Dagens trötta mamma...

Glamourmamman / 30 September, 2012 - 18:24 / Outfits
0 kommentarer

Tröja - H&M, Byxor - Gekås, Stövlar - Din Sko, Halsband - Gekås, Ring - H&M
 
Ok, jag ser kanske inte så trött ut, men jag lovar, jag är verkligen det... Trots att jag har fått mängder av lyxig egentid i helgen! Min stackars nacke och skulderbladen värker fortfarande. Inte jättemycket, men tillräckligt för att det ska störa mig... Och Voltaren T, som min sjukgymnast rekommenderade, dom hjälper föga tycker jag. Så ja, jag känner mig som en gnällkärring idag... Men jag hoppas kunna samla lite energi hos mina små godingar ikväll - dom är i varje fall på topp efter den här helgen!
 
Ha en skön söndagkväll ♥
 
Ps; Om ni undrar vad jag gjorde i ett provrum idag, så var det för att prova ut halsband till bloggeventet om ett par veckor. Och japp, ett köp blev det, så nu är min outfit klar - tjohoo!

Fjärde träningspasset...

Glamourmamman / 30 September, 2012 - 10:30 / Träning
1 kommentarer

 
Hallå söndag!
 
Vaknat än? Jag själv tog en lätt frukost och gav mig sedan ut att springa en runda. Veckans fjärde träningpass - klapp på axeln till mig ;-) Skönt att fortfarande ha möjligheten att kunna springa någon dag i veckan som komplement till den andra träningen. Vem vet hur kall och isig vintern kommer att bli... Nu ska jag inta frukost nr 2, och sedan åka och hämta hem mina små prinsar. Även om det är skönt att vara själv, så längtar man ganska snart efter dom små liven :-) På återseende!
 
Ha en fin dag
 

Happy Weekend!

Glamourmamman / 29 September, 2012 - 19:40 / Vardagslyx
2 kommentarer

 
Godafton bloggosfären!
 
Jag njuter av lugnet här hemma... Lite konstigt är det att vara helt själv, men ack så nyttigt det är ibland. Att bara få lov att göra "ingenting". Har precis vinkat hejdå till fina grannen, som var här på lite After Work/Before lördagsmys, och nu ska jag ta en kopp kaffe och krypa upp i soffan.
 
Njut kvällen ♥