Söndagsbrunch och trädgårdsfix...

Glamourmamman / 30 Juni, 2013 - 17:40 / Vardagslyx
6 kommentarer

 
Hallå igen!
 
Hur har ni det i dag? Vi har haft en ganska soft söndag - precis som det ska vara tycker jag. Lite sovmorgon och frukost utan stress, och sedan begav vi oss ut i trädgården hela gänget. Man är inte direkt sysslolös som husägare... Och idag har jag lovat mig själv att se städning och ogräsrensning som lyx - sen när barnen blir stora och inte kräver ständig uppassning ;-)
 
Efter några timmar kom regnet, och vi kände ändå att vi behövde en paus från vedarbete och grävande bland sniglar och mask... Så vi bokade bord på Stadshotellet (min gamla arbetsplats faktiskt) för att avnjuta deras söndagsbrunch. Oh my God, säger jag bara - man hamnade i matparadiset! Hotellfrukost är finfint, men detta var snäppet bättre :-) Amerkanska pannkakor, lax, sill, skinka, salami, vanlijscones, bakad potatis med olika röror, ceasarsallad, äggröra och bacon... För att inte tala om desserterna - allt från minimunkar och macroner (O testade nog alla färgerna, hihi), till blåbärspaj och små pannacottor. Vi drabbades av matkoma hela högen :-)
 
Jag hann även med en kort sväng i affärerna för att spana i rean. Tyckte att jag var värd det :-) Om jag hittade något? Jodå, en del faktiskt. Ett par skor, ett par shorts, en t-shirt och 4 par träningssockar - allt för den ganska humana summan 214 kr. Jag säger ju att jag är en rea-expert ;-) Nej, nu ska jag fortsätta att njuta av det sista av helgen!
 
Söndagskramar ♥

Den lilla svarta - fast inte ikväll...

Glamourmamman / 29 Juni, 2013 - 19:52 / Outfits
4 kommentarer

Klänning - H&M Divided, Skor - H&M, Armband - Present
 
 Nej då, denna outfit är från igår - ikväll kör jag mjuka myskläder i soffan. Solen har tittat fram så här på kvällskvisten, och visst hade det varit supertrevligt med en grillkväll med vänner. Men å andra sidan ser jag den här lugna kvällen som ytterligare en chans att hämta andan. T är på herrmiddag, och när (läs: om...) småprinsarna går och lägger sig i tid, så tror jag att jag ska ta ett glas vin och se om Allt för min syster. En riktig snyftare, men bra och tänkvärd.
 
Njut kvällen ♥
 
 
 
 
 

Med Gynning i lurarna...

Glamourmamman / 29 Juni, 2013 - 14:53 / Träning
2 kommentarer

 
Dagens löparrunda var tungt fysiskt sett - benen kändes som bly efter veckans tre, ganska tuffa träningspass. Dessutom regnade det såklart... Då och då fick jag stanna upp och gå kortare sträckor. Trist... Det som däremot satte guldkant på träningspasset var Carolina Gynning. Hon var dagens sommarpratade i P1, och missade ni det så måste ni lyssna på nätet - hon överraskade! Jag har alltid fascinerats av henne - även om jag ogillade hennes bimbotid i tv-rutan - hon verkar alltid våga gå sin egen väg. Så har ni inget för er denna regniga dag - kryp upp i soffan och lyssna på Gynning! Eller gör som jag - ta på dig regnjackan och ge dig ut och motionera, innan du laddar för lördagkvällen! 
 
Kram på er ♥