Dagar på Skrea Strand...

 
Hej igen!
 
Här kommer några snapshots från vår minisemester i stugan på Skrea Strand.Jag börjar mer och mer uppskatta att ha denna lilla pärla vid havet - även om det är trångt som attan, och man sover ganska dåligt ;-)  Men när det är vackert väder är det underbart! Det blir ett sådant skönt "häng" när man är där - så okomplicerat och kravlöst liksom.
 
Man kan gå i bikini från stugan till stranden, och behöver i stort sett bara ha med sig en solstol och ett badlakan. Blir man fikasugen, eller behöver mer solkräm, är det ju bara att gå tillbaka de 100 metrarna till stugan. På kvällen tar man kanske en promenad och en öl på Strandbaden - eller så stannar man bara kvar i stugan och dricker vin i platsglas :-) 
 
I helgen var det Weels & Wings i stan - vilket lockar enormt mycket folk! Jag är inte mycket för detta jippo med "raggarbilar", men givetvis passade vi på att spana in alla bilar som cruisade runt. Annars gjorde vi som sagt minsta möjliga - solade, badade, umgicks med mamma och pappa, och njöt av det bästa sommaren kan erbjuda.
 
Solvarma kramar!
 
 
 
Postat av: Helen.HUSnrNIO

Bästa avkopplingen är ju på bortaplan där man inte kan göra en massa, greja och fixa...
Fantastiskt väder och avis på att ni är vid havet dagar som dessa...
Trevlig kväll!

2014-07-20 @ 19:32:01
URL: http://husnrnio.se
Postat av: Ulla

ser härligt ut med Skrea....alltid bästa stranden...

2014-07-20 @ 22:35:16


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: