Välkommen helgen!

Glamourmamman / 31 Augusti, 2013 - 09:01 / Inredning
3 kommentarer

Underbart att börja helgen med städat hem och blommor på bordet...
 
... den här gången byttes liljorna ut mot pampiga gladioler
 
Godmorgon på er!
 
 Har ni sovit gott? Jag vaknade av regnet strax efter 7, och vad mysigt det är att bara kunna ligga kvar en stund. Åt frukost med T innan han kröp (nästan bokstavligt talat) i säng - konstigt det där när man har en i familjen som är uppe och jobbar när en annan ligger och sover. C bara skrattade när T sa att att han skulle sova. "Näää, det är ju inte mörkt!!" ;-)
 
 Sedan smågrabbarna vaknade har det varit fullt ös - som vanligt. Så för att pappan i huset ska få sova ostört några timmar, tänkte vi dra in till stan. Jag ska träna och killarna får hälsa på en sväng hos farmor och farfar. Win win! Och ikväll vankas det något som jag har sett fram emot länge nu - kräftskiva! Och ni då, vad har ni för planer idag? Tell me!
 
Ha en härlig lördag ♥

A perfect match...

Glamourmamman / 30 Augusti, 2013 - 19:59 / Vardagslyx
2 kommentarer

 
Kaffe och choklad... Det liksom bara gifter sig i munnen. Och om jag har någon last i livet, så är det denna :-)
 
Njut kvällen ♥
 

Happy Friday ♥

Glamourmamman / 30 Augusti, 2013 - 18:55 / Outfits
0 kommentarer

 
Top och jeans - Gekås, Skor - Din Sko, Halsband - Oxxo, Klocka - Jet Set
 
Hej vänner!
 
Vilken vecka det har varit! Känner mig fullkomligt dränerad på energi just nu, men ändå med en ganska skön känsla inombords. Nöjd och tillfreds liksom. Har haft galet mycket på gång hela veckan, men det mesta har fallit väl ut- och att man dessutom samarbetar med fantastiska kollegor gör det hela såå mycket enklare!
 
Kroppen är skönt mör efter träning och en god middag, och den jobbigaste uppgiften jag har ikväll blir att övertyga grabbarna om att Kristallengalan är bättre än Fångarna på fortet ;-) Kan Ullared få pris måntro? Ser fram emot en mysig kväll i soffan, och jag kommer att få sällskap med något jag sett fram emot hela veckan - en bit Marabou Saltlakrits :-)
 
Happy Friday ♥