Dagens Nina

Glamourmamman / 30 November, 2012 - 19:35 / Outfits
1 kommentarer

Top - Gekås, Jeans - H&M, Smycken - Gekås
 
Gokväll bloggosfären!
 
Kikar in med en liten uppdatering mitt i adventsbestyren. Eller ja, det mesta har vi faktiskt redan fixat klart - "bara" barnens paketkalender som återstår. Det får bli kvällens sysselsättning framför tv:n :-) Vi har det riktigt lugnt och skönt här hemma (nästan overkligt tyst) - kidsen är nämligen hos mormor och morfar i helgen. Nej, nu ska jag fortsätta förberedelserna inför morgondagens resa. Ha en fin kväll!
 
Kramar

Happy Friday!

Glamourmamman / 30 November, 2012 - 10:34 / Allmänt
0 kommentarer

Att bada är bland det bästa lille C vet, och särskilt när man får spexa tillsammans med brorsan :-)
 
God förmiddag!
 
Idag kör vi lite helgfeeling här hemma, med sovmorgon light, bad och frukost i lugn och ro. Underbart efter en intensiv vecka! Jag har även hunnit med ett träningspass nu på morgonen - så skönt att vara igång efter förkylningen! Hela familjen är lediga, förutom O som har kort dag i skolan. Men "lediga" är ju kanske fel ord just idag ;-) Nu är städningen i full gång, och innan kvällen är här ska alla stjärnor upp i fönstren (är tanken...). Vi måste också hinna in till stan och fixa lite ärenden innan vi ska hälsa på mina föräldrar ikväll. Men det är helt ok att slita lite idag, för i helgen kommer belöningen :-) Vi hörs!
 
Happy Friday ♥

Fjädrar och adventstankar...

Glamourmamman / 29 November, 2012 - 20:11 / Outfits
6 kommentarer

Blus - Gekås, Jeans - Levis Curve, Örhängen - H&M, Ring och klocka - Gekås
 
Gokväll vänner!
 
Hur har ni det i stugorna? Här föll faktiskt några snöflingor innan, och jag antar att det kommer mer. Kan vara ganska mysigt med lite kyla och ett vitt täcke inför advent. Men något snökaos vill jag definitivt inte ha, eftersom vi ska ut och resa i helgen. På tal om advent så måste jag ge mig in i förrådet och leta upp alla stjärnor och ljusstakar, och checka av att allt funkar - vill gärna ha allt fixat och klart imorgon (helst igår, hihi). Dessutom har jag 24 små paket som ska slås in innan helgen...;-) Ja, jag känner mig lite småstressad ska jag erkänna, men det löser sig säkert. Jag jobbar på att sänka kraven på "den perfekta julen" - ingen blir glad av en hysterisk mamma, eller hur? ;-) Hörs imorrn!
 
Varma kramar