopping
8 kommentarerJag erkänner att jag älskar att köpa kläder och skor, men jag är också riktigt grym på att budgetshoppa! Det har blivit något av en sport för mig att hitta guldkorn för en så billig peng som möjligt :-) Jag använder mig ofta av rabattkuponger/koder och andra erbjudanden, eller spanar bland fynd/reavaror i butikerna eller på nätet.  För man kan faktiskt göra riktiga kap om man bara har ögonen med sig.

Den här fina yllejackan i tuff mc-modell hittade jag på ett reaställ på Gekås häromdagen (ett tips till alla er som kanske har vägarna förbi – just nu finns det många jackor till halva priset!). Och ni kanske ser prislappen – 49.95! Kommer att passa fint längre fram i vår med en färgglad sjal och ett par boots. Som sagt, jag älskar att fynda :-) Hur är ni - orkar ni leta fynd eller köper ni det mesta till ordinarie pris?


Black pieces...

Glamourmamman / 30 Januari, 2012 - 19:11 / Outfits
6 kommentarer


Tröja och byxor - H&M, Sjal och armband - Gekås, Ring - Oxxo

Gokväll på er!

Slinker in här mellan två jobb - ja, för snart ska jag iväg och köra pass. Känner att det är extra välbehövligt efter en ovanligt stillasittande dag, i kombination med några prövningar av mina älskade busprinsar... Oj, vad man kan bli galen på dem ibland ;-) Så jag antar att mina deltagare på passet får kämpa lite extra mycket ikväll, hihi! Förresten, kul att se att så många nya läsare har hittat hit - hoppas att ni ska trivas! Nu är det dags att packa väskan och ladda för en timma full av endorfiner och rörelseglädje :-) Och på tal om träning - glöm inte att delta i min tävling om snygga träningskläder!

Kramar ♥