Business & gym...

Glamourmamman / 30 September, 2013 - 18:52 / Outfits
0 kommentarer

 
Dagens jag innan jag svidade om till träningskläder
 
Skjorta - H&M, Jeans - Levis, Skärp - Lindex, Armband - H&M, Boots - Din Sko
 
Japp, det är oftast så mina arbetsdagar ser ut - en blandning mellan kontorsråtta och träningsinstruktör :-) Och strax ska jag byta om igen! Efter en bra måndag på jobbet är det dags att åka och riva av ett medelpass med mitt favoritgäng. Har inte kört just detta pass på snart ett halvår, men det verkar som att allt har stannat kvar i huvudet ändå ;-) Wish me luck!
 
Måndagskramar ♥
 
 

Ny doft till hösten...

Glamourmamman / 30 September, 2013 - 11:00 / Skönhet
8 kommentarer

 
Några doftnyheter i höst - har du någon favorit?
 
Hallå nya veckan!
 
Då var det måndag igen, och snart är vi inne i oktober - förstår inte vart veckorna tar vägen! För min del blir det kortvecka den här veckan, eftersom vi åker på en weekendresa till Danmark på fredag. Ska bli underbart!!  
 
På bloggeventet förra helgen pratade Vaike från Stena Line om olika doftnyheter i höst. Och jag är riktigt sugen på att köpa en ny parfym på båten! Frågan är bara vilken, för att köpa en ny doft brukar vara supersvårt tycker jag. Hon gav oss dock lite tips inför ett köp - bl.a. att testa ett flertal dofter man gillar på papperslappar (med doftens namn på såklart). När man sedan har känt in dofterna ett par timmar, går man tillbaka till butiken och ber att få sina två favoriter sprayade på vardera handled. När toppnoten av doften har lagt sig efter en stund, kan man lättare känna hur doften funkar för just dig! Eftersom man ofta spenderar flera timmar ombord på en båt, är det ett bra tillfälle att testa sig fram.
 
Jag funderar på dofterna ovan - Marc Jacobs är en partyfavorit sedan tidigare, och nyheten "Honey" har en bas av honung, vilket gör att den inte känns så tung. "White Woods" blev en favorit när jag testade dem förra helgen - mycket för att jag gillar Cleans´s parfymer med känslan av nytvättat till vardags - helst ska man knappt känna att det är en parfym man har på sig :-) Doften "Si" från Georgio Armani föll mig också i smaken, och det kan absolut bli en ny festdoft! Åh, visst är det svårt att välja en helt ny doft - jag är ofta en sån som hänger kvar vid samma doft i många år!
 
Vilken är din favoritdoft i höst? Kanske kan få några fler tips inför ett köp :-) På återseende ikväll!
 
Ha en fin måndag ♥

Biopremiär för miniprinsen...

Glamourmamman / 29 September, 2013 - 19:52 / Allmänt
2 kommentarer

 
Att tillbringa hela långa dagar ensam med mina små älsklingar, det är både underbart, intensivt, och lite tålamodskrävande ;-) Men mestadels har vi haft det supermysigt denna lugna och soliga sista septemberhelg!
 
När T hade åkt till veckans sista arbetspass, stack vi in till stan för att gå på bio. Det var det allra första biobesöket för C´s del, och jag visste inte riktigt om han skulle fixa att sitta stilla i 90 min... Än mindre ha på sig 3D-glasögon... Men det gick förvånansvärt bra faktiskt, men efter en timma pratade han om att han kunde tänka sig att gå hem nu ;-) Filmen "Flygplan" har dock satt avryck hos honom - precis som jag hade anat - och nu pratas det hela tiden om Dusty! 
 
Nej, nu ska jag och smågrabbarna avrunda söndagen med lite soffhäng innan läggdags. Och om dom somnar i tid tänkte jag se andra avsnittet av "Bron", om jag vågar i min ensamhet... ;-) Vi hörs imorgon igen!
 
Ha en skön söndagkväll ♥