Min lilla oas...

 
 
Älskar, älskar, älskar verkligen min lilla oas på balkongen!
 

Gokväll på er!
 
Ni kanske redan har sett en massa bilder härifrån på Instagram - och det är inte så konstigt med tanke på att det är min lilla oas för avkoppling. Jag älskar att sitta här och njuta av eftermiddagssolen efter jobbet, eller ta ett glas vin när solen har gått ner över trädtopparna. Denna loungemöbel är nog bland de bästa investeringar vi gjort till våra uteplatser.
 
Har ni haft en bra onsdag annars? Min har varit toppen - varmt och skönt, och jag har verkligen sugit ut det mesta av denna soliga dag. Bad i poolen, bad i sjön... Och på stranden är det lika mycket folk som i mitten av juli! Nu ska jag fixa lite kvällsmat åt mig och bröderna bus. Och kanske avsluta kvällen med att räkna nya fräknar på näsan :-) Vi hörs!
 
Solvarma kramar!
Postat av: Ulla

haft en galet skön dag på jobbet...precis lagom att göra...ingen inre stress som brukar ta över och många skratt däremellan...dessutom strålande sol....min oas har varit att sätta fötterna i vatten ikväll och gjort pedikyr...ljuvligt skönt! man blir som en ny människa!

Svar: Låter som en toppendag :-) Njut kvällen, kram!
Nina - Glamourmamman

2015-08-19 @ 21:07:57
Postat av: Glamourwannabe - med huset fullt av grabbar.

vad underbart att du kan få njuta lite extra av detta härliga väder då du är ledig mitt i veckan.

Ser verkligen ut som en härlig plats att tillbringa soliga eftermiddagar på.

Kram Hanna

2015-08-19 @ 21:45:46
URL: http://hannadidrikson.blogg.se
Postat av: birgitmaria

Lovely! Det är ju hur underbart som helst ute nu. Jag avslutade gårkvällen med ett långpass och efter det somnade jag snabbt :-)

2015-08-20 @ 08:03:20
URL: http://birgitmaria.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: