Mot Fitnessfestivalen!

Glamourmamman / 30 November, 2013 - 07:56 / Allmänt
4 kommentarer

 
Godmorgon vänner!
 
Kikar in en snabbis till er så här på morgonkvisten. Här blev det minsann ingen sovmorgon denna lördag - men det gör inget, för idag har jag en fullspäckad och inspirerande dag framför mig! Jag och en kollega ska nämligen till Fitnessfestivalen i Göteborg. Ska bli jättekul, och jag ser fram emot att träffa en massa leverantörer, lyssna på intressanta föreläsare, vara med på något träningspass - och vem vet, kanske springa på någon av mina favoritträningsbloggare :-) Någon av er läsare som ska dit i helgen? Vi kanske ses! Nej, nu måste jag rusa, men jag finns på Instagram under dagen!
 
Ha en härlig lördag ♥
 
 

Get ready for Friday!

Glamourmamman / 29 November, 2013 - 12:31 / Outfits
0 kommentarer

 
Hallå vänner!
 
Här ser ni bilder från morgonen, och dagens fredagspackning. Träningskläder (som ni ser fick jag tag på leottightsen!) och en flaska bubbel - perfekt kombo, eller hur? :-) För direkt efter jobbet är det dags för After Work tillsammans med några kollegor - skön inledning på helgen alltså! Men innan det är dags att korka upp, så väntar ytterligare några timmar av möten och planeringsarbete. Min hjärna är redan ganska fullproppad efter förmiddagen, så det är väl bara att köra på :-)
 
Happy Friday ♥
 
 

I väntan på advent...

Glamourmamman / 28 November, 2013 - 19:58 / Mat, bak och dryck
6 kommentarer

 
...njuter vi av glögg och pepparkakor med min favorittopping - riven parmesan blandad med creme cheese, och en klick fikonmarmelad. Sött och syrligt i en skön mix, och om ni inte testat innan så gör det!
 
Ikväll är vi trötta här hemma - eller ja, i varje fall vi vuxna ;-) Förkylningarna hänger kvar lite lätt, och jag avskyr verkligen känslan av att inte ha 100% energi! Men nu gäller det bara att ladda om, och sikta på en rolig helg. Jag har nämligen mycket kul som väntar! Så ikväll blir det till att packa och planera lite för de kommande dagarna. Och ni får såklart hänga med på ett hörn :-) Tack för att ni är så många som så troget hänger kvar här, i vått och torrt!
 
Kramar ♥