Äntligen helg!

Glamourmamman / 28 Februari, 2014 - 17:42 / Outfits
1 kommentarer

 
Gokväll vänner!
 
Kikar in och visar några hyfsat pigga morgonbilder med dagens outfit - men nu 12 timmar senare är jag desto tröttare ;-) Idag invigde jag ett nytt halsband från Ur&Penn, som O nästan tvingade mig att köpa häromveckan. Det är ju såå vackert, som han sa. Så han var stolt över sin mamma idag (fast det hoppas jag han är utan halsband också, hihi).
 

Det har varit en galet intensiv vecka, och dessutom har vi haft lite sjukdom i familjen - så jag är såå tacksam över att hela helgen ligger orörd framför mig! Hoppas bara att bacilluskerna inte sätter klorna i mig också... Har en tjejmiddag att se fram emot imorgon, och då vill jag vara piggelin såklart. Nej, en lugn kväll med hämtmat och Let´s Dance, det blir fint det!
 
Njut kvällen ♥
 
T-shirt - Filippa K, Kofta - Gina Tricot, Halsband - Ur&Penn, Ring - KappAhl, Byxor - Gekås

Esse - rättvisemärkt hudvård från Sydafrika

Glamourmamman / 28 Februari, 2014 - 08:00 / Skönhet
0 kommentarer

 
God morgon!
 
Jag bara måste tipsa om dessa underbara produkter från Esse, som jag fick i julgåva från några kollegor. Det är en ekologisk och rättvisemärkt hudvårdsserie från Sydafrika (säljs bl.a. i hälsokostbutiker och på nätet), och man får en känsla av lyxig ansiktsbehandling när man använder dem. Jag fick ett litet resekit med peeling, rengöring, fuktkräm, etc. Älskar dem! Ett presenttips till någon väninna kanske? Nu kör vi full fart på helgen, hörrni!
 
Happy Friday ♥ 

En preppy torsdagshälsning...

Glamourmamman / 27 Februari, 2014 - 18:51 / Outfits
2 kommentarer

 
Hallå vänner!
 
Japp, det blev en lite preppy outfit denna torsdag - kändes rätt med tanke på att mer än hälften av arbetsdagen bestod av möten av olika slag, och jag fick vara lite business woman :-) Och jisses, vad dagen sprang iväg snabbt! Rätt som det var blev klockan 15 och det var dags att runda av med ett Step&Styrka. Så ikväll ska jag komma ner i varv och umgås med mina grabbar. O har beställt "bananglass" efter zumbaträningen, så det är bäst att sätta fart!
 
Ha en fin kväll ♥