Gekås Ullared 50 år - party nr 1

Glamourmamman / 31 Maj, 2013 - 19:37 / Festligheter
4 kommentarer

Gokväll på er!
 
Här kommer några bilder från gårdagens helt fantastiska tillställning - en jubileumsfest för våra närmaste leverantörer och samarbetspartners. Tidigare på dagen hade vi haft en dagsaktivitet i Ullared, men det får bli ett separat inlägg :-) Det blev en helkväll igår, med massor av god mat och underhållning under ledning av våra konferencierer Filip & Fredrik
 
Senare under kvällen uppträdde grymma September, följt av en massa nostalgilåtar med Micke Syd och Tommy Ekman. Behöver jag säga att jag dansade så fotsulorna nästan blödde :-) Det är så många fler detaljer jag skulle vilja delge er, men eftersom vi har personalfest imorgon, så håller jag på det lite ;-) Men jag är så glad att få vara en del av detta!
 
Nu ska jag och smågrabbarna sjunka ner i tv-soffan och ladda för finalen av Let´s Dance. Tobias Karlsson var förresten också med på festligheterna igår, och jag kan säga att det var fler än en tjej som ville dansa med honom :-) Det blir nog till att hoppa i säng tidigt sen, så att jag är piggelin för ett nytt jubileumsparty imorgon. Ha en mysig kväll!
 
Varma kramar ♥
 
Klänning - Nelly Trend, Skor - H&M, Väska - Gekås

Lunchmöte på stranden...

Glamourmamman / 31 Maj, 2013 - 18:01 / Allmänt
0 kommentarer

Vackra Skrea Strand
 
En fet smörgåstårta passade min kropp alldeles utmärkt idag ;-)
 
Nu, kära vänner, börjar tröttheten komma i kapp mig... Men jag har svävat på små moln hela dagen! Jag och mina festfixarkollegor har fortsatt fixandet med våra jubileumsfester, och vi har varit inne i Falkenberg och roddat inför morgondagen. Ja, för då kör vi fest nr 2!  Är ni nyfikna på hur kvällen var igår, så kika in lite senare.
 
På återseende ♥
 

Godmorgon från Ullared...

Glamourmamman / 31 Maj, 2013 - 10:19 / Allmänt
0 kommentarer

 
Godmorgon på er!
 
Ni anar inte vilket fantastiskt dygn jag har haft - är nästan lite hög på endorfiner! Och jag har hur mycket kort som helst som jag vill visa för er, men först måste jag jobba några timmar. Har för övrigt tillbringat natten på Hotellet här i Ullared - vårt nya, fina shoppinghotell, bara ett stenkast från varuhuset. Det är värt ett separat inlägg lite senare :-)
 
Kram så länge ♥