Fikadejt med miniprins ♥

Glamourmamman / 31 Juli, 2012 - 17:44 / Allmänt
6 kommentarer

 
Hallå igen!
 
Mellanlandar här vid datorn några minuter i väntan på kvällens gäster. Ja, vi fixade till en liten bjudning så här på tisdagkvällen, så om en stund kommer mina föräldrar hit.
 
Tidigare idag var vi på stan en sväng igen (ja, vad ska man hitta på annars när solen inte skiner - man orkar ju inte städa varje dag!) - T och O var på bio, och jag och lille C gick en sväng på tu man hand. Så himla mysigt att ha ett barn i taget då och då. Vi tog en snabbfika på ett överfyllt Espresso House, och miniprinsen fick sitta i mitt knä på en barstol. Inte så smidigt, men det gick det med :-) 
 
Nej, nu är det bäst att snabba på med det sista fixet. Vi hörs snart igen!
 
Varma kramar ♥
 

I regnbågens alla färger...

Glamourmamman / 31 Juli, 2012 - 09:59 / Allmänt
5 kommentarer

Mina killar är chockade över min samling, men jag tror att jag inte är "värst" bland alla tjejer :-)
 
Godmorgon tisdag!
 
Igår när vädret ändå var lite halvtrist, tog jag tag i städning av kylskåp och skafferi (det är ju helt galet vad man samlar på sig burkar och förpackningar!). Lika skönt varje gång man får lite struktur och ordning. Och här är min lilla nagellackssamling som gömde sig i kylskåpet :-) Idag har jag dock inte lust att ägna dagen åt att städa... Vi för se vad vi tar oss för - men något skoj hoppas jag det blir!
 
Ha en fin dag ♥

I mammas fotspår...

Glamourmamman / 30 Juli, 2012 - 21:15 / Träning
1 kommentarer

 
Gokväll kära läsare!
 
Hela 4 inlägg på en dag - inte illa va!? ;-) Har dock inte så mycket spännande att rapportera om - vi har mest varit hemma och fixat idag. Och städat undan sandlagret i hela huset, efter förra veckans alla strandbesök... Men det gör jag mer än gärna, bara man får fler sådana dagar!!  
 
Nu på kvällen har vi varit inne och gympat vid fästningen. Eftersom T skulle träna inomhus, tog jag med mig smågrabbarna. Gick hur bra som helst - lille C var nöjd med att titta på från vagnen, och O var själv med på nästan hela passet (kanske tack vare att hans tjejkompis också var med, hihi)! Jag hoppas att barnen kommer att gilla att röra på sig även när dom blir större. Och konstigt vore väl annars - med tanke på att dom har fått skumpa runt på mina träningspass, redan när dom låg i magen :-)
 
Kram på er