Frågestund hos Glamourmamman

Glamourmamman / 30 Juni, 2012 - 09:58 / Frågor & svar
2 kommentarer

Hallå alla mina fina läsare!
 
En härlig helg ligger framför mig! Så härlig och fullspäckad att jag knappt kommer att ha tid för bloggen :-) Jag tänkte därför köra en frågestund idag. Det har tillkommit en del nya läsare den senaste tiden, och kanske är det något ni funderar över och vill fråga om? Eller så är jag som en öppen bok :-)
 
Ja, självklart får ni gamla trogna läsare också fråga :-) Och kom gärna med förslag på vad ni vill läsa mer om! Givetvis finns det begränsningar på vad jag svarar på, men det förstår ni säkert själva, kloka som ni är :-) Jag svarar efter helgen! Ha nu en underbar lördag, det ska jag ha :-) Vi hörs snart igen!
 
Kramar ♥
 
 

Kaffe, choklad och lite Persbrandt...

Glamourmamman / 29 Juni, 2012 - 20:18 / Allmänt
5 kommentarer

 
Jag älskar fredagkvällar! Men vissa fredagkvällar är bättre än andra - särskilt när man har haft en lite extra tuff arbetsvecka. Efter en god middag avrundar vi kvällen med kaffe, choklad och lite Persbrandt :-)
 
Ha en mysig kväll ♥

Betongbarn...

Glamourmamman / 29 Juni, 2012 - 14:00 / Barn
2 kommentarer

 
Nej, mina barn är definitivt inga betongbarn i vanliga fall, men igår blev dom det :-) De stora barnen på dagis - däribland O - har haft ett projekt under våren, där dom har arbetat med betong på olika sätt. Igår var det dags för vernissage med alla fina saker dom hade tillverkat, och efteråt bjöds det på jordgubbstårta på gården. "Fröknarna" på barnens dagis är verkligen underbara, med stort engagemang