Allt har ett slut...

Glamourmamman / 31 Augusti, 2015 - 13:00 / Bloggen
15 kommentarer

 
 
Kära läsare!
 
Sedan dagen före nyårsafton 2008 har jag bloggat under namnet Glamourmamman. Nästan 7 år... En lång tid. År då jag nästan dagligen har delat med mig små glimtar av mitt liv - från glädje till sorg, från falukorv till champagne. Händelser ur mitt liv som ibland varit milstolpar, ibland bara vanliga händelser ur en ganska torftig vardag. Högt och lågt. 
 
Nu känns det dock som att denna blogg har gjort sitt. Jag känner inte längre att jag har tid och ork att ge den samma energi som innan, och allting måste ju ha ett slut... Det är såklart med viss sorg i hjärtat jag skriver dessa ord. Bloggen har varit ett stort fritidsintresse, och jag älskar att kunna blicka tillbaka genom åren och följa mitt och familjens liv.
 
Jag är också så oerhört tacksam över allt fantastiskt som bloggen har fört med sig - upplevelser, samarbeten, vänner, resor, och inte minst en massa fina kommentarer och mail från er läsare. Tack för allt ♥ Kanske ångrar jag mig längre fram, och jag kommer tillbaka i någon form, men just nu känns detta beslut helt rätt. Var rädda om er!
 
Varma kramar!

Gårdagens...

Glamourmamman / 30 Augusti, 2015 - 19:21 / Outfits
0 kommentarer

 
 
Byxdress och skor - Nelly, Väska H&M, Halsband -Ur&Penn
 

Hej igen!
 
Gårdagen tillbringades på höga klackar, och jag kunde njuta av att vara över 180 cm över havet. Idag har jag mest hängt i myskläder - barfota :-) Solen har strålat hela eftermiddagen, och jag har kunnat slumra till en stund på balkongen. Och ikväll har jag sprungit en lätt runda i den höga sensommarluften. Härlig söndag helt enkelt! Efter en helg med en massa fest och glamour, blir det nu till att ladda om inför en ny arbetsvecka och nya spännande utmaningar.
 
På återseende!

Dagen efter kvällen före...

Glamourmamman / 30 Augusti, 2015 - 13:29 / Festligheter
0 kommentarer

 
 
Bubbel inledde gårdagens personalfest - helt i min smak med andra ord!
 
 
Godmiddag på er!
 
Ja, lite trött i mössan är man allt idag... Men som vanligt kan det vara värt det om man bara haft en trevlig kväll. Och det hade vi verkligen! Gekås bjöd som vanligt på en generös personalfest, där temat för kvällens mingelparty  var burlesque. En föreställning med Moulin Noir inledde kvällen, följd av liveband - och sist men inte minst Markoolio! Så idag är jag lite öm både i fötter och huvud ;-) Fler roliga bilder från festen finns på Instagram under #gekasparty2015.
 
Ha en skön söndag!