En läskig present...

Glamourmamman / 31 Oktober, 2014 - 18:13 / Festligheter
1 kommentarer

 
 
Kvällens gå-bort-present blev kanske inte så läskig som jag hade tänkt mig ;-)
 

En flaska vin till de vuxna och en påse sega vampyrer till lillkillen - ja, det fick bli kvällens present till värdparet. Efter en ganska seg arbetsdag, var det härligt att avrunda med ett HIT-pass och en varm dusch - för att sedan dra på sig den lilla svarta. Barnen är supertaggade inför denna "läskiga" helg med massor av festligheter, så nu kör vi!
 
Njut kvällen!

Happy Halloween!

Glamourmamman / 31 Oktober, 2014 - 09:39 / Outfits
0 kommentarer

 
 
Hej vänner!
 
Sorry för dålig uppdatering de senaste dagarna, men jag har verkligen inte haft tid. Jag vet ju dock att mina trogna läsare ofta tror det värsta om jag inte skriver inlägg i samma takt som jag brukar - men allt är bara fint med mig ;-)
 
Igår var jag själv med barnen, och stressade från jobbet direkt till simskolan. Pjuh! Alla vet ju hur trött man blir av att vistas i en simhall, så varken jag eller barnen var speciellt svårlagda på kvällen ;-) Men innan jag själv fick krypa ner i sängen var det mycket som skulle göras. Måla naglarna, stryka kläder till mig och smågrabbarna, ta fram bus-eller-godis-utstyrsel, fixa med present till värdparet, etc. Japp, för ikväll är det dags för helgens första Halloween-fest. Längtar!
 
Men innan det är dags att dra på sig partykläderna, ska resten av arbetsdagen avverkas. Slut på frukostrasten!
 
Ha en härlig dag!

Nutellabullar - barnsligt gott!

Glamourmamman / 30 Oktober, 2014 - 10:00 / Mat, bak och dryck
0 kommentarer

 

Captain America hamnade av någon anledning mitt i bullbaket häromdagen!
 
 
Härliga vetebullar med Nutella som fyllning - det kan liksom inte bli fel!
 
 
Hej igen!
 
Alltså, Nutella är ju sååå gott! När jag bor på hotell brukar jag ofta lyxa till det med Nutella på pannkakorna till frukost - eller varför inte till nybakta scones. Oerhört onyttig kombo - men ack så ljuvlig sådan!
 
I förra veckan bakade ju jag och C bullar med Nutella som fyllning - ett kul alternativ till de vanliga kanelbullarna. Ett tips för er som är höstlovslediga och kanske inte har något speciellt på agendan idag. En trevlig aktivitet att göra tillsammans med barnen, och sedan är det ju perfekt att ha ett gäng bullar på lut i frysen i höst :-)
 
Ha en fin dag!