Sista arbetsveckan!

Glamourmamman / 30 Juni, 2014 - 17:42 / Outfits
5 kommentarer

 
Blus - Gekås, Halsband - Ur&Penn, Armband - Lindex
 
Hej vänner!
 
Då har vi kickat igång den sista arbetsveckan innan semestern - lovely! Egentligen är det ju bra om man kan sänka arbetstempot lite innan det är dags att gå på ledighet, men det verkar inte bli fallet hos mig ;-) Nåväl, snart har jag hela fyra veckors vila framför mig, så det är väl lika bra att köra på för fullt in i det sista. Spännande projekt är på gång i varje fall! Ikväll ska jag ta en sväng i bloggsofären - har blivit dåligt med det de senaste dagarna. Tack för att NI kikar in här!
 
Ha en fin kväll ♥
 
Ps: Lite dålig uppslutning på PUSS-tävlingen, hörrni... Visst vill ni väl vara med och tävla om supersnygga smycken, accessoarer och fin inredning till ett värde av hela 400 kr? Klicka HÄR för att komma till tävlingen!

WORK OUT by Gina Tricot

Glamourmamman / 30 Juni, 2014 - 10:00 / Träning
2 kommentarer

 
Hallå igen!
 
Som jag berättade igår, så fick några träningstights följa hem från vår shoppingrunda. De leopardmönstrade såg jag på Instagram häromdagen, och inte helt överraskande föll jag som en fura :-) Och när jag spanade in dem på Gina Tricot såg jag att de endast kostade 129 kr. Därför slank det med även ett par svarta med neonrosa text :-) Visserligen är de inte i funktionsmaterial, utan i en stretchig bomullsmix, men jag tror ändå att de kan funka till det mesta (utom kanske de mest svettdrypande träningsformerna). Jag tänkte inviga dem idag på cirkelträningen - återkommer med recension!
 
Vad tränar du idag?
 

Shoppingdag i Göteborg...

Glamourmamman / 29 Juni, 2014 - 20:16 / Allmänt
0 kommentarer

 
En "dagens" från något av alla provrum man besökte, hör väl till under en shoppingdag :-)
 
 
Hamburgare är nästan ett måste på Hard Rock Café, men idag blev det en Ceasar. God!
 
 
 
Hej igen!
 
Tänk, jag fick med mig hela grabbligan till storstan för lite söndagsshopping - och jag behövde inte ens tjata idag ;-) Och visst blev det några påsar som fick följa med hem - köpte inte mindre än tre träningstight (oops!), en klänning och tjocka sugrör från Lagerhaus (ja, det funkar ju inte att dricka frukt- och bärdrinkar med för smala sugrör - testa själva, haha). Jag är fullkomligt outröttlig när det gäller shopping, men när man har killar med sig så får man oftast nöja sig med de timmar som blir ;-) Nej, nu är det snart dags att förbereda lite inför den sista måndagen innan semestern!
 
Varma kramar ♥