Dags för kvällsmackan...

Glamourmamman / 31 Maj, 2012 - 19:24 / Allmänt
7 kommentarerHallå kära läsare!

Har ni det lika kallt och ruggigt som vi? Vart tog sommaren vägen egentligen?? Den här dagen har som sagt varit ganska seg... Det enda som har livat upp ordentligt, var ett efterlängtat mail jag fick i förmiddags. Kan ni gissa vad det handlade om? :-) Nu är det dags att äta kvällsfika med min febrige son nr 2. Tack och lov verkar O har fått lightversionen... Mot kaffet och mackan alltså! Vi hörs imorgon!

Kram på er ♥


Wet n Wild

Glamourmamman / 31 Maj, 2012 - 13:30 / Skönhet
0 kommentarer

Som en del av säkert redan vet, så älskar jag att hitta budgetalternativ till all vardagslyx. Efter år av studier eller mammaledighet, har jag lärt mig att ha ögonen öppna för prisvärda saker - för jag vill kunna njuta av sådan lyx även under perioder då det är mer knapert budgetmässigt.


Denna mascara från Wet n Wild köpte jag på vinst och förlust , så där i slutet av månaden (pengarna...) när jag inte kände att jag hade råd med ett dyrare märke. Och jag är helt frälst! Det är bland de absolut bästa mascarorna jag har testat genom åren - ger ett fint och hållbart resultat. Jag vet att Wet n Wild säljer sina produkter både i butik och på nätet, så priset skiftar. På Gekås kostar den dock 34.95.

 


Jag har även testat deras produkt Cover All - en smidig concealerpalett med 4 färgkorrigerande cremer. Den rosa och beiga dämpar t.ex mörka ringar under ögonen. Jag förvånades faktiskt över hur bra den täckte, med tanke på priset. Återigen, priset varierar - min köpte jag på Gekås för 29.95.


När inte ens glass funkar...

Glamourmamman / 31 Maj, 2012 - 09:30 / Barn
3 kommentarer


När inte ens lite glass går ner, så vet man att man inte mår helt hundra... 


Så var man tillbaka på jobbet igen, efter en ganska orolig natt hemma. Denna hemska hosta! Och nu verkar det vara O´s tur, stackars liten. Känner mig som en klubbad säl efter dessa dagar av VAB – med massor av vakande, bärande och tröstande av en febrig miniprins. Hoppas att lite frukost ska hjälpa…

På återseende ♥