Happy New Year!

Glamourmamman / 31 December, 2013 - 17:28 / Outfits
1 kommentarer

 
Med önskan om en fantastisk kväll - med massor av glitter & glamour!
 
Happy New Year ♥
 
 
 
 
 

Laddar för årets sista fest!

Glamourmamman / 31 December, 2013 - 10:30 / Mat, bak och dryck
2 kommentarer

Gårdagens välkomsdrink var vit äppelglögg och mousserande vin, toppat med massor av is och klyftor av grönt äpple.
 
Hej kära läsare!
 
Då var vi inne på årets sista dag! Ska se om jag kan få till en årskrönika någon dag - alltid kul att kunna titta tillbaka och summera året. Men idag står årets sista fest på schemat - är jätteladdad att fira in 2014 med goda vänner!
 
Vet ni, jag har ju helt glömt av att uppmärksamma bloggens 5-årsdag! Igår var det exakt 5 år sedan jag lite nervöst skrev det första inlägget här - och snacka om att det har hänt grejer sedan dess - både i mitt liv, men även med bloggens framfart. Är så glad och tacksam för vad allt bloggandet har gett mig! Ni är ju en ganska stor skara som kikar in här varje dag. Det hade varit jättekul att ni lämnade en liten hälsning och berättade lite om er själva och hur ni hittade hit :-)
 
Nu ska jag ta tag i dagen! Mat ska förberedas inför kvällen, kläder ska strykas och naglar ska målas. Och dessutom tänkte jag hinna med en löparrunda. Får se vad tidsschemat säger :-) För er som inte hinner kika in mer idag, säger jag redan nu:
 
Gott Nytt År ♥
 
 
 
 
 

Lördag hela veckan...

Glamourmamman / 30 December, 2013 - 17:44 / Outfits
0 kommentarer

 
I väntan på kvällens gäster kikar jag in och säger hej till er. Hoppas att ni har haft en bra sista måndag på året - tänk att det är 2014 snart!! Vi tänkte som sagt fira årets näst sista dag med lite mysigt kompishäng. Ja, vi kör faktiskt lördag hela veckan nu på jullovet :-) Så alldeles strax är det dags att korka upp. Ha en fin kväll så hörs vi mer imorgon!
 
Kram på er ♥