Bilder från vår påskafton...

Glamourmamman / 31 Mars, 2013 - 18:27 / Festligheter
4 kommentarer

Bilder från vårt påskaftonsfirande hemma hos oss igår
 
Gokväll på er!
 
Visst är det härligt med lite lördagskänsla, även om kroppen känns mer som söndag? :-) Vi har haft en riktigt slapp dag på hemmaplan, och har precis ätit upp resterna från gårdagens påskbuffé. Perfekt att ha lite mat över, när man inte riktigt har motivationen att stå vid spisen. Och för barnen är det ju smidigt med buffé, eftersom dom kan välja fritt bland det dom tycker om (ja, det gäller ju även vuxna såklart, hehe). Nu är vi mätta i magen och ska kolla på Cars 2, som C fick i påskpresent. Och njuta av vetskapen att det väntar ännu en ledig dag imorgon :-)
 
Kram ♥

På söndagspromenad...

Glamourmamman / 31 Mars, 2013 - 11:59 / Allmänt
1 kommentarer

 
Hallå bloggosfären!
 
Hur har ni det idag? Hade ni också en fin påskafton? Och fick ni sova ut trots att vi "tappade" en timma i natt? Visst känns det i kroppen att det har varit flera sena kvällar på raken, men tack och lov får man ju energi av solen! Har redan varit ute på en söndagspromenad, och även om det ryktas om snö i veckan, så tror jag att våren är på gång nu!
 
Hur planerna ser ut för resten av dagen vet jag inte, men åh vad det är skönt med sådana dagar också! Kanske blir det lite shopping, kanske ett träningspass, kanske blir det bara soffhäng... Ska nog börja med att ta med tidningen och ta en kopp kaffe på trappan. Solen värmer riktigt skönt idag! På återseende lite senare.
 
Kramar ♥

Redo för påskfest!

Glamourmamman / 30 Mars, 2013 - 17:36 / Outfits
3 kommentarer

Top - H&M, Byxor - Gekås, Skor - H&M, Skärp - Gekås, Smycken - Gekås
 
Solen skiner, snaps och andra påskiga drycker ligger på kylning, och en massa mat är redo att dukas fram om en stund. Ser fram emot en härlig vårkväll tillsammans med våra goda vänner. Precis som påskafton ska vara alltså!
 
Njut kvällen ♥