När vintern visar sig från sin bästa sida...

 
 
Gokväll vänner!
 
Ja, idag visade sig vintern verkligen från sin bästa sida. Jag menar, hur ofta händer det att man har både snö och klarblå himmel här på Västkusten?!  Så vi beslutade oss för att köra en klassisk korvgrillning i skogen. Det var nog faktiskt första gången lille C var med om just detta, så han var såklart eld och lågor (hehe) över att få grilla sin egen korv :-) Och gott är det ju! Ett par timmar sedan var vi trötta i både kropp och knopp, och luktade givetvis ganska mycket rök ;-)
 
Annars då? Nej, för övrigt har vi mest slappat här hemma. Och röjt upp efter gårdagens fest såklart... Det är en av de få nackdelarna med att ha många gäster hemma - att det tar några timmar att diska och städa. Fördelarna överväger såklart - och ett extra plus när det blir goda rester kvar att äta :-) Så nu är man åter i matkoma, och kommer förmodligen att hänga i tv-soffan det mesta av kvällen. Men vila är nog precis vad som behövs inför den kommande arbetsveckan!
 
Kram på er!
Postat av: Ulla

ser härligt ut....hos mig var det bara grått och rått så jag stannade inne...lusten infann sig inte det minsta att gå ut och frysa..gott att se dina bilder istället..och korven ser verkligen god ut!

2015-01-26 @ 19:45:38


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: