Throwback Thursday

Glamourmamman / 31 Oktober, 2013 - 20:20 / Allmänt
6 kommentarer

Gokväll vänner!
 
Idag har regnet fullkomligt vräkt ner hela dagen! Och tyvärr hade jag varken regnkläder eller ett fungerande paraply när jag skulle hämta barnen efter jobbet - utan bil... Så jag kom in genom dörren här hemma som en dränkt katt, och svor lite för mig själv. Men ibland måste man i dessa stunder inse hur jäkla bra man har det - trots att vardagen är rätt grå ibland. Vi har t.ex. förmånen att få hämta två små pigga och friska killar från dagis och fritids.
 
För exakt 3 år sedan såg läget inte riktigt ut så... Då tillbringade (som många av er redan känner till) jag och lille C en hel vecka på barnavdelningen på Halmstad lasarett. Från att han var en 9 veckors bebis med lite förkylning och rossel i halsen, till att hamna på akuten mitt i natten, med fullt pådrag av alla tänkbara specialister. Och en stackars 4-årig storebror mitt i alltihopa, som nog var ganska chockad av situtationen. Och vem var inte det... 
 
 
För exakt 3 år sedan satt jag ensam i ett rum på infektionskliniken, med en liten svag kille med lunginflammation. Med slangar i både huvud och svalg, och med en monitor som registerade varje hjärtslag... I de stunder skiter man fullkomligt i om det regnar ute eller inte. Men tyvärr glömmer man snabbt av hur fort livet kan ändras, och snart är man tillbaka i det vanliga tugget och klagar på väder och bråkiga barn. Men så är väl vi människor skapta antar jag :-)
 
Ikväll har jag i varje fall druckit mitt kvällskaffe i hemmets trygga vrå, med en tjattrande - och frisk - 3-åring vid min sida. Men jag kommer aldrig någonsin glömma de tuffa sjukhusveckorna (ja, det blev flera) på senhösten 2010. Hoppas att ni uppskattade denna lilla tillbakablick i bloggarkivet - om inte annat är det ett sätt för nya läsare att lära känna mig och min familj. Nu ska jag försöka få minstingen i säng - men jag tror att det blir lättare sagt än gjort ;-) Ha en fin kväll!
 
Varma kramar ♥

Happy Halloween!

Glamourmamman / 31 Oktober, 2013 - 10:30 / Mat, bak och dryck
1 kommentarer


Happy Halloween!
 
Ja, Halloween firas alltid den 31 oktober, men i vår familj har det inte direkt blivit någon tradition (än så länge). Jag känner personligen att den ligger för nära vår allhelgonahelg, och jag tycker att det krockar lite känslomässigt. Då vill jag tända ljus och minnas de som vandrat före oss, och det känns lite olustigt att barn och undgomar klär ut sig till liemannen och skelett... Men samtidigt förstår jag ju att detta kommer mer och mer i Sverige, så det är väl bara att gilla läget :-) Även om O inte ville gå på Halloweendisco i år, så antar jag att det blir ändring på det så småningom.
 
Men en liten oskyldig Halloweenfika kanske man kan unna sig? Och jag som älskar att sätta guldkant på vardagen, gillar ju att det dyker upp nya högtider att fira. Mycket för att få en anledning att skapa vardagslyx! "Spökena" - tillverkade av vanliga chokladdoppade skumtoppar - bjöd vi på i tisdags, och dom är lätta att fixa med kritsyr på tub. Vita ögon hade varit finast, men vi hade bara grön kristyr hemma :-) Ganska söta eller hur? På återseende!
 
Ha en fin dag ♥

Dagens Mama på stan...

Glamourmamman / 30 Oktober, 2013 - 20:52 / Outfits
2 kommentarer

 
 
Top - H&M, Kofta - Gina Tricot, Jeans - Levis

Gokväll!
 
Sådär ja, då fick man knött in en hel del även denna lediga dag. Har precis kommit hem från kvällens pass - Funktionell styrka - som jag leder vissa onsdagar. Trots (eller kanske tack vare) att det är höstlov, så var galet mycket folk idag! Kvinnor män, unga och äldre, i en skön blandning! Dom fick känna på stationsövningar med både burpees med hantlar, rullande kålmasken, och ett och annat grodhopp. Svettigt, jobbigt, roligt, och med en härlig stämning!
 
Tidigare idag var jag och smågrabbarna på stan en sväng. Huvudsyftet var att gå på bio och se filmen Turbo - förövrigt en klart sevärd film, även för vuxna! Men vi hann även med en sväng på Gallerian, för att spana in H&M, BR och andra viktiga butiker :-) Lindex sålde förresten ut sina rea-accessoarer - ta 2, betala för 1. Där kan man göra fynd alltså! Nej, nu ska jag varva ner i soffan innan sängdags, och kolla på veckans avsnitt av "Halvvägs till himlen". Vi hörs mer imorgon!
 
Natti natti ♥