Att inspirera andra...

Glamourmamman / 31 Januari, 2013 - 19:34 / Träning
8 kommentarer

 
Jag vet, det är många träningsinlägg just nu! Vissa gillar dem kanske inte, men jag vet att minst lika många uppskattar dem mycket. Och just nu vill jag verkligen dela med mig av den träningsinspiration som finns inom mig! Jag känner att lusten till att röra sig finns hos många omkring mig, och ju mer jag får dela med mig av min kunskap och rörelseglädje - desto mer får jag tillbaka i form av energi!
 
I mitt jobb som friskvårdsansvarig ingår det just nu mycket träning - som alltid när ett nytt år precis har börjat och folk vill igång. Och det är lika roligt att få nybörjare att hitta motivationen, som att lära ut nya tips till vana tränande. Ju mer man lär sig om träning, desto mer vill man veta liksom. Och jag har glädjen att få arbeta nära mycket duktiga personer, som jag ständigt lär mig mer av. För även om jag har utbildat mig och arbetat med träning och hälsa i 15 år, så tror jag aldrig att man ska luta sig tillbaka.
 
Idag har jag avverkat veckans tredje träningspass - den här gången med vår duktiga PT på jobbet. Så efter några riktigt tunga övningar är min kropp ganska mör, och det ska bli skönt med ett par vilodagar. Ikväll har jag istället introducerat T i  träningsformen Tabata. 20 minuters intensiv träning i TRX-bandet fick han :-) Nej, nu väntar kvällskaffet och en stunds mys i soffan. Vi hörs mer imorgon!
 
Ha en skön kväll ♥