Black is always black...

Glamourmamman / 28 Februari, 2015 - 17:21 / Outfits
0 kommentarer

 
 
Hej igen!
 
Kikar in en snabb sväng till er innan lördagkvällen tar vid på allvar. Det har varit en slapp dag, där alla i familjen har varit ganska trötta efter veckan. En löparrunda i eftermiddagssolen har jag dock hunnit med. Ganska låg intensitet, men ibland är dessa träningspass viktiga också - att bara fokusera på att andas in vårluft i lungorna, och njuta av torra vägar och eftermiddagssol. Nu väntar dock en lugn kväll på hemmaplan. Fondue står på schemat - och mello såklart!
 
Njut kvällen!

Bästa starten på helgen...

Glamourmamman / 28 Februari, 2015 - 10:23 / Allmänt
0 kommentarer

 
 
Hallå vänner!
 
Vilken mysig start jag fick på helgen! En kväll med några av de bästa - drinkar, massor av god mat, och tid att prata i kapp om vad som hänt sedan sist. Sådana kvällar lever man länge på. Tack underbara vänner ♥
 
Idag är planerna än så länge ganska lösa - blir nog mest hemmafix och träning skulle jag tro. När vardagen är stressig behöver man just dessa dagar extra mycket. Nej, nu ska jag dricka upp morgonens andra kopp kaffe och ta med mig O till affären. När det ska köpas lördagsgodis är barnen inte särskilt svårövertalade ;-) Vi hörs säkert lite senare!
 
Ha en fin lördag!

Happy (sweaty) Friday!

Glamourmamman / 27 Februari, 2015 - 17:00 / Träning
2 kommentarer

 
 
Happy (sweaty) Friday!
 
Sådär, då har jag avverkat ännu en arbetsvecka! Som vanligt avrundades den med ett svettigt HIT-pass - underbart att så många älskar att ta ut sig till max under denna halvtimma. Jag också - även om jag såklart får hålla igen lite för att klara av att prata och instruera ;-) Nu är det dock dags att svida om inför kvällen. Tjejmiddag väntar!
 
Njut kvällen!