Den första semlan...

Glamourmamman / 31 Januari, 2014 - 15:17 / Vardagslyx
1 kommentarer

 
God eftermiddag!
 
Åh, nu har det äntligen varit semmelpremiär här hemma! Vi slog till på riktig gofika idag när hela familjen var samlad. Den första smakar ju alltid bäst, eller hur? Nu ska jag ägna eftermiddagen och kvällen åt att vara världens bästa mamma (ja, det försöker jag väl alltid vara, men det är inte alltid barnen håller med, hehe) - en riktig mysfredag har jag lovat. Och smågrabbarna har i sin tur lovat att vara världens snällaste barn - vi får se hur detta ska gå ;-) På återseende!

Happy Friday ♥
 

Today I´m Wearing This

Glamourmamman / 31 Januari, 2014 - 11:07 / Mode
0 kommentarer

 
Top Avanna, Jeans - Lindex, Stövletter, Scorett, Nagellack - OPI, Läppstift - Isadora
 
Friday it is!
 
Kanske är det många av er som jobbar sista dagen för veckan (jag gjorde ju min sista redan igår, hehe), och sedan kan det eventuellt vankas after work eller andra festliga trevligheter? Om jag skulle ut ikväll hade ovanstående outfit lätt kunnat användas. Svart är en riktigt partyfärg för mig, och med röda detaljer blir det extra effektfullt.
 
Avanna har länge varit ett av mina favoritmärken - gillar Annas coola prints, med mycket självförtroende och attityd. Hennes linnen bär jag gärna till fest! Idag kan du handla hos Avanna med hela 30% rabatt om du anger koden FRIDAY30. 
 
Kram ♥

Dagens...

Glamourmamman / 30 Januari, 2014 - 21:00 / Outfits
1 kommentarer

 
Gokväll bloggosfären!
 
Som ni ser kör jag döskalletema två dagar i rad :-) Egentligen är jag inget stort fan av just döskallar, men om man mjukar upp det med stickat, blommor och färg (som t.ex. i gårdagens halsband), så tycker jag att det är ganska coolt. Den här tröjan är ett fynd från min Gekås, och just nu säljer "vi" ut en massa stickade plagg till riktiga vrakpriser. Så ta en kik på damavdelningen om ni har vägarna förbi! Ja, gärna alla andra avdelningar också förstås ;-) På återseende!
 
Kram & gonatt ♥
 
Tröja - Gekås Ullared, Jeans - Lindex