Tävla om snygga träningskläder från Pierre Robert!

Så här i början av det nya året brukar träningsanläggningarna svämma över av folk som ska "börja sitt nya liv". Kanske är du en av dem - eller så är du som jag, som har träningen som en naturlig del av livet.

Som småbarnsmamma vet jag att det är trixigt att få in motionen i vardagen, men jag är av åsikten att allt går om man bara vill - det gäller bara att bestämma sig! Jag har skrivit många inlägg om hur jag tränar (både före, under och efter mina graviditeter), och de flesta finns samlade under fliken "träning".

Eftersom jag både arbetar med träning och hälsa, och har det som stort fritidsintresse, så vill jag gärna dela med mig av några olika tips till er, som kanske är i startgroparna att komma igång under 2012:

♥ Gå inte ut för hårt - bättre 1-2 tillfällen/vecka hela året, än varje dag i 1 månad...

♥ Hitta en träningskompis - då blir det svårare att hitta ursäkter för att inte träna ;-)

♥ Börja jogga/springa - den mest lättillgängliga träningsformen. Bara att öppna dörren! 

♥ Glöm inte att lägga till lite styrketräning också - inte minst vi mammor behöver muskler!

♥ Investera i en matta, påbyggnadsbara hantlar och en exertube, så har du ditt hemmagym!

♥ Har du svårt att få barnvakt - ta med barnen i vagnen, pulkan eller på cykeln.

♥ Försök hitta den träningsform som DU tycker om, då blir det lättare att få lust att träna.

♥ Och glöm inte - den bästa träningen är den som blir av!




Och visst blir det ännu roligare att träna när man har snygga och funktionella träningskläder. Jag har fått den stora glädjen att lotta ut ett fint set från Pierre Robert Sport Collection till er läsare. I vinstpotten ligger ett underklädesset (sporttop + hipster), och för att tävla ska du svara på följande:

1. Skriv ned ditt bästa tips för att få in träning/motion i ditt liv.


 2. 
Var finns ditt närmsta försäljningsställe av Pierre Robert Sport Collection? Svaret kan du hitta här


3.
 Om du vinner, vilken färg vill du då ha? Färgerna hittar du här.

Skriv alla svaren i en kommentar i detta inlägg. Obs! Alla kan tävla, även om du inte har en egen blogg. Skriv bara din mailadress i kommentarsfälten! Tävlingen pågår t.om 31 januari.

Lycka till ♥

Postat av: Charlotte

1. Jag har väl kanske inga jättebra tips eftersom jag inte är jättebra själv på att träna, men har jag väl bestämt mig för något så blir det så.



2. Mitt närmsta ställe är Ica i Tvååker



3. Jag vill hemskt gärna ha svart om jag vinner...

2012-01-18 @ 12:46:36
URL: http://hemmahosfyrklovern.blogg.se/
Postat av: Elisabeth Caspersson

Roligt med tävling...:)



1) Det bästa tipset e att gå på träning som man själv tycker om, det finns mycket att välja mellan å nått för alla!



2) Närmsta inköpsställe är Ica maxi flygstaden!



3) Rosa tycker ja ser fin ut!



Nu håller jag tummen! Ha det gott!

2012-01-18 @ 22:26:58
Postat av: Jossan

1. Det bästa för mig är att dra på bra musik i lurarna, oavsett om det är party musik eller hårdrock så något som peppar och får upp orken i sista backen tex.



2. Coop Forum, Sisjön



3. Blått vart väldigt fint.



Tack för en trevlig blogg!

2012-01-19 @ 08:18:20
URL: http://domkallarmig.blogg.se/
Postat av: Carolin

1. Om man har nära till, varför inte använda cykel, eller gå en promenad till affären om man inte hinner med ett pass som är en viss tid. Vill man så hinner man alltid med vardagsmotion. Istället för att sitta i soffan och titta på tv så kan man ha "hemmaträning" framför tvn=) Och gillar man att springa så är det perfekt, man kan göra det när som helst och det behöver inte ta så lång tid!!



2.För oss är Coop Forum Eurostop närmsta inköpsställe!



3.Det rosa är snyggt!



Håller tummarna, för lite nya träningskläder är ju aldrig fel=) Stor kram till dig!!

2012-01-19 @ 13:40:40
Postat av: Sanna

Bra tips;)

2012-01-20 @ 07:50:22
URL: http://saniiee.blogg.se/
Postat av: Anonym

1. Planering! Ta fram almanackan och skriv in dom tiderna du vet att du kan träna! T ex när man har någon som tar hand om barnen! Har man bokat in passen/löpningen/träningen så blir den oftast av!!:)



2. Konsum ursviken



3. Det rosa skulle passa mig!!:)

2012-01-20 @ 07:55:53
URL: http://evelu.blogg.se/
Postat av: Johanna

1. Jag tycker att det är kul att variera min träning. Det finns så många olika roliga sätt att motionera: löpning, styrketräning, powerwalk, cykling, skridskor, simning, boxning, dans, yoga osv. Genom att köra olika saker varje träningstillfälle får man en mångsidig träning samtidigt som man inte förlorar motivationen och börjar tycka att träning är tråkigt och jobbigt. Det finns alltid något nytt att prova!



2. Coop Konsum Bygdevägen



3. Om jag vinner så skulle jag jättegärna vilja ha rosa, för att liva upp lite i vintermörkret ;)

2012-01-20 @ 08:10:28
URL: http://jahannis.blogg.se/
Postat av: Marie

1: Trappor! När jag inte hinner träna mer än 1-2 ggr i veckan, så tar jag alltid trapporna överallt. Det blir en hel del trappor när man bor på 7:e våningen :)



2: Ica Esplanad Sundsvall



3: Den blå varianten gillar jag mest om det blir så man vinner!



Thanx for all the tips!

Postat av: Josefine

1. Då jag är gravid och tröttheten tagit över mycket så valde jag att önska mig en gravidtränings dvd - som redan kommit hem. Resten av sakerna som behövs så som pilatesboll, hantlar och gummiband trillar även in under nästa vecka. Så jag har de hemma, lätt tillgängligt och varje pass tar runt 30 minuter. Alltså finns inga ursäkter.



2. Närmsta ställe för mig är Coop Forum, Halmstad



3. Helt klart grön då det är min favoritfärg :)

2012-01-20 @ 08:32:44
URL: http://jjossefajn.blogg.se/
Postat av: Emilia

1. Träning har alltid varit en viktig del av mitt liv. Även nu när jag är gravid har jag prioriterat träningen högt. Jag tror att det är viktigt att man får in träningen som en rutin i sin vardag, en rutin som man inte bara skippar för att det kommer något annat i vägen. Har du inte tränat förut, börja försiktigt så att du inte blir less. Sen kan du öka på träningen eftersom när du har börjar få in det naturligt i vardagen.



2.Närmsta ställe för mig ser ut att vara Oulo i Finland (Jag bor i Norrbotten).



3. Den rosa skulle jag välja.



Hoppas på tur i denna tävling:) Nya snygga träningskläder skulle sitta fint efter graviditeten som mest troligt är över om en månad :)

2012-01-20 @ 08:49:56
URL: http://pirans.blogg.se/
Postat av: MYLLENBERG - kärlek, livsglädje & lite svettlukt

1. Mitt bästa tips att få in träning i vardagen är att varje veckoslut sätta sig ner och göra upp en lista på nästa veckas händelser. Skaffa en kalender och håll reda på allting, så ser du vilka tider du är ledig och kan träna. Man måste inte träna 1½ timme heller, har man en halvtimme över är det helt klart enough för effektiv träning, hellre det än ingen träning alls. Sätter man upp ett mål att man vill träna 3 gånger i veckan, ja då ska man också se till att hitta tre luckor i sin kalender varje vecka. Finns där ingen lucka? Då får man börja prioritera. Ska jag verkligen skippa ett träningstillfälle för att det är Gossip Girl på tv?



2. Närmsta stället för mig är City Gross i Höganäs.



3. Ska bara säga det att guuud vad svårt det är att välja färg, skulle gladeligen ta allihopa för de är så snygga. Men jag tror att jag äntligen bestämt mig för grön, den färgen var ju grymt härlig och uppiggande :)

2012-01-20 @ 08:57:59
URL: http://myllenberg.se
Postat av: Linda

Jag har också småbarn hemma. Jag passar på att träna medan gymmet har barnpassning (vilket dom har varje dag!) också gillar jag barnvagnsträning. Brukar försöka röra mig i vardagen som att gå ist för att tabilen, ta trapporna ist för hissen osv.



Ica Matmäster, Gamla Bangatan 34, Ludvika



Gillar det gröna setet, stl M!

2012-01-20 @ 09:20:54
URL: http://babylife.webblogg.se/
Postat av: Lina Elvira



1.Cykla till skolan,jobbet, stan kompisarna, är det för långt cykla halva vägen eller den bit som passar bäst, sedan blir det ju hem också! eller så promenerar man dom första/sista hållplatserna innan man ska på/av!:D Skriv ned ditt bästa tips för att få in träning/motion i ditt liv.



2. VI NYA VARVETS LIVS - STARBÅTSGATAN 1 GÖTEBORG



3. FÄRG: Marineblå!! :D



2012-01-20 @ 09:24:04
URL: http://linaelviralundberg.blogg.se/
Postat av: natalie

1. Planera in kortsiktiga mål vad gäller din kost och träning. Haka inte upp dig på att gå ner för mycket för snabbt, fokusera på att ha en varierat och roligt tränings-schema som gör att du känner att din träningslust kommer hålla i sig.



2. Ica Supermarket Spara i Uddevalla



3. Svart skulle jag vilja ha. :)

2012-01-20 @ 09:29:10
URL: http://gnbn.blogg.se/
Postat av: Emma

1. Vi är 4 brudar som har bestämt oss för att jogga 1gång/vecka hela året (vårt nyårslöfte). Lätt att hålla eftersom det blir bara ynka 52 gånger att jogga. Låter ju jättelite! Tillsammans peppar vi varandra och vi orkar mer än vad vi tror tillsammans. Vi kör en vecka var (eftersom vi bor på olika ställen) så hinner man aldrig tröttna på någon runda heller. Varje gång är en utmaning.

Alla dom promenixer och joggningtillfällen som blir utöver denna 1gång/vecka kallar vi -bonus!

Skitbra, lätt att hålla om man egentligen inte har någon speciell tid över!



2.Konsum Vä Kristianstad



3. Absolut grön!



Bra tävling det här! :)

2012-01-20 @ 09:31:05
URL: http://emmalofstedt.blogg.se/
Postat av: Louise

1. Bokar in ett pass boxning, styrketräning, step up och en promenad i veckan med min vän Matilda, då blir det av! Sen finns det ju små saker man kan göra också, t.ex. ta trapporna istället för hissen och gå på affärerna om det är gångavstånd :)



2. ICA supermarket Åsele, men då de har bytt affär har de inte dessa längre vad jag vet.



3. ROSA såklart ;)

2012-01-20 @ 09:31:30
Postat av: Linda

1. Sätt upp en bild på dig själv från en tid när du var välmående och nöjd med dig själv på badrumsspeglen. Lägg gärna till några peppande meningar t.ex. Jag mår bra när jag tränar och tar hand om mig själv. Då får man, varje dag, lite inspiration och undermedvetet en liten påminnelse om varför man tränar.



2. Ica supermarket Rönneholm, Malmö.



3. Svart.

2012-01-20 @ 09:42:51
Postat av: Rebecka

1. Att gör det till en vardag, kanske börjar dagen med att gå en lång runda. Man behöver inte tok träna med att göra det flera timmar varje dag utan kan variera lite, Träna lite mer när man är ledig osv...

2. Konsum extra oxtorget växjö - SANDGÄRDSGATAN 44

3. Rosa tycker jag va fint :)

2012-01-20 @ 09:57:17
Postat av: sandra - mamma till niklas & nora

Mycke bra tips! och du har så rätt så att bara man tar sig tid så går det.

Ha en kanon helg!!!

2012-01-20 @ 10:04:49
URL: http://mammansandra.blogg.se/
Postat av: cindy

Ha en fortsatt fin dag!



Kika gärna in i min blogg för mode tips & inspiration. :)



/ http://cindyvuong.blogg.se

2012-01-20 @ 10:08:47
URL: http://cindyvuong.blogg.se/
Postat av: Louise

Bra tips! :)

2012-01-20 @ 10:13:16
URL: http://wizy.blogg.se/
Postat av: Mia

1. Gå trappor i stället för att ta hissen så ofta man kan, en extratur ner och hämta posten fast man redan gått upp med sina saker efter hemkomsten, ner igen för extra vardagsmotion. Har man svårt att komma iväg (även på promenader som kanske är trist nu på vintern) - köp hem en samling Zumba-dvd's - både roligt o nyttigt, 20 min åt gången hellre än ingenting!!



2. Coop Vällingby Centrum



3. Tror jag väljer rosa så man får bli glad när man tränar :-D

2012-01-20 @ 10:15:46
URL: http://fredthevov.blogg.se/
Postat av: Emma

1. Mitt bästa tips är att träna innan frukost. Att man stiger upp en timme tidigare & börjar dagen sedan. Då känner man sig både sund & brukar, konstigt nog, bli mycket piggare. Vem HINNER inte gå upp en timme tidigare? Det handlar nog bara om morgon tröttheten..



2.ICA SUPERMARKET EKERSGATAN 703 42, ÖREBRO, är närmsta.



3. Jag skulle gärna vilja ha svart! :)



Kram & Tack för dina bra tips!

http://sstyleandphotoo.blogg.se/

2012-01-20 @ 10:19:26
URL: http://sstyleandphotoo.blogg.se/
Postat av: Robin

Väldigt bra råd indeed =) själv så tycker jag att det räcker med att jogga 5km i veckan, samt gå på gym 3 gånger i veckan.



Man ska ju hinna med att leva också liksom ^^ ha en fin helg!

2012-01-20 @ 10:21:24
URL: http://thegamingground.com
Postat av: elsa

å så bra tips !

2012-01-20 @ 10:25:44
URL: http://elsaannakristina.blogg.se/
Postat av: Yenny

Mitt tips är att skriva ett träningsschema! Då får man både planera in och tänka efter, samt så känns det roligare och lättare att fullfölja om det är schemalagt!

ICA Supermarket i Norsjö

Svart tack! ;)

2012-01-20 @ 10:32:50
Postat av: The Housewife

1. Bästa tips som funkar för mig: Hitta träning som passar just din pesonlighet. För mig va det Zumba. Jag älskar att dansa och för att gå ner gravidkilona så dansar jag varje dag jag kan med Zumba. Barnen älskar ju dans dom med, så dom står vid sidan om och dansar och sjunger med. Passar hela familjen utmärkt.



2. COOP KONSUM GUBBÄNGEN - LINGVÄGEN 104



3. Jag vill ha den gröna om jag nu skulle vinna!



TACK!

2012-01-20 @ 10:55:42
URL: http://dianasblogg.se
Postat av: jenny

1. Mitt bästa tips är att göra träningen till rutin, får man in det i sina rutiner så går det av bara farten

2. Ica kvantum Skövde

3. Jag skulle vilja vinna de rosa

2012-01-20 @ 10:58:40
URL: http://jjennnyys.blogg.se/
Postat av: Rosie

1. När man väl har bestämt sig för att börja träna brukar det gå jättebra, de första två kanske tre veckorna... Sedan blir det tufft, och personligen tycker jag det mer stjälper än hjälper om jag då har planerat i förväg när jag ska träna. Jag blir bara besviken på mig själv om jag just den veckan inte alls är sugen och måste stryka de träningar jag skrivit upp, och man ska absolut inte behöva känna sig dålig för att man har en liten svacka på den långa och ibland krokiga vägen till livsstilsförändring! Det går inte direkt över en natt och man är ju tvärtom jätteduktig som fattat det beslutet många inte ens orkar ta! Sist men absolut inte minst ska man ju känna att träningen är något ROLIGT och inte något ångestframkallande... Istället tycker jag det fungerar MYCKET BÄTTRE (gjorde i alla fall för mig) om man under de första veckorna efter beslutet är noggrann med att skriva upp i almanackan (som helst bör hänga innanför ytterdörren) direkt när man kommer hem efter träningen! Träningsform, tidsåtgång, hur det gick osv... Så kan man kolla in almanackan nästa gång man går förbi och tänka "Wow, förra veckan lyckades jag motionera 2 gånger jämfört med 0 som det varit förr, tjohoo go me!" Den där känslan av att man varit duktig och att man klarar av saker och ting peppar mig alltid till att göra det igen och/eller ännu bättre ifrån mig. :) Detta tips fick jag av en kompis som på det här sättet gick från att motionera 0 ggr/veckan till 4 ggr/veckan. Jag själv gick med detta knep från att träna 3 ggr/veckan till 5-6 ggr/veckan och vi båda känner oss grymt duktiga! :D



2. Ica Kvantum, Skaraborgsgatan 28, Skara



3. Om jag vinner vill jag ha det svarta träningsstället :)

2012-01-20 @ 11:24:22
URL: http://kriangros.blogspot.com
Postat av: Danielle

1. Bästa träningstipset: Lämna bil eller cykel hemma och gå vart du än ska. Promenad är himla bra daglig motion!



2. Närmaste försäljningsställe är: Coop Konsum City, Västerås.



3. De gröna plaggen var helt klart läckrast. ^^



Tack för nyttig tävling! Mvh, Danielle.

2012-01-20 @ 11:28:12
Postat av: Yohanna i Las Palmas

1. Mitt bästa tips på att komma iväg och träna är att bestämma sig och sedan inte fundera mer på det. Bara köra. Börjar man disskutera med sig själv går träningen ofta förlorande ur striden ;) Hemma hos mig...



2. Den sydligaste affären måste väl vara Intersport i Trelleborg då. Det är det som kommer fram på kartan.



3. Det rosa vill jag ha om du bestämmer för att skicka det till sydligare breddgrader ;)



Hälsningar

Yohanna

2012-01-20 @ 11:37:42
URL: http://yohannailaspalmas.webblogg.se/
Postat av: Michaela

1. Bästa tipset är att ha bestämda tider till träning och att hålla de oavsett vad. Även om man är ivägrest över just träningsdagen så kan man alltid gå ut på en jogging- eller springtur. Hålla sig till träningstider är a och o för att få träningen att flyta på.



2. Närmsta försäljningsställe är Nära dej turen på Turingegatan 32



3. Färg: svart!



Tack på förhand!

Michaela

2012-01-20 @ 11:59:42
URL: http://agapi.webblogg.se/
Postat av: Isabel & Caroline

Åh vilket bra inlägg! :)

2012-01-20 @ 12:45:53
URL: http://sistersofgothenburg.blogg.se/
Postat av: Sandra

1. Mitt bästa tips är att powerwalka till och från dagis när man lämnar barnen.



2. Närmaste försäljningsställe är COOP EXTRA SÄFFLE



3. Jag skulle vilja ha korall om jag vinner!

2012-01-20 @ 13:17:53
URL: http://shabbychicme.blogg.se/
Postat av: Elin Ågren

1. Mitt absolut bästa tips är att vara ute och leka med barn/barnbarn syskonbarn. Var själv ute med min systerdotter i 1½ timme igår, vi sprang upp för snöhögar och åkte ner på en madrass, sen upp igen, snacka om bra träning. Och man förenar nytta med nöje.



2. Närmaste försäljningställe av Pierre Robert Sport Collection är Ica Supermarket Norsjö.



3. Om jag skulle vinna: Marinblå =)

2012-01-20 @ 13:36:41
URL: http://veelin.blogg.se/
Postat av: Tess

Om det vore så lätt att träna så det bara vore viljan det hängde på :-( Tyvärr så är jag begränsad eftersom jag har värk och smärta i kroppen. Kan inte styrketräna t.ex. för då blir jag riktigt dålig. Vissa perioder är jag sämre och kan inte träna alls, förutom den träning jag får dagligen när jag leker med mitt barn och så tar jag nästan dagligen en promenad med mitt barn i kärran. Jobbigt dock eftersom vi bor på tredje våningen och inte har hiss. I och med att du har träning i ditt liv som du har, och därmed troligtvis vet en hel del mer än vad jag vet, så vore det kul med ett inlägg med tips för hur vi "sjuka" ska kunna hålla igång :-)



Till tävlingen då.

1. Mitt tips är att hitta barnasinnet och leka med sitt barn. Har man inte barn så kan man kanske "låna" av en vän eller släkting.



2. COOP EXTRA ARVIKA

STYCKÅSGATAN 37



3. Korall med lila detaljer. Jättesnyggt!

2012-01-20 @ 13:51:02
URL: http://highlandertess.blogg.se/
Postat av: Anna

Jätte fin blogg du har!

1. Jag har två bra tips:

* När min dotter fortfarande satt i barnvagn så gick vi i princip varje dag och handlade (mjölk m.m) och istället för att gå till närmsta livs så valde jag powerwalka till en 2 km längre bort, blev slimmad snabbt!!

* Nu utnyttjar jag min friskvårdstimme jag har genom jobbet för att träna (kolla upp om det finns på ditt jobb, asbra!)och kör träningsdvd hemma på kvällen när min flicka har somnat:)



2. ICA NÄRA BERGSHAMRA



3. Alla var fina.. men om jag vinner så tror jag att jag väljer den RÖDA.

"hoppas hoppas:)"

2012-01-20 @ 14:00:14
URL: http://placeofmyown.blogg.se/
Postat av: Petra

1. Jag ser till att träningen blir av genom att.. tassa upp på tå och åka på dagens första pass på gymmet som är 06.30. Kl 08.00 är jag duschad och kla, pigg och fräsch och väcker försiktigt familjen och äter frukost tillsammans och har därav en jättebra start på dagen! Är gymmet stängt kör jag ett pass med grymm musik i vardagsrummet framför mitt PS3!(lås musik om familjen sover!) all träning som blir av är ju bra träning!

2.

NÄRA DEJ TUREN

151 34, SÖDERTÄLJE

3.

Om jag vinner vill jag ha de röda =)

2012-01-20 @ 14:15:13
URL: http://tantpi.blogg.se/
Postat av: Ruchira

1. Jag brukar alltid tänka: varje dag du inte tränar, tränar någon annan för att bli bättre än dig. Det är det som har fått mig att träna ännu mer och det är även det som är mitt bästa tips.



2. ICA SUPERMARKET ALEN

826 30, SÖDERHAMN



3. Om jag vinner skulle jag gärna vilja ha de rosa/röda.

2012-01-20 @ 14:48:34
URL: http://ruchira.blogg.se/

1. För mig som går på gymnasiet och har dåligt med tid efter skolan så är mitt bästa tips att träna under skoltid. På håltimmar och dagar då man har extra lång sovmorgon. Ta även tillfälle på idrotten!



2. COOP KONSUM OCKLEBO



3. om jag vinner skulle jag vilja ha de gröna.

2012-01-20 @ 15:03:58
URL: http://nathalieling.blogg.se/
Postat av: Elin

1. Att försöka hitta en träningsform som man tycker är riktigt roligt tycker jag är viktigt, gärna att man testar på något som man aldrig ens tänkt på att börja med. Och att börja lugnt och inte för ofta så att man inte tröttnar. Träning ska vara roligt!



2. Birgittas Mode, norra strandgatan 17 Karlstad.



3. Rosa skulle jag vilja ha, ju piggare färg desto roligare att träna!

2012-01-20 @ 15:12:31
URL: http://elinbjorkman.blogg.se/
Postat av: Amanda H

1. Jag tycker att man ska skriva ner det i sin kalender och faktiskt prioritera det. Inte intala sig själv att "jag gör det när jag har tid". Träning är bra för kropp & knopp och är bra när man måste vara fokuserad. Skaffa gymkort och se till att skriva in "TRÄNING" minst två gånger varje vecka. Oftast måste man verkligen ha det svart på vitt för att genomföra det!

2. VI västertorp

3. Jag skulle gärna vilja ha dom rosa, då jag känner mig extremt snygg i rosa, haha! Det är viktigt att känna sig snygg i det man tränar i, då presterar man oftast bättre! Kram :)

2012-01-20 @ 15:14:25
URL: http://amandahellstroms.blogg.se/
Postat av: Tove

1. Förbered innan, till exempel om du tänkt träna på morgonen så ta fram kläderna kvällen innan. Gör det som passar dig själv bäst och testa olika varianter v träning!



2. ICA Gourmet, Renmarkstorget 5, Umeå



3. Grönt, för det är fint och sticker ut! :)

2012-01-20 @ 15:30:28
Postat av: Mari Johansson

1. Då jag har 3 barn hemma på 4½ månad, 1½ år och en på 4 år så får jag in min träning genom zumba i tv:n där de stora barnen är med. :) Och raska promenader med syskonvagn+ståbräda = ett perfekt svettigt pass =o)



2.Hemköp Lasarettsgatan Norrköping



3. Jag skulle vilja ha blå färg

2012-01-20 @ 15:43:50
URL: http://flerbarnsmorsan.blogg.se/
Postat av: Ketty

1. Jag cyklar väldigt mycket under vår, sommar och höst. På vintern tar jag mig till en simhall där jag simmar ett par längder. Jag älskar att vara i vattnet så simning är perfekt för mig! Jag har också börjat med hemmaträning. Hoppar upp och ner och fram och tillbaka ett par dagar i veckan. I skrivande stund har jag otrolig träningsvärk i vaderna efter just allt hoppande! :)



2. Närmsta försäljningsstället är ICA Kvantum Jätten i Trollhättan.



3. Skulle jag vinna vill jag gärna ha de gröna! Fint och somrigt!

2012-01-20 @ 15:57:29
URL: http://kajthy.blogg.se/
Postat av: Gabriella Sandström

Hej!



1. Jag är överviktig och tycker det är svårt att komma igång med träningen. Jag har äntligen lyckats motviera mig till att komma igång. Jag tycker det är lättare att ta sig ut om jag har musik i lurarna sen att tänka att en promenad är alltid bättre än inget. Känner jag då att tiden inte räcker till så försöker jag alltid ta mig ut på en promenad. Jag brukar alltid tänka på att cykla eller gå istället för att ta bilen!



2. Coop Forum på Gymnasievägen i Skellefteå



3. Skulle jag vinna så väljer jag grön för det är en absolut favvo! Kram

2012-01-20 @ 16:01:22
URL: http://gabbesandstrom.blogg.se/
Postat av: Evelina.

1. Jag tränar alltid på söndagar då söndagar är min vara-duktig-dag, då städar, pluggar och tränar jag. Mitt bästa tips är att göra precis som jag, Bestämma en dag man alltid ska träna på, för att komma igång är det bra om man tar det lite lugnt för att inte tröttna så fort som nästan alla gör(inkl. mig) Så ett pass i veckan räcker gott och väl, sen när man väl kommit in i rutinen så kan man öka antalet träningspass om man vill. Sen gäller det att hitta en träningsmetod som man verkligen gillar, och så en massa bra musik. Jag föredrar att gå långa raska promenader på kvällarna med musik i öronen. Men prova på tills man känner att man gillar vad man gör är absolut mitt bästa tips.

2. Det närmsta stället för mig är; ICA SUPERMARKET SIGTUNA - STORA GATAN 40 A.

3. Om jag vann skulle jag vilja ha ett de blå.

2012-01-20 @ 16:04:36
Postat av: ronja norlén

1. mitt bästa tips är att göra det för att man tycker det är kul, då orkar men mycket mer och det känns nästan inte som att man tränar. att se till att ladda upp innan tycker jag också är bra, innan jag går iväg på mina danslektioner så pumpar jag alltid hög musik för att bli laddad och när man kommer dit så är man så sjukt taggad att man orkar dubbelt så mycket!:)



2. mitt närmsta är i östersund, MATMÄSTAR'N



SAMUEL PERMANS G 26



3. om jag vann skulle jag vilja ha de rosa.

2012-01-20 @ 16:10:56
URL: http://ronjanorlen.blogg.se/
Postat av: karin

1. Jag tycker det bästa träningssättet är musik i öronen, helt klart! Sen är det också bra om man är riktigt sur någon dag, då får man ut sin ilska genom att träna!

2. COOP KONSUM CITY KALMAR - STORGATAN 21

3. Jag skulle vilja ha det blåa :)

2012-01-20 @ 16:12:44
URL: http://karinternemo.devote.se
Postat av: Sandra

1. Att träna direkt på morgonen, då kan man inte skjuta upp det som annars är lätt att göra.



2. Ica Stormarknad, Ludvika



3. Rosa

2012-01-20 @ 16:15:56
URL: http://sessidee.blogg.se/
Postat av: LANJA - www.lanjas.blogg.se

exertube?:P aldrig hört det!

2012-01-20 @ 16:22:54
URL: http://lanjas.blogg.se/
Postat av: Jennie

1.

- Hitta en träningsform som passar dig!

- Variera träningen

- Bläddra fram 8 veckor i kalendern, skriv ner 2-3 dagar när du ska träna, ge inte upp för att du missar ett eller två pass.

- Planera träningspasset innan så blir det mer effektivt



2. Coop forum Gällivare



3. Rosa topp och svarta shorts!



KRAAAM

2012-01-20 @ 17:30:54
Postat av: Emelie Eriksson

1. Ta en jogging runda med en hund, om du inte har någon kan du säkert låna en eller gå på gymmet med en kompis. Dessa två saker gör att de blir lite roligare att träna.



2. ICA Supermarket, Alfta



3. Rosa :)

2012-01-20 @ 17:55:07
URL: http://eemelieeriksson.blogg.se/
Postat av: Anna Dahlqvist

1. Hitta en träninsgform som du verkligen gillar. Träna inte bara för sakens skull utan träna något där du verkligen kan se framemot nästa träningspass.



2. ICA Kvantum, Västra Frölunda



3. Grön

2012-01-20 @ 18:09:48
Postat av: Hanna

1. Mitt bästa tips är att varje söndag planera/skriva in två dagar med bestämd tid den kommande veckan i almenackan för att gå på pass/gymma/springa i spåret. Och om jag i slutet av månaden har tränat alla gånger jag har skrivit upp unnar jag mig själv någonting bra. Som massage, Spa behandling eller något finare klädesplagg. Det är en grym morot för mig och båda dessa saker fungerar riktigt bra för mig som har mycket att göra varje vecka.



2. ICA Supermarket Samköp Linköping



3. Rosa



Kram Hanna!

2012-01-20 @ 19:04:08
Postat av: Lené

Oj jag har nog försökt ett flertal gånger att försöka börja träna men det håller i sig i max ett par veckor. Nu ska jag försöka mig på det ännu en gång! :D

2012-01-20 @ 19:06:07
URL: http://svartrandigruta.blogg.se/
Postat av: Lisa

1. Jag vardagsmotionerar mycket genom att gå till jobbet, stan, mataffären osv. Sedan tränar jag på gym tillsammans med en kompis vilket är väldigt bra då vi peppar varandra till att prestera bättre. Att sätta upp små delmål & sedan belöna sig med massage eller något gott till helgen till exempel, när man har klarat målen, gör mig mer peppad till att träna mer :)



2. Det verkar som att COOP KONSUM AVENYN, KUNGSPORTSAVENYEN 26-28 Göteborg, är närmsta stället för mig



3. Grön!



Kram Lisa

http://muzicmecupcake.blogg.se

2012-01-20 @ 19:20:10
URL: http://muzicmecupcake.blogg.se/
Postat av: Sara

Hej hur är det? :)

2012-01-20 @ 19:25:10
URL: http://cclarstroom.blogg.se/
Postat av: Molly Ljungberg

1. Mitt bästa tips är att gå iväg till gymmet och göra det till en rutin, när man väl börjat kommer man inte kunna sluta. Att träna till sina favoritlåtar är också ett plus, då kan man passa på att njuta, samtidigt som tiden går lite snabbare. Att gå istället för att åka buss vinner man gånger två på, man sparar pengar och får motion.



2. Närmaste affären för mig är Ica Esplanad i Sundsvall.



3. Rosa

2012-01-20 @ 19:46:51
Postat av: Baba Jaga

1. Mitt bästa tips är att man sätter på töntig musik , och dansar loss antingen med barnen , vännen eller partner eller själv och bara larvar. Eller bygger kojor och har kuddkrig eller leker skattjakt runt kvarteret. Helt enkelt tramsa på och ut i det friska.



2. Coop Forum A6 Jönköping.



3.Svart

2012-01-20 @ 20:16:14
URL: http://openmindedforanything.blogg.se/
Postat av: Malin

1. Om man vill komma igång, inte har någon träningskompisar som man kan träna ihop med och den där sista morotsbiten fattas.. Det är då man ska säga åt, låt säga. En arbetskompis, att fråga dig hur du ex tog dig till jobbet? Ställde du bilen lite längre bort, eller tog du trapporna istället för hissen? Eller kanske det allra bästa, lämnade du bilen och använde dig av dig själv som färdmedel?



Att prata med personer som du blir inspirerad av. Kvinnan/mannen som alltid cyklar till jobbet i ur och skur, hur orkar dom?

Låt dom finnas i dina tankar när det känns lite extra frestande att låsa upp bilen istället för cykellåset..



3. Svart



2. Konsum NIAN Gävle

2012-01-20 @ 21:17:27
URL: http://malinlundh.blogg.se/
Postat av: Sandra

1. Ett tips jag har är att pusha sig själv med bra musik, men mitt bästa tips är att skaffa riktigt snygga träningskläder som man trivs i. Man blir då mer motiverad till att träna för man längtar efter att få glida runt i sin snygga träningsoutfit. Mycket roligare är det ju att känna sig snygg, för då mår man bra och då är det mycket lättare att känna för att träna. När man går runt i en sunkig t-shirt och helst vill gömma sig i ett hörn blir man nedstämd och känner inte alls för att träna. Så snygga träningskläder är en stor träningsmotivation! Åtminstone för mig :)

2. Coop Extra - Eskilstuna

3. Grön med rosa

2012-01-20 @ 21:33:32
URL: http://minaordminatankar.blogg.se/
Postat av: mitra

Mitt bästa tränings tips för dom som är lite lata och gillar att dansa är att köpa ABBA You can dance wii! Man rör på sig hela tiden och det är jätte kul.OCH du kan göra det med dina vänner då blir det ännu roligare! Ha det bra/ Mitra glöm inte att gå in på min och min kompis blogg också!

2012-01-20 @ 21:52:50
URL: http://mitnor.blogg.se/
Postat av: Mikaela

1. Mitt bästa träningstips är att planera. Jag brukar meddela min sambo på söndagarna vilka dagar jag tänker träna kommande vecka så att det inte blir några missförstånd. Då kan både han & jag få in träningen & istället för att ta bilen korta sträckor så kan man faktiskt snöra på sig skorna & gå.



2. Konsum Extra, Oxtorget i Växjö är mitt närmsta försäljningsställe.



3. Marinblått skulle bryta min annars ganska svarta klädsel lite diskret sådär ;-)

2012-01-20 @ 22:33:54
URL: http://mikahela.blogg.se/
Postat av: therese

Hur jag finner min motivation är att jag tänker på hur bra jag mår! Jag mår så himla toppen när jag tränar. Jag blir piggare, gladare och framförallt känner jag mig hälsosam och sund. Jag gör min kropp och hjärta en tjänst när jag tar mig till gymmet. Så det är väl mitt tips, ta dig till gymmet, hur svårt och trögt det än känns. Känslan kommer att komma!



och det närmsta stället är Konsum Triangeln i Stigslund. Sen om jag skulle vinna denna tävling skulle jag önska mig det rosa!

2012-01-20 @ 22:35:26
URL: http://tinythess.blogg.se/
Postat av: Natalie

Hej hopp!

Gick upp 35kg med min dotter Savannah och kände mig bedrövlig. Mitt bästa träningstips är att VÅGA. Våga be om hjälp både om man är "proffs tränare" eller ej. Man kan alltid bli bättre. Jag vågade mig till itrim, gick ner mina kg ganska fort och bröt gamla vanor. Alltså våga ta i, våga fråga och våga ändra livsstil.



Om jag nu vinner skulle jag vilja ha grönt på mig (vågar ha något med färg nu och inte gömm mig i svart) hehe.

Närmsta butik för mig finns på kungsportsavenyn eller sten sturegatan (Göteborg)

2012-01-20 @ 22:39:56
Postat av: Lina

1. kan en väldigt bra mening "If you want something, you had to fight for it". tycker det stämmer in så himla bra!

2.ICA supermarket nossebro

3. skulle mer än gärna vilja ha den svarta!!!!!

2012-01-20 @ 22:43:36
Postat av: Mikaela

1. Mitt bästa tips är i första hand att hitta en träningsform som passar och en uppmuntrande träningskompis. Det som hjälpt mig är i övrigt planering. Jag bestämmer i förväg vilka dagar jag ska träna, sen packar jag träningsväskan på morgonen och tar den med till jobbet. På så sett behöver jag inte åka hem emellan och riskera att hitta nåt "viktigare" att göra.



Att i förväg ha fixat mellanmål, eller förberett kvällsmaten hjälper mig också. Förberedelser och planering är alltså mina bästa tips. Ju mer förberedd jag är desto svårare är det att hitta undanflykter.



Ett tips som kan låta lite löjligt är att ta bilen till träningen. Jag har lättare att komma iväg att träna om jag unnar mig lyxen att ta bilen trots att jag borde cykla.



2. Närmast för mig verkar vara ICA i Tvååker (hade lite trassel med den där sökfunktionen)



3. Om jag vinner... jag fegar och önskar mig svart :-)

2012-01-20 @ 22:55:34
Postat av: Malin

1. Min nya favorit är parträning, relativt lätt att få till när barnen har somnat och man behöver inte lägga tid på att ta sig till och från gymmet. Det finns många funktionella stryketräningsövningar som passar att göra tillsammans, man kan hitta dem på youtube eller i Paola Robertos bok som finns på bibliotek. (Dit man kanske ändå tycker det är kul att gå med barnen)



2. ICA Prima Sävedalen Partille



3. Jag gillar blått!

2012-01-20 @ 23:11:12
Postat av: Linda Narto

1. Dividera inte med dig själv om när du ska börja träna. Kasta dig in och upptäck det fina i det! Ger du tid för träning, ger träningen tid för dig. Det är då resultaten börjar visa sig.



2. COOP KONSUM CITY, BORLÄNGE.



3. Jag vill gärna ha en rosa kollektion.

2012-01-20 @ 23:13:24
URL: http://lillastaden.webblogg.se/
Postat av: Sara, Towes mamma

1) Ett tips för att komma igång är att tillsammans med vänner och bekanta köra igång en utmaning. Denna utmaning kan bestå av div. övningar som är lätta att utföra hemma. Just nu har jag dragit igång en utmaning tillsammans med några tjejer där vi ska utföra ett visst antal min planka, armhävningar, rygglyft, kissande hunden och situps. Vi kan peppa varandra och alla utgår från sina egna förutsättningar och mål. Vi alla har dessutom en personlig utmaning. Jag har kört detta flera ggr efter min graviditet 2010 och lagt upp det på olika sätt och varje utmaning har givit mig så otroligt mycket :)



Ett annat tips är att sätta upp ett stort mål och flera mindre delmål på vägen dit. Efter min graviditet hösten 2010 bestämde jag mig i feb 2011 att genomföra Tjejmilen 2011. Jag hade aldrig sprungit så långt. Efter en del träning och flera små mål så genomförde jag 1 år efter min förlossning milen på under 60min som var mitt mål.



Kom igen tjejer, ni kan också fixa det :) Jag kämpar vidare mot nya mål och en mer "tajt" kropp!



2) Ica Matmästar'n i Östersund



3) Jag tror att det gröna skulle passa min nya kropp som jag kämpar mot :)

2012-01-20 @ 23:27:36
URL: http://sara82.blogg.se/
Postat av: Linnéa

1. Hitta bra musik, musik taggar en hela vägen. Om man inte är någon löpfantast, kör promenader! Men stört av allt, ha ett MÅL med det du gör. Hellre små mål och flera, än ett stort! Är målet att springa 5 km utan att gå?

2. Tempo, Sundborn (Falun)

3. Jag vill gärna ha rosa kollektion!

2012-01-20 @ 23:31:34
URL: http://linbac.blogg.se/
Postat av: emelie

1. All motion och träning är bättre än ingen. Finns det möjlighet att promenera eller cykla till jobbet/skolan, gör det. Det är tid som ändå kommer spenderas och blir därför "gratis" motions tid. Det samma gäller att ta trappor istället för hiss.



Sen när det kommer till träning, är det bästa sättet att hitta tid att skapa regelbundenhet. Förbered måltider i förväg, så blir det tid över. Har du barn som går på aktiviteter, kan man träna medan de ändå är igång. Eller hitta träningsformer/aktiviteter man kan göra med barnen och så vidare.



Dessutom är det super viktigt med motivation. Försök hitta något du tycker är roligt. Istället för att börja med någon som känns som pest och pina, som sagt den bästa träningen/motionen är den som blir av! :)



2. COOP FORUM STADION, Malmö



3. Jag tycker den gröna kollektionen är super fin, så den önskar jag mig!



2012-01-20 @ 23:32:07
URL: http://emeliesvendsen.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Jag tycker om att powerwalka nån gång i veckan, bättre än inget :D

2012-01-20 @ 23:36:50
URL: http://lifeofrebecca.blogg.se/
Postat av: Linda & lilla Tyra

1. Mitt bästa tips är nog det ekonomiska tipset, att göra sitt eget lilla hemmagym. Det räcker med en skön filt att ha under sig, Något tungt som hantlar, ex: bebis/barn som gillar att flyga eller bli lyft (om man är mamma som jag), petflaskor fulla med sand/vatten eller något annat man tycker känns behagligt att lyfta. Det kostar inget, du behöver inte gå till ett Gym om du känner dig obekväm och du kan träna när du själv får tid :) 2. Närmsta återförsäljare är Ica Supermarket Wallinders livs på rudsvägen 37 i Karlstad. 3. Om jag skulle bli vinnaren skulle jag nog vilja ha det gröna set'et. Det skulle jag känna mig bekväm i :) Tack för en bra blogg! Mvh/Linda

2012-01-21 @ 02:47:42
URL: http://Http://Lindarangfeldt.blogg.se
Postat av: Linda & lilla Tyra

(vet inte vad som hände med min kommentar här över. Skickar den igen! )



1. Mitt bästa tips är nog det ekonomiska tipset, att göra sitt eget lilla hemmagym. Det räcker med en skön filt att ha under sig, Något tungt som hantlar, ex: bebis/barn som gillar att flyga eller bli lyft (om man är mamma som jag), petflaskor fulla med sand/vatten eller något annat man tycker känns behagligt att lyfta. Det kostar inget, du behöver inte gå till ett Gym om du känner dig obekväm och du kan träna när du själv får tid :)                                                                                                  



2. Närmsta återförsäljare är Ica Supermarket Wallinders livs på rudsvägen 37 i Karlstad.                                                                                                                                              



3. Om jag skulle bli vinnaren skulle jag nog vilja ha det gröna set'et. Det skulle jag känna mig bekväm i och samtidigt tycka va en rolig färg att träna i. Grönt är uppiggande för humöret tycker jag! :)                    



Tack för en bra blogg! Mvh/Linda

2012-01-21 @ 02:55:46
URL: http://lindarangfeldt.blogg.se/
Postat av: Sofi

1. Mitt allra bästa motionstips är att gå till affären. På med ryggsäcken och ut och promenera. Dels köper man inget onödigt för det får inte plats och sen ger det extra motion på hemvägen när den är full med mjölkpaket!



2. Säljs på min ICA i Landvetter, den jag promenerar till några gånger i veckan.



3. Den gröna färgen passar mig!

2012-01-21 @ 07:15:57
URL: http://propps.blogg.se/
Postat av: Jennifer

1. Mitt bästa tips när man vill träna men egentligen inte orkar är att man ska lyssna på Olof Röhlanders PeppApp! Denna app laddar man ner till sin Iphone eller Android, och det är helt gratis!! Där har man 12 olika pepptalks varav en heter "innan träningen". På något konstigt sätt blir man hur motiverad som helst att ta sig ut för en löptur eller vad det nu är! Det verkligen sprätter i benen :-) Han kan definitivt konsten att få en att tagga till. Så PeppAppen till Android och Iphone är mitt stora tips till alla kalla, blöta, supervarma dagar eller de dagar då du har huvudvärk, är super trött eller hamnade framför årets bästa TV-program som egentligen sänds på Kanal3play också! ;-)



2. Närmaste ställe för mig är Coop Nära (liljegatan, UPPSALA).



3. Verkligen svårt att välja mellan blå och rosa, men eftersom jag gillar att det ska vara MASSA färg på kläderna när jag tränar så skulle jag välja ROSA! Det skulle nog passa mig bäst också! :)

2012-01-21 @ 09:47:45
URL: http://barajennan.blogg.se/
Postat av: Liv

1. Bra peppande musik, snygga träningskläder, målbilder på glada hälsosamma personer, bra umgänge och en nyttig supergod kvällsmiddag med sina nära och kära. Det finns inget bättre än att få allt i ett gång och leva ett underbart lyckligt glädjerikt liv som involverar rörelse.



2. Coop Konsum, Laholm



3. Den gröna färgen är en oliv för mig, en underbar sak som är lite konstig men det ödmjukt därför jag älskar den. Annorlunda, fräsch och skitsnygg!

2012-01-21 @ 11:05:35
Postat av: maria

1. Mitt bästa tips är att planera. Om man planerar in t.ex ett träningspass per vecka och vet vad man ska göra, så går det mycket lättare! Då är det lättare att det blir av, och att man har andra anledningar än att bara "få en snygg kropp", utan kanske att må bra, sova bättre, stressa mindre och äta bättre :)



2. Coop Konsum, Ursviken, Skellefteå.



3. Blå!!!!!

2012-01-21 @ 11:15:12
URL: http://lillmaadde.blogg.se/
Postat av: Anna

1 Näraste matbutik Ica Kanonen



2 Färg: blå

2012-01-21 @ 12:17:55
URL: http://fashion.annasvanberg.com
Postat av: Anna

1. Jag har lätt för att hamna i perioder, antingen ingen träning eller massor. Planera med vänner att ni ska träna så känns det jobbigare att ställa in än om det bara är en själv som ska träna. Sen planering: att i förväg hitta luckor i almanackan som känns rimliga (med det menar jag att mat, tid för vila, sömn, jobb/skola m.m. ingår i planeringen så att ingenting blir lidande. Om man planerar in träning och känner sig stressad över annat blir det aldrig bra. Så man får anpassa sig lite efter livet men borde aldrig skippa träningen helt !



2. Coop Konsum City Västerås



3.Grön :)



Kul tävling. Håller tummarna =)

2012-01-21 @ 13:54:15
URL: http://annakristinahansson.blogg.se/
Postat av: LORISSA LOVEBOMB

1. Mitt allra bästa tips är att skaffa hund. Hund = flera promenader per dag, oavsett väder!



Men eftersom jag är medveten om att det är omöjligt för vissa kan man lätt lura in träningen i sitt liv på olika sätt: gör tåhävningar när du ändå står och borstar tänderna och inte har annat för dig. Eller rumplyft framför nyheterna, hoppa av bussen en hållplats tidigt, ta trappan istället för hissen



2. Coop Konsum, ekonomistråket 7, 90735 Umeå



3. Grön! Kika min blogg så förstår du riktigt hur passande det skulle vara. Min ultimata favoritfärg!

2012-01-21 @ 15:15:40
URL: http://lorissalovebomb.se
Postat av: KarroKaroline

1. Mitt bästa tips är att göra det som är kul för dig. Att inte känna träningen som ett krav utan göra det spontant när som helst på dygnet.



2. City Gross, Höganäs



3. Färg: Blå :)

2012-01-21 @ 15:38:25
URL: http://pandatrollet.blogg.se/
Postat av: Cattis

1. Mitt bästa tips för att få in motion i livet är att ta tillvara på vardagsmotionen! Lämna bilen hemma eller låt bli att ta bussen om det går och ta en promenad dit du ska istället, ta trapporna istället för hiss och liknande, super enkelt! Annars är en träningskompis superbra att ha för då blir träningen mycket roligare :)



2. Luthagens Livs AB är mitt närmaste försäljningsställe.



3. Färgen jag skulle vilja ha är Korall.

2012-01-21 @ 18:05:07
URL: http://annacatrinelinnea.blogg.se/
Postat av: Sara

1. Eftersom jag brukar gymma på Actic brukar mina små knep för att det ska bli av vara: att packa väskan med fina träningskläder dagen innan så man bara kan ta med den direkt. och eftersom jag också tycker det är långtråkigt att springa så har jag laddat ner avsnitt av min favoritserie och lagt in på min smartphone, när ett avsnitt sedan har gått har jag vips sprungit i 20 minuter! sätter jag på ett till vips så blir det 40 minuter springning! hjälper otroligt mycket och jag har för första gången i mitt liv hittat träningsglädje! man tager vad man haver och gör sitt bästa av det!



2. Coop Nära i Fålhagen är mitt närmaste - nära min skola och mitt gym!



3. Om jag skulle vinna vill jag gärna ha ett svart set!

2012-01-21 @ 18:17:42
URL: http://littlemisspositive.blogg.se/
Postat av: Hanna

bra tips!:)

2012-01-21 @ 19:52:33
URL: http://hannagranlof.blogg.se/
Postat av: Ewwe

BRA BLOGG!

2012-01-22 @ 10:58:21
URL: http://ewwz.blogg.se/
Postat av: Emma

1. Bæsta tipset ær att avsætta regelbunden tid i kalendern och att du informerar familj/vænner/sambo om att denna tid ær speciellt avsatt før træning. Då slipper du inbjudningar till annat och att lockas till andra saker.



2. Min nærmsta butik finns så næra som på Coop extra Østerængsgatan i Ørebro.



3. Om jag skulle vinna skulle jag bli glad før vilket som helst av seten, men svart ær alltid snyggt.

2012-01-22 @ 12:27:45
URL: http://popsickness.blogg.se/
Postat av: Karin

1. Mitt bästa tips är att gå på träningcenter! Boka in dina favoritträningspass i almenackan. Träning blir inte av om man inte tycker att det är roligt. Dansa, jogga, yoga, zumba eller boxas i grupp. Variera efter behag. Planera in det träningspass du vet att din kropp behöver just den dagen. Det ger glädje och motivation! Avsätt några dagar i veckan till din favoritträning. Kul ska det va! :D



2.Coop Extra, Arvika



3. Grönt! :D

2012-01-22 @ 21:09:44
URL: http://happyhappenings.blogg.se/
Postat av: Evelina

Det bästa träningstipset jag har är att gå omvägar när man ska någonstans, cykla till jobbet, hitta en träningsform som är rolig självklart ingår ridning och ut och gå med hunden. Bara man hittar ett sätt som passar en själv och där man känner att man utvecklas och stärker kroppen. Bara man har roligt och en positiv inställning så går allt. Mitt närmsta återförsäljning ställe finns på Ica supermarket i Skurup och jag fastande för den blåa färgen :-)

2012-01-23 @ 14:48:50
Postat av: Therese Persson

Bästa träningstipset från mig är att göra träningen till något roligt. Träning är inte jobbigt om man tycker att det är roligt.

Sätter man upp mål för ens träning blir de en motivation för en. Man ska hitta något som man tycker är kul för då är motion kul. Att ha snygga träningskläder ger en alltid lite energi.



2.COOP NÄRA VÄXJÖ

KRISTINA NILSSON VÄG 5



3.Jag tycker att de svarta och rosa är snygga.



2012-01-23 @ 17:58:52
URL: http://tessiliten.blogg.se/
Postat av: Ellinor

1. För att få in träning i livet så är det viktigt med planering och disciplin. Jag går i skolan på dagarna så på eftermiddagen avsätter jag en viss tid till studier, avkoppling och naturligtvis träning. Sedan är det klart att jag inte alltid kan träna så mycket som jag hade velat, men jag tycker att man kan vara nöjd om man får in 2-3 pass i veckan, det är ett bra mål till att börja med i alla fall:)



2. ICA SUPERMARKET SPARA

UDDEVALLA

ODENGATAN 3



3. Om jag mot all förmodan skulle vinna så vill jag ha det blåa!:)

2012-01-23 @ 22:05:01
Postat av: Malin

1: Tycker det bästa tipset är att hitta något som man verkigen tycker om. Det brukar inte hålla om man hakar på nåt bara för att.. Bättre att leta det som passar. För det finns! Dans, aerobic, ridning, bowling...och mycket mycket mera.



2: Ica supermarket Ånge.



3: Jag väljer den gröna.



Ha det gott!

/ Malin

malinedlund.blogg.se

2012-01-24 @ 06:42:20
URL: http://malinedlund.blogg.se/
Postat av: Jennie,fer

Vilken bra idé!



1 Mitt bästa träningstips är att lära sig att variera. Träning finns i så många olika former & kan utökas till många idéer! Ett hopprep kan göra ett helt nytt träningspass - bara att testa gränserna & sätta fart på fantasin! Och självklart, musik måste inkluderas! (:



2 . Ica Tallen, Vilhelmina

Volgsjövägen 36

91232, VILHELMINA



3. Jag skulle mer än gärna vilja ha den rosa, om jag har tur att kamma hem priset!

En färgklick till träningspasset gör susen!



Mycket lärorik blogg du har förövrigt!

Med Vänliga Hälsningar

Jennifer

2012-01-25 @ 22:08:44
URL: http://oxx.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Vilken bra idé!



1. Det gäller att hitta variationen i träningen, det är A & O. Ett hopprep kan lyfta ett träningspass till nya höjder på ett kick! Det handlar om att variera för att bibehålla den lust som finns inom träningen, även om mörkret faller på. och självklart, fartfylld musik ska alltid inkluderas! (:



2. Ica Tallen, Vilhelmina

Volgsjövägen 36

91232, VILHELMINA



3. Om jag har turen att vinna, skulle jag mer än gärna välja den rosa - en färgklick i träningen skulle sätta sprätt på träningen lite extra!



Mycker inspirerande blogg förövrigt!



Med Vänliga Hälsningar

Jennifer

2012-01-25 @ 22:12:52
URL: http://oxx.blogg.se/
Postat av: Hanna

1. Löpning har blivit det som funkar för mig. Det är den träningsformen som vinner i längden eftersom man kan göra det när som helst på dygnet och var man än befinner sig.

2. Coop, Eurostop Halmstad.

3. Svart

2012-01-26 @ 14:38:19
URL: http://hannaj66.blogspot.com
Postat av: Annabell

1. Mina bästa tips är att börja tänka på framtiden, hur snyggt och bra det skulle vara med en vältränad kropp, eller hur bra du skulle må. Hur vardagen skulle bli ENKLARE om man har fler muskler, hur man kan röra sig bättre och framför allt, när man blir gammal så mår kroppen mycket bättre.



Det andra är att man bara ska ta tag i det helt enkelt, tvinga sig själv. Och efter ge sig själv en sorts belöning, kanske ett par snygga byxor man inte kom i tidigare?



2.COOP FORUM ENKÖPING

ÖSTRA RINGGATAN21



3. Svart skulle vara underbart, man känner sig mer slimmad!

2012-01-29 @ 12:52:10
URL: http://belliiis.blogg.se/
Postat av: Samira

Hej! Åh vilket härligt pris att vinna. Just what I need :-D



1. Mitt bästa tips är att ibland när jag känner att jag inte har lust att träna som att springa på ett löpband som jag har hemma eller köra hårt med boxningssäcken jag har hemma tänker jag att Ok om inte jag ska köra det kan jag åtminstone köra danspass, (inbillar mig att det inte är träning, har bara kul vilket det egentligen är) så jag dansar antingen magdans eller dancehall/reggaeton framför spegeln i huset ända tills svett rinner från mig vilket brukar vara efter ca 45-50 minuter. Då har jag kompromissat men ändå rört på mig!! Alltså, orkar du inte med en träningsform, "gå ner ett steg" och kör ett annat passs som verkar "mildare" men som egentligen får dig att svettas lika mycket :-)



2. Hemköp Rissne Sundbyberg.



3. Svart



Kramar! :-)

2012-01-29 @ 12:56:51
Postat av: Malin

1. Det bästa tipset för att få in motion i vardagen är att väldigt enkelt egentligen, ta trapporna istället för hissen, om du inte har allt för långt till arbete, skola eller affären, ta cykeln eller promenera! Rör på dig så mycket du kan, det kan vara bara det att du reser dig upp under reklamen på tv! Sedan bästa tipset för att komma igång med träning är nog att verkligen sätta sig in i det, och som du säger gärna med en kompis som kan peppa en och få iväg en, och efter ett tag så blir det en vana och en rutin att gå och träna! Många anser att de inte har tid, men då kan man alltid göra tid. Ut och gå i 30 minuter av dina "upptagna" 24 timmar, jag tror inte att det skadar någon! Jag är just nu inne i en period då nya träningskläder peppar mig, köper man ett par nya skor längtar man till träningen bara för att få använda dem! Så det är också ett tips, även en anledning till varför denna tävlingen var så perfekt!



2. Ica Supermarket Spara i Uddevalla



3. Rosa

2012-01-29 @ 13:04:10
URL: http://malinahlqvist.blogg.se/
Postat av: alexandra

1. för att få in träning i livet är det igentligen bara att gå eller cykla till jobbet / skolan istället för bilen / bussen. men om du måste åka buss tex så kan du ju gå den biten. Om man har hund - ut och spring med den. om man har häst - gör allt arbete i stallet ordentligt, rid varje dag , markarbete med hästen. eller om man ska till en kompis, cykla dit ! Tänk på hur mycket bättre du skulle må och fler muskler som hjälper dig i vardagen. När du tittar på TV, spring på rullband . Ät nyttigt. variera träningen och träna gärna med en kompis. Jag själv är ryttar så jag tränar mycket, kör 20 situps på morgonen innan en nyttig frukost och sov mycket . det är nog mina bästa tips. träna på det sätt som just du tycker är roligt! träning ska vara roligt :)



2.Konsum Extra Jönköping Kristinedalsgatan 2



3. Jag vill jätte gärna ha blå eller grön :)

2012-01-29 @ 13:20:52
URL: http://alexandraochcharlie.blogg.se/
Postat av: matilda

1. Inga kompromisser! Även om du är jättetrött efter en skol- arbetsdag är det bara att ge sig iväg. Det känns bättre efteråt. Försök även att ge dig iväg direkt efter jobbet/skolan. Hinner man hem till soffan innan är det kört.



2. Coop Konsum i Askersund.



3. Grönt är fint!

2012-01-29 @ 13:23:06
Postat av: Elin

1. För vardagsmotion: Gå av en station tidigare än du brukar och gå den sista biten.

Jag brukar också tänka att en timme träning varje dag är ett måste. Oavsett om den timmen är till för mental träning i form av yoga, avslappning, eller dylikt. Eller hard-core träning i form av spinning, löpning, simning, boxning etc etc. En timme om dagen har alla råd med - Bara om man vill.



2. ICA Tapptröm, Ekerö



3. Korall med Lila!

2012-01-29 @ 13:25:58
URL: http://ohlins.blogg.se/
Postat av: Alexandra

1 Mitt bästa pepp tips är att ha en bild på någon som man tycker har en fin kropp på kylen tex. Så ser man den varje gång du är i köket och blir lite extra peppad. Bredvid min pepp bild har jag också anmälan till tjejmilen, det ger mig extra mycket pepp.



2 Det finns på konsum extra jönköping, kristinedalsg 2



3 jag skulle vilja ha färgen korall :)

2012-01-29 @ 13:43:45
URL: http://alny.blogg.se/
Postat av: elina jonasson

1. Testa alla sorters former av träning, och tänk sedan efter vilken form/träning just DU tyckte var roligast! Ju roligare träningen desto lättare är det även att pressa sig till en högre nivå utan att man knappt märker det! och om man tränar med en kompis man tycker om så blir det så mycket lättare att släpa sig till träning vare sig det är ett gympass,gruppass eller ut och springa/jogga i kvarteret! ;)





2. CITY GROSS KARLSHAMN

Erik Dahlbergsvägen 101



3. svart !



2012-01-29 @ 13:54:08
Postat av: nathalie

1.Jag har inte världens bästa tips på träningar men jag tycker att Zumba är super bra träning och kul. Man behöver inte kunna dansa för att Zumba är super enkelt och du tränar jätte mycket man behöver bara göra det en gång i vecka ++ du får jätte bra kondition utan att du märker det. Det är roligaste när du med nån vän och ha snygga tränings kläder. Jag tycker också att ut & gå är jätte bra och avslappning.





2. Coop Konsum City Västerås vasagatan 25, Västerås



3. Svart, Storlek S.



Mail adress- [email protected]



Åh jag vill jätte gärna vinna de här träning kläder!! så snygga, heta och verkar bekväma.



2012-01-29 @ 13:55:11
URL: http://thevampirediariesfans.blogg.se/
Postat av: Melanie

1) Mitt tips är till alla dem, inkl. mig själv som "inte har tid" att träna, planera in träningstillfällen varje vecka, skriv ner det i kalendern helt enkelt! Tiden finns, man måste bara planera lite ;)



2) ICA Hökåsen är mitt närmsta försäljningsställe



3) Grönt är skönt!

2012-01-29 @ 13:57:09
URL: http://wakemeupinparis.blogg.se/
Postat av: Fanny

1. Mitt bästa tips är att skriva in det i kalendern. Sitt ner på söndagen och planera hela veckan med träningar och gärna också mat! Det är svårare att "skolka" då.



2. Bor på Åland så det närmaste borde kanske bli COOP NÄRA på Timotejgatan 3 i Norrtälje.



3. Grönt är snyggaste färgen!

2012-01-29 @ 14:06:44
URL: http://ladyspalace.blogg.se/
Postat av: malin

1) Mitt tips är att man ska sätta upp ett mål, antingen klara en viss tid på en sträcka eller klara ett visst antal armhävningar eller något liknande. :)

Planera träningar och göra dem roliga!

2) City gross, Växjö

3) Rosa, storlek S.

2012-01-29 @ 14:09:18
URL: http://ssomeonelikeyou.blogg.se/
Postat av: Matilda

1. Okej, mitt bästa tips är att förankra sitt beslut i en handling. Köp ett gymkort eller ett par gympaskor som du helt enkelt får dåligt samvete av att inte använda. När man väl har kommit igång att träna så är det hetaste tipset musik! Särskilt lyrisk musik som man kan sjunga med i och förflytta fokus till i stället för att tänka på att det är jobbigt.



2. Engströms Livs, Nockeby torg



3. Rosa, storlek S

2012-01-29 @ 14:25:29
URL: http://gratte.blogg.se/
Postat av: Julia-Desirée

1. Att man ska fundera på hur man skulle vilja se på sig själv. Som en seg soffpotatis, eller en rosenkindad person, full med energi. Sen ska man hitta en träningsform som man tycker är kul, och som man trivs med.

2. Coop Forum i Visby

3. Det gröna! Riktigt fint!

2012-01-29 @ 14:35:52
URL: http://noises.blogg.se/
Postat av: Amalia

1. Jag tror att det bästa är att hitta en träningsform man tycker är kul, och sedan sätta hörlurarna i öronen med lite awesome musik, och till slut få upp rumpan ur soffan och faktiskt gå dit! ;)

2. Coop konsum klostergården

3. gröna <3 strl L :)

2012-01-29 @ 14:40:23
URL: http://jineru.blogg.se/
Postat av: M I C A E L A S (lovliie.blogg.se)

1. Mitt bästa tips är att hitta något som du tycker är roligt, då blir det enklare att vilja och orka träna. Jag tränar gymnastik och dansar sammanlagt 7 gånger i veckan och önskar att jag kunde träna ännu mer men går inte pga. skolan. Så hitta något som du tycker är roligt judo, simmning, Zumba, gymnastik!



2. På coop i norrtälje.



3. Den gröna topen och grön/rosa hipsterna, i S.

2012-01-29 @ 14:41:46
URL: http://lovliie.blogg.se/
Postat av: Marika

1. Mitt tips är att i stället för att köra den kilometern till jobbet eller skolan, så kan man gå eller cykla. Ta trappan i stället för hissen. jag kan också rekomendera box träning, som brukar finnas på de flesta ställena, det tränar hela kroppen och är samtidigt väldigt roligt! ett pluss är att om du är iriterd eller arg på någon så är det den bästa metoden!

2. Coop konsum, kopparmöllegatan i Helsingborg.

3. svårt beslut, lika fina allihopa men den gröna :)

2012-01-29 @ 14:45:13
Postat av: Sara

1. Mitt bästa tips är att träna hemma. Jag har själv precis investerat i en begagnad crosstrainer på blocket. Man behöver inte ge sig iväg till något gym långt borta (som det är för vissa) och man behöver inte "fixa till sig". Bara att kliva ur sängen och knyta på sig träningsskorna och köra ett pass på sin maskin. Eller köra ett pass innan man ska sova. Man bestämmer helt själv. Man behöver inte heller känna sig dålig om man bara kör fem minuter (lätt att få den känslan när man står på ett gym med folk runt sig). För vad man än gör räknas, om det så bara är fem minuter eller en timme. Och hemma kan man köra i sin egen takt och precis så länge man vill!

2. Coop Konsum City i Kalmar

3. Om jag skulle vinna skulle jag vilja ha färgen korall.

2012-01-29 @ 14:51:36
URL: http://sarabling.blogg.se/
Postat av: Rebecca

1. Det bästa träningstipset är att endast träna för att du vill och inte för att samhället säger åt dig. Träna det som gör dig glad och fokusera på hur du mår, skriv upp för och nakdelar med att träna och sen lovar jag dig att du kommer vilja sätta igång!



2. bea ica kvantum, enskede



3. Om jag skulle vinna skulle jag vilja ha färgen blå :)

2012-01-29 @ 14:59:03
URL: http://realife.blogg.se/
Postat av: natalie

1. Mitt bästa träningstips är att träna med saker som man tycker är kul och att sätta upp lagom höga mål som man kan klara av, så man inte blir besviken på sig själv och omotiverad om man inte når målen. Sen att man faktiskt går till gymmet eller går ut och springer (eller vad det nu är man ska göra) även om man känner att man inte orkar, för om man gör det blir man så stolt att man gjorde det efteråt.



2.KONSUM EXTRA VÄSTERVIK ALLÉN 62-64



3. Om jag skulle vinna skulle jag vilja ha det grönrosa! :)



2012-01-29 @ 15:17:06
URL: http://natalierooth.blogg.se/
Postat av: Frida

1. Skriv upp i kalendern i början av veckan vilka dagar du tänker träna, på det sättet blir det svårare att komma undan än om du bara säger att jag ska nog träna någon gång... Kanske.

2. Coop extra i Ystad

3. Rosa :)

2012-01-29 @ 15:30:32
Postat av: Jenny Eriksson

1. Träna varannan dag med: magen rygg och ben för att bli starkare, varje dag: Ta trapporna istället för rulltrapporna..Gå istället för att ta bussen.



2. Coop extra Skärholmen, Ica Kvantum Skärholmen eller City Gross Kungens Kurva.



3 Blå

2012-01-29 @ 15:41:33
URL: http://callesflicka.blogg.se/
Postat av: Emma

1. Mitt bästa tips för att få in träningen i mitt liv (igen) är att sätta upp speciella dagar som jag ska träna (ex. måndag, onsdag, lördag) och sedan bestämma i förväg vad för sorts träning som jag ska göra. Är träningen redan inbokad i almanackan och träningsaktiviteten bestämd så finns det väldigt lite att skylla på för att träningen inte ska bli av. Då min sambo jobbar skift så har jag även gott om tid på mej att hinna ordna med barnvakt eftersom dagarna och tiderna för träningen redan är bestämda.



2. KONSUM FÅGELMARA



3. Jag skulle gärna vilja ha den gröna färgen. Den klär mej bäst! =)

2012-01-29 @ 15:47:01
URL: http://therocknrollangel.blogg.se/
Postat av: Elise

Mina bästa tips: 1. snygga träningskläder(mkt roligare då)! 2. innan du börjar jogga/springa, bestäm hur länge och vad ditt mål är. 3. Träna där många andra tränar, man får med motivation av att se andra träna!

Min närsta butik är på liljegatan1 i Uppsala

Skulle vilja ha svart!

2012-01-29 @ 15:47:12
URL: http://wasteddream.blogg.se/
Postat av: Celie

1. Eftersom jag har egen häst, så innebär det träning alla veckans dagar, vare sig jag är sugen på det eller ej. Utöver det försöker jag komma igång och träna styrka. Mitt tips för att hinna med det i det redan överfulla vardagschemat är att träna korta, men intensiva pass. Hemmaträning i en kvart + utvärmning hinner man med i stort sett varje dag, då har man ingenting att skylla på. Inspiration får jag från Paolo Robertos bok "Träna en kvart om dagen".



2. Coop Konsum, Trollebergsvägen 14, Lund



3. Grön

2012-01-29 @ 15:56:41
URL: http://celiegunnarsson.blogg.se/
Postat av: Joanna

1. Skriv ned ditt bästa tips för att få in träning/motion i ditt liv.



Jag elitsattsar i karate och är för tillfället fjärde bäst i sverige så tränar redan runt 15 timmar i veckan. Min bästa motivation är att alltid ha ett rimligt mål och alltid se dig själv på pris pallen!



2. Var finns ditt närmsta försäljningsställe av Pierre Robert Sport Collection? Svaret kan du hitta här.



I bromsten!



3. Om du vinner, vilken färg vill du då ha? Färgerna hittar du här.



Åh,den blåa var ju fantastiskt vacker så jag skulle vilja ha den:)

2012-01-29 @ 15:58:21
Postat av: Anna

mitt bästa tips för träning är att dra med sig några vänner ner till gymmet och pusha varandra till max, det finns inget bättre än att höra hur duktig man är! Sedan är det väldigt roligt också, för man kan släppa loss rejält!



SKOHUSET I LERUM AB

443 39, LERUM



om jag skulle vinna hade jag velat ha grön!

2012-01-29 @ 16:00:10
URL: http://omsanningenskallfram.blogg.se/
Postat av: Tilde

1. Mitt tips är att inte lägga för stor press på sig själv och låta tex en viktnedgång ta den tid den tar. Att förbjuda sig själv att göra saker, eller träna femtielva pass om dagen, det håller inte i längden. Börja med promenader, lägg till något träningspass, och vips ska du se att du snart känner ett behov av att röra på dig! När den känslan infunnit sig ska du se att det kommer rulla på :)



2. Ica Munken, Skara



3. Rosa

2012-01-29 @ 16:03:04
URL: http://fredstam.blogg.se/
Postat av: Louise

1. Fixa en lista med snabba bra låtar till mobilen. Blir mycket roligare att komma ut och springa!



2. Ica Skillingen i Linköping.



3. Rosa!

2012-01-29 @ 16:06:44
Postat av: Lisa

1. På vintern är nog mitt bästa träningstips att skotta snö. Bra för musklerna, och man får dessutom gården skottad :)



2. Citymarket (Vasa, Finland)



3. Den rosa :)

2012-01-29 @ 16:09:14
Postat av: Agnes

1. För att jag ska hitta orken att ta tag i träningen så brukar jag utmana en vän, man tävlar om vem som har mest fit kropp om en månad. Jag är tävlingsinriktad och att ha en sån tävling får ofta igång mig och när den månaden är slut så har man kommit in i träningen och fortsätter då utan att ha en tävling.



2. Ica Kvantum, Nynäshamn



3. Rosa

2012-01-29 @ 16:10:35
URL: http://agnesericsson.blogg.se/
Postat av: Sara

1. Börja gymma, träna din kondition! Spring en gång i veckan, ät inte frukost utan drick citronvatten och ut och spring! Jag lovar du kommer älska känslan!



2. Kläder från Pierre Robert säljs närmast mig på: COOP KONSUM TROLLEBERGSVÄGEN



3. Om jag vinner skulle jag vilja ha färgen svart!

2012-01-29 @ 16:42:23
Postat av: Josefine

1. Jag tycker man ska ha kul när man tränar, nya fräscha, framför allt sköna tränings kläder, bra musik som man blir peppad av, träna gärna med sällskap också, dubbelt så kul! :)

2. Ica Supermarket Kiruna, Föreningsgatan 9.

3. Grön!! :)

2012-01-29 @ 16:43:17
URL: http://josefinetoyra.blogg.se/
Postat av: Cathrine Edholm

1. Prova många olika träningsformer tills du finner en som passar dig. När du funnit den rätta vill du bara iväg igen och köra ett pass. Jag själv har funnit Body Combat, sååå kul! Lyxa till det och köp nya träningskläder, kan räcka med bara ett nytt linne. Du känner dig så fin! :-)



2. Coop Forum, Härnösand



3. Svart!



2012-01-29 @ 17:04:42
Postat av: Emma

1.Det gäller bara att kämpa sig ur soffan och till gymmet, det tog tid men en dag bestämde jag mig att nu ska jag prova på en månad på gymmet, så jag köpte ett gymkort och efter första dagen var jag fast. Jag går i skolan och har mycket plugg men jag väljer att gå upp 1 timma innan skolan börjar och köra ett springpass t.ex, ta en go dusch efter för att sedan fortsätta dagen. Jag valde att göra så då jag vet att jag oftast blir trött på eftermiddagen, och detta har jag fortsatt med, jag har en jätte motivation och ännu mer vilja fick jag när jag började se resultat. Sedan om man är pigg någon eftermiddag kan man ta sig till gymmet och köra något roligt pass så som zumba t.ex. Men allt handlar egentligen om att få orken till att pallra sig dit den där första gången, och när man väl gjort det är man fast. Jag blev det i alla fall.



2.Mitt närmsta försäljningsställe är KONSUM SKOGSLYCKAN, 451 60 UDDEVALLA



3.Om jag vinner vill jag ha ett Grönt underklädesset.



2012-01-29 @ 17:08:21
URL: http://emmorsing.blogg.se/
Postat av: Sara

1. Mitt bästa träningstips på vintern är att ta en rask promenad i skogen där det är mycket med snö så man verkligen får plumsa! Och ha inte FÖR mycket kläder utan frys lite när du precis går ut så att du måste röra på dig för att få upp värmen! Och va ute gärna en solig dag när du kan höra fåglarna och bli rosa om kinderna, eller så laddar du upp med bra musik i öronen.

Sen om du tränar inne kan du sätta ett MÅL att det datumet ska jag klara siså långa minuter med plankan t.ex.

2. Coop konsum, djurås

3. Rosa

2012-01-29 @ 17:08:46
Postat av: Isabelle

1. Mitt bästa tips för träning (som funkar både för mig och andra som jag har hjälpt med träning) är att sätta upp mål. Vad är det du vill med din träning? Hur mycket tid har du till träning? Är detta möjligt för mig??



2.Coop Extra Bulltofta (Malmö) Dock måste det bara vara ett väldigt litet sortiment där eftersom det inte är något som jag sett mycket av.



3.Jag skulle gärna vilja ha den gröna färgen.



Super rolig tävling! :D

2012-01-29 @ 17:27:48
URL: http://isabellleeee.blogg.se/
Postat av: Banzis

1. Mitt bästa tips är keep being active. Ta trapporna istället för hissen, promenera dit du ska (beroende på sträckan självklart, jobbar du 1 mil bort är det kanske smartare med en annan typ av färd medel) etc. Välj inte den lätta ”lata” utvägen även om den kanske är mest bekväm och går snabbare!

2. Mitt närmaste ställe är ICA Ingelsta (ca, tio minuter ifrån mig).

3. Om jag skulle vinna skulle jag välja de blåa träningskläderna. Blå är min favoritfärg och tycker därför det skulle passa med blåa träningskläder att visa sig i för att framhäva lite mer ”personlighet” ’även under träning! ;)

2012-01-29 @ 17:47:32
URL: http://banzis.blogg.se/
Postat av: Mejva

1. Det enda som egentligen fungerar för mig är att leta reda på en kompis som också vill bli fit (så himla tråkigt att träna ensam och man har också en person som pushar en att fortsätta) och att köpa ett gymkort, jag som är otroligt snål med pengarna vill verkligen se till att det jag köper bli väl utnyttjat. Så det ger mig lite extra motivation att ta mig till gymmet.



2. Konsum extra (Örnsköldsvik) bara några hundra meter ifrån mig :)



3. Om jag vann skulle jag vilja ha de rosa, har redan sportbh i svart och det skulle vara jättehärligt med lite färglatt att piffa upp träningsoutfit:en med! :D

2012-01-29 @ 17:58:02
URL: http://mejva.blogg.se/
Postat av: Madeleine

1. Mitt bästa tips är att börja med vardagsmotionen där du tar trapporna istället för hissen, går istället för att ta tunnelbanan mm. När du sedan ska välja träningsform är det viktigt att du hittar något som du gillar. Gillar man inte det man gör och gör det bara för att så kommer man med stor sannolikhet att sluta ganska snabbt. För mig passar lagsport bäst, jag kan inte hålla motivationen uppe genom att gå själv till gymmet. Men genom att komma till en fotbollsträning så får jag både den sociala biten och motivation för att göra bra ifrån mig :)

2. COOP KONSUM - HORNSGATAN 102

3. Jag hade velat ha den gröna om jag vann!

2012-01-29 @ 18:05:42
URL: http://madeleinestal.blogg.se/
Postat av: Denise

1. Träna något som du tycker är roligt. Jag själv rider varje dag och får muskler och kondition av det, utan att jag ens märker att jag tränar för att det är så roligt. Att tvinga sig ner till gymmet när man inte har lust är inte lönsamt.

2. Coop Konsum i Torshälla, Eskilstuna

3. Grön

2012-01-29 @ 18:07:09
URL: http://denisemarklund.blogg.se/
Postat av: Beatrice

Nu när jag är student så har jag inte råd med gymkort men fick ett träningsband i julklapp så kämpar med det minst 30 min varje dag för att komma i form. Behöver mera motivation ibland och nya kläder som ökar själv kännslan är något jag gärna vill ha för att känna mig snygg även när man är svettig!



1. COOP KONSUM

CENTRALGATAN 11 Nynäshamn

2. Röd/Rosa sett tyckte jag var finast!

2012-01-29 @ 18:10:20
Postat av: Johanna

1. Att fundera på varför jag tränar egentligen. Det är svårt att träna om jag tänker att jag måste träna eller jag borde träna. Utan jag VILL faktiskt träna för att må bra och hålla mig i form!



2. Coop Konsum Saluhallen, Norrköping



3. Blått är flott!

2012-01-29 @ 18:14:09
Postat av: Julia

1.Jag tränar för jag vill få ett bättre liv och må mycket bättre och vill kunna vilja ha dem kläderna som jag inte kunnat ha annars, men det bästa tipset är att man vet bäst själv.



2.ICA KVANTUM SKÖVDE

G KUNGSVÄGEN 54



3. Blått är flått, så självklart den färgen!



[email protected]

2012-01-29 @ 18:51:35
URL: http://juliarosen.webblogg.se/
Postat av: Ellen

1. Mitt bästa tips på att få in träning i mitt liv är att träna något som jag tycker är roligt, för då VILL jag träna!



2. KONSUM CITY

STORGATAN 51 AVD 1022

901 77 UMEÅ



3. Jag skulle vilja ha det gröna setet :)

2012-01-29 @ 19:02:08
URL: http://ellenlundstrom.blogg.se/
Postat av: Emelie

1. Mitt bästa sätt för att få in träningen i vardagen är för min del att gå ut med mina hundar varje dag en lång promenad, och att variera sig så att man inte blir less! Igår var vi ute och tog en powerwalk i ett översnöat skidspår! Superkul för hundarna och mycket jobb för mig!



2. DOMUS GÄLLIVARE

STORGATAN 15



3. Den rosa såg väldigt fin ut!

2012-01-29 @ 19:03:07
URL: http://gvetjejen.blogg.se/
Postat av: evamar

1)Mitt bästa tips är att skaffa en bra träningskompis så man peppar varandra när det går trögt.

2) Jag vill vara anonym på internet och vill alltså inte avslöja var jag bor - men kan tala om att det finns två försäljningsställen inom tre kilometer från mig. :)

3) Det korallfärgade vore nog snyggast på mig. :)

2012-01-29 @ 19:17:09
URL: http://evamar.blogg.se/
Postat av: Felicia Säfsten

1. Ha en träningskompis. det hjälper även jobbiga och sega måndagar då man verkligen inte vill träna och ser till att man kommer iväg iallafall! :) och även mottot att den enda form av träning man inte ångrar är den som blir av.

2. Konsum Extra Jönköping Kristinedalsgatan 2

3. Rosa!

2012-01-29 @ 19:19:04
URL: http://feliciajosefina.blogg.se/
Postat av: Felicia Säfsten

1. Ha en träningskompis. det hjälper även jobbiga och sega måndagar då man verkligen inte vill träna och ser till att man kommer iväg iallafall! :) och även mottot att den enda form av träning man inte ångrar är den som blir av.

2. Konsum Extra Jönköping Kristinedalsgatan 2

3. Rosa!

2012-01-29 @ 19:20:19
URL: http://feliciajosefina.blogg.se/
Postat av: Emma Pettersson

1. Följ ett roligt tränings schema med en kompis som får dig att faktiskt längta till träning och se resultat! Att känna att det händer något är bästa motivationen vare sig det är psykiskt eller fysiskt.

2. Domus Gällivare, storgatan 15

3. Grön!

2012-01-29 @ 19:29:48
URL: http://emmamatilda.blogg.se/
Postat av: Emilia Ljungkvist

1. Jag ser till att äta regelbundet och ordentligt, så får jag energi till att träna! Sedan tränar jag tillsammans med mina syskon. Mitt bästa tips är dock att säga till mig själv att jag tränar för att det är roligt, fake it til´ you make it!

2. Intersport Trelleborg

3. Grönt!!

Kram/Emilia

2012-01-29 @ 19:31:10
Postat av: Chicmommy - mamma till Ajdin och bebis i magen

1. Jag har köpt en klänning som jag länge spanat in och velat ha men inte tyckt passar mig fint eftersom magen är stor (nu är jag gravid men innan hade jag lite överflödig fett runt magen och midjan) och nu har jag bestämt att jag med hjälp av träning ska komma in i plagget och det ska sitta perfekt till sommaren. Tycker faktiskt att det har funkat bra för mig för jag har börjat träna regelbundet :)

2. Coop Konsum Saluhallen (Norrköping)

3. Rosa är min färg så jag hade valt rosa :)



Nu håller jag tummar och tår och hoppas på vinst :)

2012-01-29 @ 19:31:12
URL: http://chicmommy.se
Postat av: isabelle stenberg

1. Då jag har ett väldigt stressigt liv med skola som tar 12 timmar per dag så är träning viktigt i mitt liv. Jag spelar även golf så att gymma ger mig drivkraft till att bli bättre i golf. Jag tycker att det är viktigt att man har ett mål med sin träning. För så fort det är jobbigt med träningen kan man tänka efter, varför gör jag detta?



Ett tips är att skriva på en lapp varför jag gör detta. Man blir oftast peppad då. När jag har hittat motivationen och tränat så brukar jag belöna mig med någonting. En ny tröja eller någonting annat som gör mig lite äxtra glad. Det här med att skriva lapp har hjälpt mig väldigt mycket.



2. I gävle på gallerian nian inne på coop.



3. Grön såg väldigt läckert ut! :)

2012-01-29 @ 19:33:22
URL: http://isabellest.blogg.se/
Postat av: Natalie

1. Mitt bästa tips är att hitta den träningsform som passar mig. Jag prövade massa olika sporter innan jag hittade min speciella. Boxning.



2. ICA supermarket Ödeshög

Riddaregatan 1



3. Svart!

2012-01-29 @ 19:37:05
URL: http://olssonnatalie.blogg.se/
Postat av: Beps

1. Personligen så tycker jag det är såå tråkigt att gå till ett gym, det käns så fängelseaktigt ut, alla gör sin egen grej liksom. Jag föredrar gruppträning, jag går t.ex i boxning, bara man tar sig till träningen så sköter tränaren resten liksom, det finns inget "Oj jag orkar inte mer, jag går o duschar nu.." (vilket händer mig ofta på gymmet!) Så nej där är det bara o köra på i samma takt som alla andra annarsh får man straff armävningar/situps, haha! Älskar boxningen, har världens bästa tränare, motivation finner jag inte i gymmen, tyvärr... endast på träningen för där har man kul samtidigt som man dödar sig själv med allmöjlig träning, både fysiskt & psykiskt. Och som vi alla vet, har man kul går tiden snabbare. Men när man går på bandet på gymmet är det enda man ser tiden ticka! Och den går sååå jäkla långsamt!



Sen har jag även börjat träna lite rumpa och lår och mage hemma, då & då. Men har inga fasta tider än, men ska nog lägga upp ett tränings schema också.



En annan rekomandation är ZUMBA! Köpte skivorna från tv-shop, så jäkla kul! Man lär sig hela tiden något nytt och man blir tio ggr svettigare än på gymmet! Det rekomenderas starkt!



Men det största tipset (om man inte går i någon sport där man har tränare eller personligtränare på gymmet då..) är att lägga upp ett vecko schema på både tränings rutiner och mat rutiner!!



2. COOP KONSUM GÖTEBORG, MUNKEBÄCKSTORGET 1



3. Grön!

2012-01-29 @ 19:42:40
URL: http://timetoshine.blogg.se/
Postat av: Frida Måhl

1. Mitt bästa tips är att prova olika typer av träning/sporter tills man hittar någon som man tycker är rolig och längtar efter. Även om det börjar med "bara" en träning i veckan så blir man kanske sugen att börja gymma/springa för att förbättra sina resultat på de "riktiga" träningarna :) Själv har jag precis börjat med thaiboxning och tycker det är helt underbart :) Därav att jag skulle uppskatta träningskläderna också :) har en bara en uppsättning och tränar 3-4 dagar i veckan :/ Så det blir handtvätt(träningskläder brukar ju vara så dyrt om de ska hålla) och det är svårt som student :/ Förlåt att jag kom ifrån ämnet!



2. COOP FORUM VISBY



3. Den svarta var nog snyggast enligt mig :) Men det spelar verkligen ingen roll :) De blå var också väldigt fina :)Men jag blir lycklig liken färg det än blir :)

2012-01-29 @ 19:51:27
URL: http://drheas.blogg.se/
Postat av: Jessica

1. Först av allt så skulle jag nog säga att man behöver skall äta rätt osv. om man nu vill börja med motion för att nå ett "sundare" liv. Det som jag personligen har märkt, som en student, är att man oftast under ung ålder inte har "tid" som man känner att man har till träning. Därför skulle jag råda människor till att gå eller ta cykel istället för bil, om man nu har ungefär 30-40 min till skolan. Bara det skulle göra en stor skillnad. :)



2. Närmaste affären för mig skulle vara, COOP EXTRA Västerås



3. Jag skulle nog föredra färgen svart



Ha en trevlig dag :)

2012-01-29 @ 19:51:42
Postat av: Emelie Johansson

1. Att använda sig av en stegräknare peppar verkligen till att se till att du får din dagliga dos av steg. Har du som mål att ta 10000 steg / dag blir det till en kick att få till dem. Du blir mindre bekväm i vardagen då du t.ex. tar trapp instället för hiss, trampa på stället när du borstar tänderna. Sitt inte stilla i väntan på bussen utan stå upp och rör dig lite fram och tillbaka. Tycker iallafall att det gör mig så mkt mer medveten till att jag rör på mig.



2. Coop forum, Jönköping



3. Rosa skulle jag välja

2012-01-29 @ 19:59:50
Postat av: Anna

1.Det absolut bästa sättet att finna motivation på är att köpa nya fina träningskläder samt titta på program som biggest loser, sedan ska man även föra dagbok över vad man äter och hur mycket man tränar, detta gör att man skäms över att skriva ner allt onyttigt man ätit och lyckas på så vis stå över (i alla fall några) onyttigheter. Sedan tycker jag att man ska prova på nya saker, att träna behöver inte innebära vanligt gymmande, vanligt pass eller en ''tråkig'' springtur, det kan vara att köra lite badminton, bada, klättring, prova på olika kampsporter eller självförsvar vad som helst där kroppen rör i alla fall lite på sig, det behöver inte vara tråkigt. Jag får in min träning i vardagen genom att tänka att genom precis allt jag gör får jag ''gratismotion'' det vill säga när jag går till och från bussen osv, tränar även styrka framför tv'n och får röra på mig genom skolan.



2. ICA SUPERMARKET SKÄRBLACKA

SKOGSÄNGSVÄGEN 13



3. Blått är flott.

2012-01-29 @ 20:00:54
Postat av: Maja

1. Det jag tycker är svårast med träning är att verkligen komma iväg så mitt



2.COOP KONSUM ARBOGA



3. Helt klart grön! :)

2012-01-29 @ 20:01:20
URL: http://ma
Postat av: Maja

1. Det jag tycker är svårast med träning är att verkligen komma iväg så mitt bästa tips är gå ihop med en kompis och bestämma en dag och tid då man ska träna varje vecka. Då blir träningen av eftersom man inte kan svika vännen.



2.COOP KONSUM ARBOGA



3. Helt klart grön! :)

2012-01-29 @ 20:02:58
Postat av: Nataly Wakt

1. Planera in träningen i vardagen. Kolla schemat och planera in en tid när du ska träna så du har det i kalendern att mellan 17-18 på måndag, 6-7 på onsdag och 15-15.30 på lördag ska jag träna denna vecka. Nästa vecka kollar an av igen och planerar in det i kalendern.



2. ICA Esplanaden (enda i sundsvall)



3. Röd

2012-01-29 @ 20:21:48
URL: http://wakt.blogg.se/
Postat av: Li

1. Mitt absolut bästa tips är att hitta något man tycker är kul och trivs med. Jag har själv varit den som provat det mesta innan jag hittade till boxning som kändes helt rätt. Även att bestämma dag och tid att träna så att man tar sig dit!

2. ICA SUPERMARKET GILLBERGA

3. Jag skulle vilja ha det gröna setet.

2012-01-29 @ 20:33:30
URL: http://adrienne.blogg.se/
Postat av: Rebecca Nilsson

1. Bero på personen. Om man gillar att vara ensam ska man hitta en sport som man gillar/älskar, vilket ger en motion och om du ladda din ipod med din bästa musik. Annars tycker jag man kan träna med en kompis eller i en grupp, vilket gör det roligt. Sätter man även upp olika mål så bli det även lättare att få igång träningen. Är du ex, ute och springer kan du sätta upp målet att vid det där trädet (bara för att du inte ska stanna eller gå hem)är värdlens sötaste katt och när du kommit dit springer den sin väg till nästa mål osv. Hoppas du förstår mitt tankesätt.



2. Konsum Extra Jönköping Kristinedalsgatan 2



3. blått

2012-01-29 @ 20:34:08
URL: http://rebeccahnilsson.blogg.se/
Postat av: Gabriella Sporrefält

1)



1.1

Den bästa träningen e den som blir gjord, ALLT e bättre än inget!

Den bästa tiden før träning e den tiden som den blir gjord!

Den bästa dieten e den du klarar av att hålla under tid.



1.2

For träning och kost dagbok, då kan du følja din utveckling steg før steg. Det är en motivation när du ser att du helt pløtsligt økat 10kg i bänkräss och du kommer automatiskt att äta mycket nyttigare.



1.3

Varje vecka har 168 timmar, träna 1h 5 dagar i veckan det är 5h i veckan och du har fortfarande 163h øver till att gøra annat. Är tiden fortfarande ett problem så kom ihåg att lite är bättre än inget.



1.4

Køp nya tränings kläder.



2) COOP KONSUM KÄRINGBERGET



3) Du får øveraska mig :)

2012-01-29 @ 20:35:57
URL: http://gabriellasporrefalt.blogg.se/
Postat av: amanda

1. Jag tränar på håltimmarna i skolan för då blir jag pigg o glad när jag kommer tillbaks till lektionerna igen! :D



2. COOP Näratuvan i Mora



3. Den ROSA!! :-D



[email protected]



:D

2012-01-29 @ 20:47:58
Postat av: Gabriella Nyberg

1.Mitt bästa tips är: Hitta ett träningspass som passar din vardag. Är du tex nybliven mamma och känner att du inte hinner gå på gym så ta en lång härlig promenad med barnvagnen. Jobbar du skift så finns det ju alltid sätt att få in ett tränings pass antingen på morgonen eller på kvällen. Men hitta det sätt som passar dej för tycker du det är kul så fortsätter du.



2.COOP KONSUM KYRKBYTORGET



3. Grön :)

2012-01-29 @ 20:50:36
URL: http://vildasmamma.blogg.se/
Postat av: Jessica

1. Simkort! Relativt billigt, roligt och dessutom kan du unna dig själv lite bastubad när du väl är där. Och extremt bra motion framför allt!

2. Coop forum som ligger i princip utanför dörren, haha!

3. Svart

2012-01-29 @ 21:00:29
Postat av: adina

Tips: Det finns inga ursäkter till att inte träna, och träna kan man göra om man går ut liten sväng eller riktigt hårdtränar. Mitt tips är att köpa sig ett gymkort, om man inte har råd till det kan man bara ut och springa eller hitta lite inspiration från internet.



Ta före och efterbilder och ha en bild man vill "sträva" mot. Och läsa träningsbloggar!



2. Kristianstad, Skåne

3. Den blåa!

2012-01-29 @ 21:06:53
URL: http://adinarebecka.blogg.se/
Postat av: stina

1. Mitt bästa tips för att träna är att inte sätta för höga krav på sig själv, för då orkar man inte komma igång, utan att börja lätt!

2. Visby :)

3. Den röd/rosa :)

2012-01-29 @ 21:21:11
Postat av: Bella

1. Mitt tips är att se träningen som något roligt, att det här är roligt! Tänker man roligt, så blir det roligt. Gör man något som är kul så går det ju bättre också. Både att ta sig till träningen och att utföra träningen. Dom gångerna det verkligen inte känns roligt trots positivt tänkande: tänk på att du gör dig själv, kroppen och h j ä r t a t en jättetjänst. för vad vore du utan ditt hjärta?



2. Luthagenslivs, sysslomansgatan i uppsala.



3. Jag skulle vilja ha den röda färgen! Älskar kombin med den lila färgen till =)



Tack på förhand, och lev väl :-)

2012-01-29 @ 21:30:13
URL: http://isabellewendin.blogg.se/
Postat av: Hanna

1. Det viktigaste tipset av alla är att inte jämföra sig med andra, tyck om dig själv för den du är och gör bara sånt du vill och trycker är kul. Det kan vara segt i starten men snart så kommer endorfinerna flöda och du mår bättre än någonsin förut. Älska dig själv och din kropp så blir du även snyggast på gymmet!



2. Eurocash i Strömstad



3. Röd

2012-01-29 @ 21:49:04
URL: http://hannaidakristina.blogg.se/
Postat av: Malin

Vilken härlig tävling! :)



1. Mitt bästa träningstips är att

promenera i rask takt med härligt

peppande musik i lurarna, så blir

man peppad oavsett vad de är för väder.

Göra armhävningar och situps några

gånger i veckan. :)



2. Coop Konsum Avenyn

Kungsportsavenyn 26-28



3. De fina rosa setet hade jag

önskat att få vinna,de hade gjort

träningen ännu roligare med ett par

snygga och färgglada träningskläder. :)

2012-01-29 @ 21:53:31
URL: http://frozenvanilla.blogg.se/
Postat av: Agnes

1. Hitta en träningskompis! Det är jättebra att ha någon som kan motivera dig på dina dåliga dagar och någon du kan peppa när du är på topp.



2. Ica Källan i Luleå



3. Svart.

2012-01-29 @ 23:06:15
URL: http://agnesmarin.blogg.se/
Postat av: Ida

Hej!

1. Jag har precis börjat träna på riktigt igen efter ett uppehåll på två år. Så mitt bästa träningstips är att hitta en träningspartner som kan peppa dig och om du är ensam - sätt på musik, det gör det lättare att hitta en egen rytm i träningen. Man får även se det på ett positivt sätt - får du träningsvärk - skratta och var glad - det är bara ett gott tecken på att du varit duktig!



2. ICA NÄRA HEDEN GÖTEBORG



3. En härlig rosa färg skulle allt piffa till mina annars tråkigt svarta träningskläder :)

2012-01-29 @ 23:07:27
URL: http://idawardell.blogg.se/
Postat av: Amanda Pettersson

1. Att se sig själv i sitt inre hur man vill se ut. Om man kan se sig själv som man vill se ut för sitt inre så ställer tanken och kroppen in sig på vad jag önskar för resultat. På så sätt blir min egna tanke mer motiverad och jag slipper själv tvinga fram motivationen. :)



2. Coop Konsum City i Borlänge!



3. Jag skulle absolut välja den gröna!

2012-01-29 @ 23:25:07
Postat av: Marianne Larsson

1Bestäm vilka dagar och tider i veckan du vill träna.

Och gör något som du själv tycker om annars blir det inget av det. Har man inte möjlighet att åka hemifrån så kan man ju träna hemma tex Zumba även Wii har träningsprogram.

2 COOP FORUM HALMSTAD



EUROSTOP, FYLLEBRO

3 Färg Blå



2012-01-29 @ 23:28:49
Postat av: Malou Bernström

1. Framförallt skulle jag säga att man måste försöka att ta bort alla "måsten" med träning, det försvårar hela processen. Träning ska vara någon som man gör för att man vill och för att man tycker det är roligt. Det finns garanterat något för alla. Många har som ursäkt att det inte finns tid, det kan handla om att promenixa till jobbet, kanske hitta en jobbarkompis att promenixa med. Det kan vara en stor fördel att hitta en kompis som man kan hitta på något skoj med, det behöver inte handla om att gå på gym utan kanske vara ute i skogen och strosa omkring (i ett raskt tempo är att föredra) , det är också en form av träning, kanske rocka rockring med kidsen hemma eller hoppa hopprep, superbra träning och man umgås med barnen. Det handla om att hitta sin egen grej som man mår bra av och som skapar energi och inte skapar ångest och frustration. :)



2. Priso matmarknad i Linköping.

3. Grön eller Rosa vore najs!

2012-01-29 @ 23:42:53
Postat av: Anonym

1.Träna inte när lusten inte finns och träna för att enbart må bra!

2.LUTHAGENS LIVS AB UPPSALA

3.Grönt är skönt

2012-01-30 @ 06:41:35
Postat av: Pamela olsson

Hej!

Mitt bästa tips är att börja med små powerwalks. Jag har nyligen blivit sambo i närheten av bokskogen och aldrig förr har jag varit ute och gått lika mycket som nu!



Min närmsta återförsäljare är Coop forum stora bernstorp



Vinner jag, skulle jag helst vilja ha det gröna!

2012-01-30 @ 07:01:36
URL: http://stjarnanp.blogg.se/
Postat av: Lina

Jag tycker att det bästa tipset är att trappa upp träningen eftersom, börja med lite vardagsmotion som att gå till jobbet och sedan när det blivit en vana kan man börja med hårdare träning. Äter man bra mat i samband med träningen blir jag dessutom mycket mer taggad på att träna också.



Min närmsta återförsäljare är ICA supermarket Mariehem i Umeå.



Skulle jag vinna vill jag ha färgen korall!

2012-01-30 @ 07:41:50
Postat av: Eva Veronica

1. Jag vet inte om det är något bra tips men jag brukar träna när jag kommer hem på eftermiddagen om jag jobbat eller vart och repeterat inför en revy/cabarét för då är jag ändå fortfarande igång. Och oftast sätter jag igång stereon innan med någon uppiggande musik. Det gör det ialla fall lättare för mig.



2. Min närmsta återförsäljare är Coop Konsum i Bengtsfors.



3. Ifall jag vinner skulle jag välja den fina kombinationen marinblå med orange.

2012-01-30 @ 08:10:26
Postat av: Malin Westman

1. Jag kör på crosstrainern och en massa bra musik, då kan man köra hur länge som helst :) Jag kör oftast på morgonen så att jag hinner med annat under dagen :)



2.Närmaste återförsäljaren är coop/prix ljusdal



3. Om jag vinner ett set så vill jag ha ett rosa ^^ super fint!

2012-01-30 @ 08:17:16
URL: http://malinwestman.blogg.se/
Postat av: anna

1. Mitt bästa tips är att skriva upp det i almenackan, planera träningen, och sen skriva dag-för-dag-träning i en bok, så ser man vad man gjort! Då hoppar man inte gärna över, utan får in det i rutinerna!



2. Min närmaste återförsäljare är Coop Konsum i Hallsberg.



3. Om jag vinner skulle jag vilja ha det rosa :)

2012-01-30 @ 08:28:49
Postat av: Maria

1. Jag har börjat genom att dra med 3 av mina kompisar till gymmet. Nu drar vi alla iväg varandra 3-4ggr i veckan och det är verkligen jättekul. Jag har även börjat prova alla gruppträningarna på gymmet för att hitta något som är kul och passar mig. Jag känner mig jättepeppad på att gymma nu och hoppas på att det håller i sig. :)



2. Coop Konsum Bergslagshallen, Finspång



3. Rosa :)

2012-01-30 @ 08:33:49
URL: http://mharya.blogg.se/
Postat av: frida

1: Att träna med nått man tycker om och med någon tycker jag blir mycket bättre och är A o O, så leta och hitta sin grej sen går det av bara farten.

2. Coop konsum, Frösön

3. grön

2012-01-30 @ 08:46:49
URL: http://lillkvarten.blogg.se/
Postat av: Sara

1. Se till att ha träningskläder som passar klimat och väder, men framför allt rätt skor.Börja försiktigt och hitta träningsformer som känns inspirerande och roliga. Sätt upp ett mål. Vad vill du få ut av din träning? Gå ner i vikt, förbättra din kondition eller kanske öka ditt välbefinnande? Skriv gärna ner dessa mål och sätt upp dem så att du ser dem varje dag.Boka in dina träningspass. På så sätt blir träningen alltid gjord och skjuts inte på framtiden.Motivationen kommer med resultatet! Följ ditt tränings- och kostprogram till punkt och pricka så kommer både ditt resultat och motivationen att förbättras och öka....



2.City Gross Stormg. 14, 302 63 HALMSTAD



3. Jag skulle helst vilja ha ett svart set :)

2012-01-30 @ 09:09:47
URL: http://saralive.blogg.se/
Postat av: Viktoria - Hallon

1. Mitt bästa tips är att bestämma sig för att man klarar det och gärna be andra om hjälp om man har svårt att klara det själv. Andra kan vara bra på att sporra!

2. Min närmaste återförsäljare är Ica Supermarket Spara i Uddevalla.

3. Om jag vann skulle jag vilja ha grön!

2012-01-30 @ 09:18:45
URL: http://hallonsplace.blogg.se/
Postat av: Marianne

1. Hitta en träningsform som du gillar, och börja lugnt. Kanske springa lugnt ett par gånger i veckan. Träna tillsammans med någon :)

2. Min närmaste återförsäljare är ICA SUPERMARKET FÄRGELANDA

3. Om jag vann så skulle jag vilja ha rosa!

2012-01-30 @ 09:27:41
URL: http://theautumngirl.blogg.se/
Postat av: Lisa

1. Mitt bästa tips är att helt enkelt göra nått du tycker är kul! Jag är inte så förtjust i att vara instängd på ett gym, jag är mycket hellre ute i naturen, där får man ju också träningen gratis genom att promenera, jogga, cykla, klättra i bergen, klättra i träden(!) osv =)



2. Ica supermarket teg.



3. Jag skulle gärna vilja ha ett rött set!

2012-01-30 @ 09:46:58
URL: http://decemberlisa.blogg.se/
Postat av: Lisa

1. Ja för att komma igång att träna behöver man ofta en spark i rumpan och att hitta en träningsform som man tycker är rolig att utföra! Innebandy älskar jag, så hur sent träningen än är så släpar jag mig dit bara för att det är så himla roligt!



2. Coop Näratuvan



3. Jag vill gärna ha korall!

2012-01-30 @ 10:45:35
URL: http://fotolaiza.blogg.se/
Postat av: Liv

1. att ta ett steg i taget, ladda med peppande musik, klä på sig motiverande snygga kläder, sätta upp hälsosamma glada träningsbilder och dela glädjen med någon! :) Det finns nästan inget bättre än att träna i alla olika former, jag älskar det!



2.coop Konsum, Laholm



3. det gröna, såklart! :)

2012-01-30 @ 11:16:44
Postat av: Fiah

1. Ha roligt när du tränar! Hitta en träningsform som passar just Dig. Våga prova lite nya saker. Ofta så går man ett bra tag och funderar på om man ska testa en ny träningsform men man vågar inte riktigt, gör det! Låt 2012 bli DITT år då du provar allt du vill oavsett vad folk tycker eller tänker, gör dig själv lycklig. Hitta en träningsform som du trivs med och ha roligt när du tränar!

2. COOP KONSUM CITY, STATIONSGATAN 2 i Borlänge.

3. Det gröna!

2012-01-30 @ 11:28:14
Postat av: emlii

1. Man ska ha roligt, peppa sig själv, och ha med sig en kompis! Jag tränar med syrran och hennes bästa kompis! Man ska planera vilka dagar man ska träna, så blir det rutin sedan, och inte jobbigt helt enkelt! :)



2. ICA Kvantum Värnamo



3. Det rosa blir då en självklarhet för mig! ;)

2012-01-30 @ 12:31:01
URL: http://sporkis.blogg.se/
Postat av: Sami

1. Mitt bästa tips är att notera sina framsteg. När jag känner mig opeppad så tänker jag på hur varje lat dag är som att ta en massa steg bakåt!



2. Hemköp Lännersta 13245 Saltsjö-Boo



3. Rosa så klart!

2012-01-30 @ 15:35:33
Postat av: Madde

1. Tänk efter på hur skönt det kommas kännas EFTER träningen!



2. Fanns ingen träff alls på Bollnäs, så närmaste blir i Gävle och där fanns det hela tre stycken!

KONSUM EKENGÄVLE

LASARETTSVÄGEN 10



KONSUM NIANGÄVLE

DROTTNINGATAN 9



SOHLBERGS LIVSMEDEL GÄVLE

NORRA KUNGSGATAN 23



3. Rosa!!

2012-01-30 @ 15:41:01
URL: http://maddenordin.blogg.se/
Postat av: Lisbeth Hansen

Ett säkert sätt att få motion är att ha en hund, den måste gå ut varje dag. Även om promenaderna inte behöver bli så långa så får man i alla fall röra på sig regelbundet.



Färg: Rosa

2012-01-30 @ 15:49:14
Postat av: LARA JOHANSSON - photos&texts

1. Jag har aldrig direkt varit en träningsmänniska, är inte direkt det nu heller. Men jag har bestämt mig, dags för träning! Enklaste sättet för mig att få in träning i vardagen är gå/cykla till saker man ska till, träna hemma framför TVn, träna i sina "pauser" mellan pluggandet och ta i på idrotten i skolan. Det är det absolut enklaste jag vet. Sedan så kan man ju börja på olika träningspass som finns att erbjuda där man bor, eller så skapar man ett ihop med några vänner. Enkelt!



2. Coop nära i Norrtälje är det närmaste för mig. :)



3. Ifall jag vinner så skulle jag vilja ha färgen grön.

2012-01-30 @ 16:28:44
URL: http://laramore.blogg.se/
Postat av: Signe Karelius

1. Jag tycker att den skönaste träningen är den man kan planera in i sin arbetsdag. Börja cykla den där milen till och från jobbet. Du sparar både pengar och på miljön. Jag lovar att du blir så mycket piggare och gladare både på och efter jobbet!

Träningen blir en del av arbetsdagen och du får in den som en skön rutin:)



2. Mitt närmaste köpställe är Ica supermarket alen, norra hamngatan 11, Söderhamn



3. Jag skulle gärna vilja vinna ett SVART sett.



2012-01-30 @ 16:42:16
Postat av: Elin Blomdahl

1. Jag tycker att man ska träna med det man tycker om och även träna för att det är kul. Det är då man kommer längst!

2. Det närmaste stället där jag kan hitta Pierre Roberts produkter är på Ica kvantum i Skövde.

3. Om jag skulle vinna skulle jag gärna vilja ha grön!

2012-01-30 @ 16:43:50
Postat av: Sara

1. Mitt bästa tränings tips är att man aldrig ska ge upp, fast det är jobbigt så kan man inte ge upp på sig själv, man måste kunna peppa sig själv oså vidare :)

2. Turingegatan 32, Södertälje

3. GAAAH vad svårt vill ha alla färger ju, haha, näää men jag väljer väl röd då :)

2012-01-30 @ 17:00:35
Postat av: Josefin Lundell

1. Skriv ned ditt bästa tips för att få in träning/motion i ditt liv.

Svar:Träna tillsammans med grannens hund eller med en kompis, samt att lyssna på musik under träningen.





2. Var finns ditt närmsta försäljningsställe av Pierre Robert Sport Collection? Svaret kan du hitta här.

Ica Maxi, Skövde.



3. Om du vinner, vilken färg vill du då ha? Färgerna hittar du här.

Grön.

:)



2012-01-30 @ 17:01:51
Postat av: en blogg om 5 systrar

1. Närmaste är COOP KONSUM NORRBYVÄGEN

NORRBYVÄGEN 11. Fagersta.

2. Åh, korall färgen va finast!

3. Att man ska vara positiv, vara glad, gå ut på promenader och såklart så tycker jag att man kan unna sig med något gott om man har tränat mycket under veckan!:-)

Och mina roligaste träningstips är funktionell styrka och core. Och såklart vara ute och promenera. Finns inget bättre! Så härligt.

/Elin

[email protected]

2012-01-30 @ 17:19:36
URL: http://systrarnabackstrom.se
Postat av: Magda

1. Mitt bästa tips för att få in träning/motion i sitt liv är att hitta någon att träna med, för då kan man puscha varandra till att träna.



2. Det närmsta ställena är Coop Konsum Hallsberg och Ica Supermarket Allé Hallsberg.



3. Om jag vinner skulle jag vilja ha rosa sporttop och hipster.

2012-01-30 @ 17:28:53
Postat av: Steph

1.

Vi är nog alla eniga om att det ska vara kul att träna. Mitt bästa tips är rätt musik! Att ladda mp3n med favoritmusiken, de där låtarna du bara inte kan sitta stilla när du hör gör träningsupplevelsen så mycket härligare!

2.

Närmast (på vägen till och från gymmet) är COOP konsum Kvarnberget.

3.

Om jag råkar vinna är det rosa som gäller.

2012-01-30 @ 17:42:02
URL: http://tigerbee.blogg.se/
Postat av: Amanda Stenman

1. Mitt bästa tips är att bli med på en träningssida, t.ex. funbeat.se! Det är jättekul att se allt man tränat och titta tillbaka i kalendern och känna sig stolt! :D



2. Jag bor i Finland, men om jag tar sjövägen så blir det nog Konsum i holmsund :D



3. Då blir det nög grön, min favvofärg ;D

2012-01-30 @ 17:47:58
Postat av: Linda

1. Jag har gått ihop med ett par tjejkompisar och vi pushar varandra till promenader och styrketräning några morgnar varje vecka.

2. Ica Eklöws Derome

3.Vill ha de korallfärgade (rosa) om jag vinner

2012-01-30 @ 17:48:29
URL: http://lindorr.blogg.se/
Postat av: anna

mitt närmsta ställe är consum enen i sandviken och jag skulle vilja vinna ett svart set. mitt bästa tips är att man ska träna men någon man har roligt men och sätta upp mål för sig själv som man aldrig ska ge upp utan fortsätta så man når sitt mål:)

2012-01-30 @ 17:50:52
URL: http://aannas.blogg.se/
Postat av: alexandraeriksson [fotoblogg]

1. Mitt tips är att hitta en träningsform som passar en själv bäst, då förvandlar man träningen till något roligt man vill göra istället för att man "borde" eller "måste". Om man kan anpassa sig själv till vad man själv tycker om och orkar så blir det roligare, samt att man tävlar mot sig själv vilket gör att man vill träna mer då man även ser resultat :)



2. Hemköp, Nyköping City - Bagregatan 46.



3. Tycker den gröna var snygg, så den skulle jag vilja ha!

2012-01-30 @ 17:54:12
URL: http://alexandraeriksson.se/
Postat av: Agnes

1. Att bara göra det. Hitta något du tycker är roligt och känner att det är alldeles lagom jobbigt för dig. Är det FÖR jobbigt, så är det lätt att man känner "nej, jag orkar inte så jobbigt idag" och skiter i det istället för att göra bara något litet.

2. Här: http://www.pierrerobert.se/Foersaeljningsstaellen Ica Kvantum Vänersborg

3. Svårt, men den gröna. Skitsnygg!

2012-01-30 @ 18:41:33
URL: http://aggeoa.blogg.se/
Postat av: Carolin

1. Jag har precis börjat styrketräna på gym och det som får mig att hålla motivationen uppe är att se det som en ny rutin i livet. Jag gymmar i anknytning till universitetet jag läser på, så då bestämmer jag helt enkelt att gymma de dagar jag inte har så långa skoldagar och eftersom jag redan är i området har jag ingen ursäkt att skippa träningen. Sen att man får så mycket energi gör att man vill återvända!

2. Coop Forum Linköping.

3. Svart är färgen jag vill ha om jag vinner :)

2012-01-30 @ 19:26:36
URL: http://nilorac.blogspot.com
Postat av: Mallan

1. Mitt bästa tips till er är att boka in passen i almanackan, DÅ måste du träna för det är svårare att stryka något ur almanackan än att bara strunta i något man inte ens bokat upp sig på. Tävla med en vän för då har du ett mål!



2. Närmaste ställe finns på ICA LYAN MÖLNDAL. FÅGELBERGSGATAN 2



3. Om jag blir den lyckliga vinnaren skulle jag bli lycklig om jag fick träningsoutfiten i blått! :)



Ha det grymt!

2012-01-30 @ 19:38:07
Postat av: Rebecka

1. Mitt bästa tips är att inte springa för att alla andra springer, eller att träna på ett gym för att alla andra gör det. Träna det DU vill, annars är det störst chans att det inte blir av alls. Vill du ut och cykla? Gör det då, eller vill du simma? gör det då! Gör något som är roligt och som du VILL få in i ditt liv istället för måste.



2. ICA kvantum i örnsköldsvik



3. Jag vill helst ha dom svarta!

2012-01-30 @ 20:52:41
URL: http://rebeckab.devote.se
Postat av: Isa

1. mitt bästa tips för att få in träning i mitt liv är att ägna tid åt det och verkligen hitta motivationen som gör att jag vill ägna en liten del av dagen åt att träna. motivationen är att man mår bra, blir piggare och orkar göra mer roliga saker efter skolan/jobbet istället för att komma hem och vilja sova det första man gör.



2. COOP Nära Växjö och Konsum Extra Oxtorget



3. Om jag vinner skulle jag vilja ha det svarta så kan man färgsätta det med en färgglad topp/tröja nu till våren.

2012-01-30 @ 21:31:11
URL: http://isosa.devote.se
Postat av: Lina Johansson

1, Ja det bästa sättet att få in träning i mitt liv som småbarnsförälder är iallafall att tacka och ta emot hjälp som tex barnpassning. Sen att göra det DU gillar och inte det som alla andra tycker man ska göra. Även vardagsmotionen som att gå eller cykla till affären istället för att ta bilen.

2, ICA SPARKÖP VARBERG

3, Åh svårt.. svart funkar ju alltid så därför säger jag rosa :)

2012-01-30 @ 21:53:56
URL: http://liiinaj.blogspot.com
Postat av: Emelie

1. Mitt sätt/bästa tips att få in motion i mitt liv är genom att ha ett långsiktigt mål tex att få en vältränad kropp till sommaren! Även att skippa godiset på helgen, att gå istället för att åka bil och såklart att ha en stark vilja att träna!

2. Coop forum, lyckeby

3. Blå är ju min favorit färg, så det blir nog den! :) <3

2012-01-30 @ 22:25:26
URL: http://emeliepeterssoons.blogg.se/
Postat av: Alexa

* Mitt bästa tips är att sätta små mål, och alltid välja det nyttigare alternativet (för det finns alltid ett, oavsett vad det handlar om), tex promenad istället för buss, fruktsallad istället för godis osv, sådant gör stor nytta i längden!



* Min närmsta återförsäljare är Ica Supermarket Oden i Trollhättan :)



* Skulle gärna velat ha ett rosa set!

2012-01-30 @ 23:20:45
URL: http://alexas.blogg.se/
Postat av: Begonia

1. Sätt fram ett mål (ex om du vill springa ett maraton, bygga muskler, gå ner/upp i vikt, eller du kanske vill få tillbaka din gamla figur. Leta upp en bild på dig när du kände dig som snyggast och ha det som mål). ha delmål och belöna dig för varje delmål som avklarats med någonting speciellt (ett plagg, en extra god middag, vad du vill)men tänk på att inte trycka i dig allt för mycket onyttigt bara för att du klarat ett delmål, för då är du tillbaka på ruta ett igen. Unna dig, men unna dig måttligt!



2. Coop i kungsängen!



3. Blå skulle vara fint!

2012-01-30 @ 23:27:55
URL: http://begonias.blogg.se/
Postat av: Hanna

1. Utnyttja vardagsmotionen, ta trappor istället för hissen, ta cykel istället för bilen o.s.v. berätta för ALLA att du ska träna, på facebook, för kompisar osv. När de sedan frågar hur det gick kommer det bli pinsamt om du inte kom dig iväg. En bra morot till att ta sig till gymmet, exempelvis :)



2. Ica kvantum, gustavsberg



3. Det marinblå tycker jag är snyggast ! :)



// Hanna

2012-01-30 @ 23:34:25
URL: http://glassflickan.webblogg.se/
Postat av: MiaSwing

1. Förstås hitta det som jag tycker är riktigt roligt - men även göra olika saker. Variation är viktigt och bra träningspolare.

2. Coop Konsum, Fågelmara

3. Det gröna väljer jag. (Fast alla var snygga).



2012-01-31 @ 07:10:30
URL: http://miaswing.blogg.se/
Postat av: sandra A

1. mitt bästa tips är att låta sambon vara hemma med barnen så att du verkligen inte har några hinder eller är distraherad i din hemma träning pga barnen. Det underlättar alltid att lämna hemmet och träna, man får mer motivation då ingenting stör.

2. Coop extra i kävlinge

3. Den gröna, för att det är lite udda färg i min garderob samtidigt som det är lite roliga och "titta på mig" färg

2012-01-31 @ 07:29:04
Postat av: emma

1. Det bästa träningstipset jag har är att ta med sig sina bästa kompisar och hitta på något kul, kanske prova på zumba eller bara springa medans man pratar om något kul.

2. ICA nära, sätuna

3. Om jag skulle vinna vill jag ha rosa! :)

2012-01-31 @ 07:35:58
Postat av: emma

1. mitt bästa tips är att gå till ett gym och anmäla sig till sumba, för om man bara gör det en gång vill man bara fortsätta.

2.trondheim

3.det spelar inte så stor roll men kanske svart.



jag har ett litet motiv också. min gamla är för liten. dock hade jag intedet där märket men jag vill ha det märket :)

2012-01-31 @ 07:35:59
Postat av: Johanna

1. Mitt bästa tips är att skriva ner vad och när man ska träna och göra en liten "checkruta" efter som man kryssar i när man gjort det. Då kommer man inte undan!

2. Coop konsum Sandtorget

3. Rosa <3

2012-01-31 @ 07:37:17
URL: http://viciousme-hogge.blogspot.com/
Postat av: veronika

1. Bästa tipset för att motivera borde vara, att våga prova och se vad det gör med din kropp, känslan man får när man tagit ut sig max är jätte skön, endorfinerna sprutar i kroppen vilket gör att man blir jätte glad.

Plus att idag finns det så himla många olika träningsformer, så man kan lätt hitta något som passar en själv!

2. KONSUM, DALSJÖFORS

3. Rosa eller grön, jag gillar färg och någon av dem skulle jag absolut köra.

2012-01-31 @ 07:42:49
URL: http://nattstad.se/veronika
Postat av: Charlotte

1. Att ha ett mål, att vara anmäld till ett lopp eller liknande, får mig att bli mer motiverad till att träna.

2.Ica Tvååker

3.Rosa, tycker den såg fin och vårig ut.

2012-01-31 @ 07:52:42
Postat av: Maria tul

1. Mitt bästa tips är att ha bestämda träningstider, tid som är avsatt för att träna annars blir det bara en massa måsten som går före. Sen att våga prova nya träningsformer för att få inspiration och motivation.



2. Mitt närmaste inköpsställe är Coop forum backaplan, Göteborg.



3 . Jag tycker den gröna är så läcker.

2012-01-31 @ 08:55:11
Postat av: Nea

1. Mitt bästa tips att få träning/motion i vardagen är att gå/cykla till jobbet eller affären eller vart man nu ska istället för att ta bilen.

Och är man småbarnsförälder passar det perfekt att ta en springtur med vagnen när den lille ska sova eller ta en tur på sparken eller dra dom i pulkan till skolan/dagis..

Roligt och man får röra på sig.

2. Coop Konsum Frösön

3. Blå, Stl xs eller S

2012-01-31 @ 08:59:43
Postat av: Carola L

1: Att gå/cykla till jobb & skola om det är möjligt!

2: KONSUMHALLEN ÖJEBYN

3: Blå (M)



Länk: http://mammamuh.blogg.se/tavla/2012/january/traningsset-fran-pierre-robert-sport-collecti.html

2012-01-31 @ 09:14:33
URL: http://mammamuh.blogg.se/
Postat av: angelica

1. När det kommer till vardaglig träning är det inte alla som hinner med att åka på ett gym-pass 4 gånger i veckan, så mitt bästa tips för den som inte har den tiden är att försöka ta sig till sina olika platser genom att tex. sätta sig på cykeln istället för bilen, eller varför inte ta på springskorna och ta en powerwalk? Mysigt om man har tid kan också vara att gå på långa promenader i mysiga miljöer.



Söker man däremot efter större skillnader och resultat borde man anmäla sig på en kurs som är rolig att gå på, och lämna behöriga hemma så det inte kommer i vägen för din träning. Skriv in i kalendern och du kommer inte undan. Resultaten när du börjar känna dig piggare och gladare på dagarna är så härliga.



2. Mitt närmsta ställe är Ica supermarket på Teg.



3. Är det så att jag lyckligtvis skulle vinna skulle jag gärna välja färgen blå!

2012-01-31 @ 09:32:50
Postat av: micha

Motionera mycket och ät som du brukar fast mindre, då slipper man ändra mat, gå ca 10.000 steg om dagen.. Jag gillar svart och rosa och närmaste affär är Uppsala.

2012-01-31 @ 09:58:07
URL: http://miichajohansson.blogg.se/
Postat av: Johanna

1. Mitt bästa träningstips är att skriva ner varför man vill träna. Vill man gå ner i vikt, få plattare mage eller bara få mer energi? Skriv ner sakerna som du får ut av träningen på lång sikt, det peppar dig när du är tveksam.

2. Ica Kvantum i Vänersborg är närmast mig.

3. Jag skulle välja den blåa om jag vann.



Ha en fin dag!

xx

2012-01-31 @ 10:16:12
Postat av: Elin

1. Jag tycker ett bra tips är att hitta en bra tid där det skulle passa att träna, som t.ex att man slutar tidigt varje onsdag och sitter bara hemma och löser korsord tills någon kommer hem, kanske man har en kollega eller vän som slutar vid samma tid som kan följa med en att träna, tid behövs i träning enligt mig, pressat med tid blir man bara stressig av och det är absolut inge bra! :)



2. ICA kvantum inne i stan (Piteå)



3. Jag skulle vilja välja den blå (:



Ha det så bra!

Kram

2012-01-31 @ 10:32:29
Postat av: Bettan

1. Nu när jag är nyinflyttad och har börjat på ett nytt jobb fick jag förfrågan om att vara medryttare på ett femårigt islandssto som behöver komma ut mycket och många olika träningsvarianter. För oss blir de att vara ute 4-5 ggr i veckan, träna kondis, bygga muskler och känslighet. Där har jag dessutom en "kompis" som jag måste ansvara för att hon rör på sig och inte bara jag :)



2. Ica Supermarket j Husum är närmast för mig.



3. Jag skulle välja den rosa om jag vann :)



Ha en toppen dag!

2012-01-31 @ 10:39:11
URL: http://norbergb.blogg.se/
Postat av: Maddä Rosa Lagerstrand

1. Jag har börjat skriva träningsschema i min almanacka, då är det lättare att se till att få det gjort och inte komma med några undanflykter.

2. Coop konsum Säter

3. Grön & rosa

2012-01-31 @ 10:40:16
URL: http://rosamadde.blogg.se/
Postat av: Sofi

1. Mitt bästa tips är att man gör ett litet schema över hur man ska träna och när man ska träna så kan man checka av för varje gång man har varit duktig och tränat då får man en kick och vill fortsätta iaf för mig. Sen får man ge sig själv lite beröm efter åt!

2. coop forum uppsala

3. Rosa

ha en fin dag!

2012-01-31 @ 10:42:10
URL: http://rossetten.blogg.se/
Postat av: emma

1. Planera och skriva ner realistiska mål som du vill nå med din träning + belöningar. När man nått sitt första mål och fått din första belöning blir man peppad att fortsätta :-)

2. ICA SUPERMARKET KÖPING

NIBBLETORGET

3. Rosa

2012-01-31 @ 10:58:11
URL: http://efridolfsson.blogg.se/
Postat av: Elin

Jag tycker det är viktigt att man har ett mål med sin träning, då blir man motiverad. Att man köper sig lite nya tränings kläder så blir man oxå lite mer motiverad.

Men att få in träning i vardagen är en viktig sak men det är viktigt att man TAR sig tid att träna, då kommer man må mycket bättre oxå!



Närmsta stället jag kan hitta det är i Ica supermarket i Oden i Trollhättan.



Om jag vann skulle ajg vilja ha den rosa färgen:)



Mvh Elin Karlsson

2012-01-31 @ 12:02:12
URL: http://kallemans.blogg.se/
Postat av: Sara

1. Vardagsmotion är grunden, väljer trappor och omvägar, backar istället för plan mark och går hundpromenader i terrängen. Variation är också bra för mig, cyklar, springar, simmar; varierar mig hela tiden så det aldrig blir tråkigt för då lägger jag av.

2. COOP KONSUM CITY, Borlänge.

3. Grönt med rosa mönster, supersnyggt!

2012-01-31 @ 12:33:43
Postat av: Cissy

1. Ät rätt och fuska inte med nån bantningskur & så.

Det är inte bra för kroppen, kom igång med träningen istället, ut & spring

eller gymma, eller hitta på nått som du tycker är kul, som dans eller nått.

Träning är inte kul till en början, men det blir genast kul när det ger resultat & det är

så skönt efter när man kört ett stenhårt pass.

Jag själv har precis börjat gymma så, och jag hatade verkligen träning tills ja insåg att det gett resultat

på vågen & nu ser jag bara fram emot mitt nästa träningspass, och därför skulle det vara en bonus & få

vinna denna collection också. De skulle passa jättebra!



2. ICA ESPLANAD

ESPLANADEN 5 Sundsvall



3. Skulle vilja ha allt i svart då det är min älsklingsfärg & det är stilrent! =)

2012-01-31 @ 12:50:34
URL: http://blackiesixx.blogg.se/
Postat av: Emma S

1. Mitt bästa tips är att planera in träning i kalendern på telefonen samt ställa in ett alarm en timme innan. Mna glömmer inte då samt känner lite tvång innan man kommit igång vilket funkat bra för mig.

2. Ica supermarket teg umeå är mitt närmsta försäljningsställe

3. Om jag vann skulle jag vilja vinna ett svart set.

2012-01-31 @ 13:39:37
Postat av: jenny

1. jag har försökt med jätte många saker här ovan, men iget får mig motiverad, så för att jag ska få träning i min vardag så tar jag trapporna istället för att åka hiss, jag hoppar av bussen tidigare än vad jag egentligen ska, och istället för att träna varje dag, så har jag wii fit som jag använder en timme om dagen och då springer jag ute när jag har lust!

2. coop forum, burlöv.

3. rosa

2012-01-31 @ 13:59:43
Postat av: r o n j a

1. Det är ju självklart att ha fasta träningstider och dagar. Och om man inte har något att göra, så varför inte ut att röra på sig istället för att sitta framför tvn eller datorn?

2. Coop Konsum i Kungälv

3. Om jag skulle vinna så skulle jag gärna vilja ha det svarta! Kram!

2012-01-31 @ 15:02:31
URL: http://ronjaaalmthen.blogg.se/
Postat av: Petra

1.Mitt bsta tips är att inte göra det för komplicerat, träna hemma med det du har om du känner att tiden tryter



2.Coop Forum, Burlöv



3.Skulle gärna vilja ha det Gröna om jag mot förmodan kanske skulle vinna..

2012-01-31 @ 15:48:46
URL: http://jenousfantasi.blogg.se/
Postat av: louise

Mitt bästa tips är att använda det man har hemma och naturen. Man behöver inte gå på pampiga gym eller köpa dyra träningstillbehör. Istället för hantlar kan man fylla en ryggsäck (eller liknande) med böcker eller andra tunga saker, man kan gå till affären, eller cykla, istället för att ta bilen, använda studsmattan om de flesta har hemma eller springa upp och ner för trappan (om man nu har det, annars ta trapporna istället för hissen). Bara man har lite fantasi går allt att lösa, och det blir mycket roligare.



Mitt närmsta försäljningsställe är Konsum i Hultsfred.



Jag skulle väldigt gärna vilja ha underkläderna i den blåa färgen.

Kram!

[email protected]



[email protected]

2012-01-31 @ 19:41:57
URL: http://thatlouise.blogg.se/
Postat av: Petra magnusson

Mitt bästa tips att få in motion är att ha bestäma dagar då man tränar, för då finner man motivationen trots att man egentligen inte orkar. Och man vet att just den här dagen ska jag träna också finner man orken :) Och ett annat tips är att ta trapporna istället för hissen osv.

Mitt närmsta försäljningsställe är på Coop Extra här i Kävlinge där jag bor :)

Vinner jag så vill jag gärna ha setet i svart :)

2012-01-31 @ 21:45:21
Postat av: Fru H

1. Mitt träningstips är att göra lite men ofta. Det måste inte vara timmar per gång utan varje halvtimma räknas. Har du ont om tid en dag spring en liten runda, har du mer tid en annan dag springer du lite längre den dagen. Eller går på gymmet eller simmar eller vad man nu gör. Funkar på de flesta motionsformer (utom fasta pass men då kanske man får hoppa passet dagen med lite tid och gå en promenad då istället). Denna motion funkar också med barnvagn vilket är tipp topp!



2. Coop Forum, Borås



3. Om jag nu skulle ha turen att vinna (förmodligen not) vill jag gärna ha det gröna setet som känns vårigt och fräscht!



Kramar till dig och tack för en kul tävling och din toppenblogg!!

2012-01-31 @ 22:12:24
Postat av: Sofie

1: Mitt bästa tips är att göra det tidigt på morgonen för även om det är tufft att gå upp tidigt så är det sååå skönt att ha det gjort och då äter man atomatiskt bättre under dagen. Det är lättare att hitta anledningar att skippa träningen på kvällen om man är trött eller haft en jobbig dag.



2: Ica supermarket All-livs Bjuv



3: Och om jag vinner så vill jag gärna ha det svarta setet:)



[email protected]

2012-01-31 @ 22:16:37
URL: http://viperssons.webblogg.se/
Postat av: PauliinaOo

1. Gör något du trivs med, sätt upp realistiska mål och variera träningen! :)

2. Coop Nära, Storgatan

3. Om jag vann skulle jag vilja ha röda setet!

2012-01-31 @ 23:28:53
Postat av: Sofia K

1. Mitt bästa tips är att hitta en träningsform som man tycker är rolig. Jag älskar step så därför varvar jag det med annan lite "tråkigare" träning och så fort det börjar kännas lite tråkigt med träning, när man inte riktigt känner sig peppad då går man på ett step pass och hittar tillbaka glädjen!

2. Ica Gourmet Umeå

3. Grönt! :)

2012-02-01 @ 10:10:25
Postat av: vickan

1. mitt bästa tips är förutom att hitta det man vill göra som är kul är att faktiskt utnyttja det som finns i naturen, det är ju helt gratis!!! under promenaden/jogginturen hitta en sten eller omkullfallet träd och göra situps, armhävningar osv



2. ICA KÄLLAN

973 33, LULEÅ



3. någon rolig glad färg men inte grön!

2012-02-01 @ 20:04:06
Postat av: hilda

Mitt bästa träning tips är att ladda upp med massa bra peppande musik i en ipod och sedan dra på sig kläderna och sticka ut och spring, gå till gymet eller liknande! :)

1. ICA SUPERMARKET ALNÖ

2. Det röda!

2012-02-02 @ 15:20:43
URL: http://hildafromm.blogg.se/
Postat av: Lovisa

1. Mitt bästa tips är att titta på bodyrock.tv

Det är otroligt peppande med olika gratis workouts, träningstips, diettips och hela köret! För den här hemsidan är inte intresserad av att folk ska ta betalt för att få sådana här tips som många andra hemsidor för mig. Så sitter jag vid datorn och latar så kan bara att gå in på hemsidan peppa mig att ta en joggingrunda eller en workout. Och det har gett resultat! -8 kg :)



2. ICA Eslöv



3. Blå!

2012-02-12 @ 18:16:59
URL: http://lolloslillablogg.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: