Gott Nytt År!

Glamourmamman / 31 December, 2014 - 17:32 / Outfits
2 kommentarer

 

Klänning - Nelly Trend, Väska - H&M, Örhängen - PUSS, Armband - Gekås
 

Jag önskar dig ett fantastiskt avslut på 2014 - njut kvällen!
 
GOTT NYTT ÅR!

Slutspurt på 2014!

Glamourmamman / 31 December, 2014 - 10:51 / Allmänt
1 kommentarer

 
 
God förmiddag!
 
Årets sista dag, årets sista sovmorgon, årets sista frukost... Ja, visst är det lite coolt att vi snart vänder blad och går in i 2015?! Jag tycker att det har varit ett spännande år, och som vanligt är jag glad över att jag dokumenterar så mycket av vardagen här i bloggen. Älskar att gå tillbaka och minnas! Och vet ni, igår firade jag faktiskt 6-årsjubileum  - tänk att jag har hängt i så länge! I glädje och sorg - mellan falukorv och champagne. Är tacksam för allt kul bloggen har fört med sig, och för att jag har haft världens bästa läsare under alla år. Hoppas ni hänger med under mitt sjunde år som bloggare också!
 
Här hemma har vi haft en lugn start på dagen. Kan behövas då det vankas nattsudd för mig och smågrabbarna. Ja, för mannen också såklart - eftersom han har oturen att behöva jobba även den här nyårsaftonen. Men jag är superpepp på att fira in det nya året med goda vänner! Nu ska jag strax ge mig ut på årets sista (ja, där kom det igen!) löparrunda, och jag siktar på milen om jag inte halkar runt för mycket på vägarna... Jag kikar säkert in med en nyårshälsning innan kvällen, men för er som kanske inte hinner kika in mer idag passar jag på redan nu att önska GOTT NYTT ÅR!
 
På återseende!

På jakt efter paljetter...

Glamourmamman / 30 December, 2014 - 19:24 / Outfits
0 kommentarer

 
 
 Top - Gekås, Pennkjol - H&M, Boots, Duffy, Halsband - Ur&Penn, Armband - Edblad
 
 
Mellan H&M och BR hann vi såklart med en fika - och det blir på Espresso House om O får välja :-)
 
 
Gokväll vänner!
 
Ja, som rubriken antyder så var jag på jakt efter paljetter idag. Hade (som vanligt) en idé i huvudet om outfit inför morgondagen, men nix - inga paljetter blev det. Det kommer dock lösa sig ändå, för jag är tack och lov inte helt utan festklänningar här hemma. Har såklart en plan B för detta ändamål :-) Vad det blir får ni kanske se imorgon.
 
Jag hade med mig O som sällskap på stan idag. Han är van att springa i affärer sedan han var bebis - men jag märker att han inte längre tycker det är lika kul... Om man inte hänger på BR hela tiden vill säga ;-) Det gick dock fint, och vi hade en mysig eftermiddag tillsammans. Nu laddar vi som sagt för morgondagen, då det är dags för årets festligaste party!
 
Kram på er!