Sunny Sunday

Glamourmamman / 30 November, 2014 - 18:28 / Allmänt
1 kommentarer

 
 
Dagens söndagsben i två olika skepnader - dock i solsken båda två
 
 
Gokväll vänner!
 
Sol - underbara sol - vad jag har saknat dig! Jag känner riktigt hur humöret stiger i topp när den visar sig på himlen. Och idag har jag fått uppleva den från morgon till eftermiddag - först på löparrundan i krispig morgonluft, och sedan på stan när jag strosade runt bland butikerna. Så här kan jag lätt överleva vinterhalvåret här i Sverige!
 
Nu börjar den här långhelgen med familjen lida mot sitt slut. Ska strax bänka oss i sköna tv-soffan med en kopp glögg, men först ska jag gå igenom alla foton jag har tagit de senaste dagarna. Ett eller flera inlägg kommer i dagarna, och vi längtar redan tillbaka till Danmark :-) Men nu får det vara jobb några veckor till innan nästa ledighet. Och veckan som kommer blir som vanligt ganska fullspäckad ;-) Hoppas ni har lust att hänga med mig på ett hörn!
 
Varma kramar!

Happy första advent!

Glamourmamman / 30 November, 2014 - 09:09 / Jul
0 kommentarer

 
 
Årets adventsljusstake går i samma stil som förra årets. De små julgranskulorna kommer från Rusta.
 
 
Godmorgon världen!
 
Så var det första ljuset tänt. Nu börjar faktiskt julkänslan (eller i varje fall något som liknar den) smyga sig på mig, även om det känns galet att det bara är en månad kvar på året. Nyss var man ju på stranden liksom! Visst har hösten gått fort?!
 
Jag har redan varit uppe ett tag. Som vanligt vaknar jag först i familjen, och jag kan faktiskt njuta av att sitta i lugn och ro med en kopp kaffe innan de andra vaknar. Kanske för att mitt morgonhumör innan frukosten är mindre trevligt ;-)
 
Vad den här söndagen har att erbjuda vet jag inte än. Men packa upp och tvätta är man nog tvungen till - den trista biten med att resa ;-)  Annars ska vi mest njuta av adventsmyset, kanske spana på julklappar. Men först ska jag dra på mig löparskorna. Det ser kallt ut, så det blir full mundering! Vad har ni för planer för denna adventssöndag?
 
På återseende!

Karibisk lördagsblogg...

Glamourmamman / 29 November, 2014 - 12:08 / Resor/semester
1 kommentarer

 
 
Gomiddag på er!
 
Som ni ser går det ingen större nöd på mig denna lördag. En kall öl i plastglas, varm och fuktig luft, och lite lördagsblogg till tonerna av karibiska rytmer. Sämre kan man ha det :-) Att vi har befunnit hos på The Reef i Fredrikshamn det senaste dygnet har säkert flera av er redan listat ut, och givetvis kommer fler inlägg härifrån inom kort.
 
Nu har vi dock checkat ut från vårat rum, och jag har redan hunnit åka vattenrutschbana femtioelva gånger, efter den danska och goda (t.om. ett litet wienerbröd slank ner idag) frukosten. De stora grabbarna suger nu ut det sista av detta badparadis, medan jag och C pustar ut lite innan det är dags för färjan hem till Sverige. Vi hörs snart igen! 
 
Ha en härlig lördag!