Min onsdag...

Glamourmamman / 31 Oktober, 2012 - 20:40 / Outfits
2 kommentarer

Tunika - Gina Tricot, Leggings - H&M, Halsband - Oxxo, Armband - Snö of Sweden
 
Gokväll på er!
 
Dessa utdragna nattningar sabbar verkligen mina bloggrutiner ;-) Skämt å sido, vi kämpar på här hemma och det går framåt - snart ska han väl lära sig att godnatt är godnatt...
 
Det har varit en bra dag det här - för alla i familjen tror jag. Jag skjutsade O till hans bästis på förmiddagen, och sedan stack jag och lille C vidare söderut för att hälsa på min lillebror. Det är så sällan vi ses tyvärr, trots att vi bor ganska nära varandra. Så det var mysigt att äta lunch ihop.
 
Jag passade även på att sticka in på Lindex en sväng medan miniprinsen var med sin gudfar. Finns så himla mycket fint där nu! Hittade en liten godbit som nog kan passa till någon av helgens festligheter :-) Sedan avslutade vi vår lilla dagstripp med en fika hos O´s kompis mysiga mamma.
 
Japp, det var dagen! Vad kul att se att så många nya läsare har hittat hit i dagarna - varmt välkomna!! Hoppas att ni ska trivas :-) Nu ska jag fortsätta mitt kvällsarbete här hemma - strykning...
 
Kramar ♥ 

Då och nu...

Glamourmamman / 31 Oktober, 2012 - 18:00 / Barn
2 kommentarer

Hallå igen!
 
Vi mötte ambulansen på väg hem idag, och då slog det mig vad vi gjorde på Halloween för 2 år sedan...
 
 
Bara 9 veckor gammal och så sjuk av lunginflammationen... Ständigt övervakad och med både sond och nål i huvudet :-( Många dagar i isolering på sjukhus. En riktigt tuff tid i mitt liv som mamma...
 
 
Idag har man dock svårt att fatta att han har varit så liten och svag. Stora killen med en vilja av stål, och som tvunget ville ha fotbollströja på sig idag. Och aptiten är det inget fel på längre :-)
 
Hörs snart igen ♥

Arkeologisk dinosauriekaka

Glamourmamman / 31 Oktober, 2012 - 10:22 / Mat, bak och dryck
2 kommentarer

Det var en ganska enkel utgrävning verkar det som :-)
 
Hallå mitt i veckan!
 
Pjuh, vad trött jag var igår kväll! Klockan hann bli över 21 innan båda småprinsarna sov, och då var även mamman färdig för sängen...  Stackars O fick ju knappt någon egotid alls med mig, eftersom jag fick springa efter lillebror hela tiden. Måtte det bli bättre ikväll! Skönt att vara ledig idag i varje fall! Har tagit en kall morgonjogg och en varm dusch, så nu har man ju vaknat till :-)
 
Jag tänkte tipsa om en höstlovsaktivitet för er som är hemma med barnen. T bakade med O och lille C häromdagen - en arkeologisk dinosauriekaka :-) O hade sett det på Philofix och ville absolut göra en likadan! Något recept hade dom inte, men det hela handlar egentligen om att baka in en plastdinosaurie i en sockerkaka. Sedan får man gräva fram den! Smuligt? Oooh ja! Men kul :-) 
 
Nu ska vi dra iväg på en liten utflykt, men vi hörs säkert senare idag.
 
Kram på er