Lördagens...

Glamourmamman / 31 Mars, 2012 - 19:23 / Outfits
6 kommentarer


Tröja - H&M, Kavaj - Veromoda, Jeans - Levis, Tub - Gina Tricot, Ring - Oxxo, Virkad väska - Duffy

Gokväll bloggosfären!

Tittar in ännu en gång denna sista lördag i mars. Inte dåligt va -  3 inlägg på en dag! Men var är ni nuförtiden? Jo, jag ser ju att ni är här och kikar, men var är era kommentarer...? ;-)

Just nu ligger T och vilar inför nattens arbete, och det är såå tyst! Miniprinsen sover gott, och O är som sagt hos farmor och farfar. Jag är inte riktigt van vid att ha det så lugnt omkring mig ;-) En stor portion Ceasarsallad ligger i magen, tillsammans med en iskall öl. Belöningen efter dagens arbete. Och jo, det gick ganska bra på loppisförsäljningen i förmiddags. Mer intäkter än utgifter ;-)

Nu ska jag på passa på att planera lite inför påskens festligheter - det drar ju ihop sig nu!

Ha en härlig lördagkväll ♥


Cesarsallad med knaperstekt bacon och grillad kyckling - lovely!


Balkongfika...

Glamourmamman / 31 Mars, 2012 - 15:56 / Trädgård
2 kommentarerHär hemma har det fixats för fullt några timmar! Barnen har varit hos farmor och farfar under dagen, så vi har haft tid att fokusera på trädgård och hus. Så skönt att någon gång kunna se huset helt städat - utan en massa saker på golvet! Vi har även satt ut trädgårdsmöblerna på balkongen (även om det faktiskt dalade någon snöflinga i förmiddags..), så jag har precis tagit årets första kaffe på balkongen. Nu ska vi åka och hämta hem en av prinsarna - O blir kvar och ska leva lyxliv ännu ett dygn :-)

Kram på er ♥


Godmorgon helgen!

Glamourmamman / 31 Mars, 2012 - 08:56 / Allmänt
2 kommentarerGodmorgon på er!

Jag säger bara, wow för Anton Hysén i gårdagens avsnitt av Let´s Dance! Att en fotbollsspelare kan vara så rörlig! Kan bli en intressant säsong, även om många fick en ganska trög start ;-)

Just nu håller jag och småkillarna på att göra oss i ordning för denna lördag. Jag ska lämna dem hos farmor och farfar medan jag åker och spanar in den stora barnmarknaden i stan. Jag har faktiskt själv lämnat in ett gäng påsar som ni ser ;-) Ganska smidigt att inte själv behöva stå där och sälja och dividera med folk om priser. Bara att prissätta själv innan, och så tar arrangörerna 30% av intäkterna sedan. Det gick ju minst sagt trögt med försäljningen på loppisen jag var med på i höstas... Men den här är mycket större! Så nu håller jag tummar och tår för att jag inte gör åt med mer pengar än jag drar in ;-)

Ha en fin lördag ♥Alla som kan gissa var jag jobbar, räck upp en hand ;-)