Söndagsbrunch och trädgårdsfix...

 
Hallå igen!
 
Hur har ni det i dag? Vi har haft en ganska soft söndag - precis som det ska vara tycker jag. Lite sovmorgon och frukost utan stress, och sedan begav vi oss ut i trädgården hela gänget. Man är inte direkt sysslolös som husägare... Och idag har jag lovat mig själv att se städning och ogräsrensning som lyx - sen när barnen blir stora och inte kräver ständig uppassning ;-)
 
Efter några timmar kom regnet, och vi kände ändå att vi behövde en paus från vedarbete och grävande bland sniglar och mask... Så vi bokade bord på Stadshotellet (min gamla arbetsplats faktiskt) för att avnjuta deras söndagsbrunch. Oh my God, säger jag bara - man hamnade i matparadiset! Hotellfrukost är finfint, men detta var snäppet bättre :-) Amerkanska pannkakor, lax, sill, skinka, salami, vanlijscones, bakad potatis med olika röror, ceasarsallad, äggröra och bacon... För att inte tala om desserterna - allt från minimunkar och macroner (O testade nog alla färgerna, hihi), till blåbärspaj och små pannacottor. Vi drabbades av matkoma hela högen :-)
 
Jag hann även med en kort sväng i affärerna för att spana i rean. Tyckte att jag var värd det :-) Om jag hittade något? Jodå, en del faktiskt. Ett par skor, ett par shorts, en t-shirt och 4 par träningssockar - allt för den ganska humana summan 214 kr. Jag säger ju att jag är en rea-expert ;-) Nej, nu ska jag fortsätta att njuta av det sista av helgen!
 
Söndagskramar ♥
Postat av: Nockinocki

Jag vill genast planera en trip till Varberg och få en alldeles egen matkoma tror jag ;)
Kram

2013-06-30 @ 18:48:53
URL: http://nockinocki.blogg.se
Postat av: Melanie

åh vad skönt, och gott!

2013-06-30 @ 20:16:58
URL: http://enlitendelavmig.blogg.se
Postat av: Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Oh det lät underbart gott. Det var ni värda efter allt trädgårdsfix.

2013-06-30 @ 21:39:04
URL: http://lottizdays.blogg.se
Postat av: Tina

Brunch så vansinnigt gott, förstår att ni hamnade i matkoma det gjorde jag oxå när jag käkade brunch på Strandhotellet i Falkenberg för ett tag sedan? Galet kul att fynda Lite snyggt på rean. Kramisar Tina

2013-06-30 @ 22:57:48
URL: http://home2tiny.blogspot.se
Postat av: Veronica

Åh det låter ju som en superlyxig avslutning på helgen.
Gud sp hungrig jag blev nu. Eller nä fika sugen:)

2013-06-30 @ 23:18:28
URL: http://4livliga.blogspot.se
Postat av: Ingela

Gud vad härligt det låter!

2013-07-01 @ 00:17:05
URL: http://irin.blogg.se


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: