Bland shoppingtokiga semesterfirare...

Glamourmamman / 31 Juli, 2015 - 19:16 / Outfits
0 kommentarer

 
 
Gokväll vänner!
 
Nu ska jag dock inte kasta sten i glashus - är det någon som är shoppingtokig semesterfirare så är det ju jag ;-) Men nu kan man som sagt fynda rejält! Både Lindex och KappAhl har halva reapriset, och där har jag handlat en hel del de senaste dagarna. Idag var det Lindex som fick ett besök av mig, och för dryga 500 kr fick jag en jacka och keps till O, badbyxor och tröja till C, två sport-bh:ar, och massor av underkläder till mig. Japp, jag är grym på att shoppa billigt :-) 
 
Jag har fått många frågor om mina byxor jag har på mig idag. Märket är Black Story och dom är köpta på Gekås för ett tag sedan. Passade på att köpa flera färger eftersom det var bra pris, men är osäker på om de finns kvar i butik nu... Riktigt sköna är dom i varje fall! Nu är dagens träning avklarad i form av 7 kilometer löpning, och det är dags att bänka sig i tv-soffan snart. Får riktiga höstvibbar om man kikar ut, så ett glas vin och en filt blir fint ikväll :-) Hörs imorrn!
 
Varma kramar!

Ännu en sovmorgon...

Glamourmamman / 31 Juli, 2015 - 10:07 / Allmänt
1 kommentarer

 
 
Godmorgon på er!
 
Bjuder på en av mina favoritbilder från semestern - ett foto som O tog på mig när vi bodde på Triangeln i Malmö förra veckan. Många i min närhet kan ibland säkert reta sig på att jag ständigt är där med min kamera, men själv är jag så himla glad att jag har alla dessa minnen lagrade även i bildform. Så underbart att plocka fram och återuppleva dem.
 
Det blev ännu en sovmorgon för oss idag, men nu ska jag ta tag i städningen här hemma. Vi har 3 dagar kvar innan vardagen börjar på allvar, men innan dess ska vi hitta på en massa roliga saker. Och visst är det skönt att inleda helgen - oavsett om det är semester eller ej - med ett nystädat hem? Ha en fin fredag, så hörs vi snart igen!
 
Varma kramar!

Stronger - träna med klös!

Glamourmamman / 30 Juli, 2015 - 19:35 / Träning
2 kommentarer

 
Hur grymma är inte dessa träningshandskar från Stronger.se?!
 
 Gokväll på er!
 
Det blev ännu ett träningspass denna sista semestervecka - den här gången på jobbet faktiskt. Vi var ändå där och handlade, så jag passade på att packa med mig träningskläderna. Har längtat efter att kunna köra lite tuffare och tyngre, och tyvärr räcker inte alltid hemmagymmet till. Kändes skönt att köra marklyft och rodd med rejäla vikter (ja, jag vet att det kan låta sjukt i vissas öron, haha). Skulle dock behöva ett par nya handskar för att inte slita så på händerna, och blev (såklart) förälskad i dessa leopardmönstrade. Kanske något att investera i till höstens pass? Så snygga!
 
På återseende!