Power Woman

Glamourmamman / 30 Juni, 2015 - 19:41 / Träning
1 kommentarer

Hej igen!
 
Jag följer inspirerande och superstarka @annawretling på instagram, och har blivit fullkomligt förälskad i hennes snygga kollektion Power Woman. Fantastiska träningsbilder och härligt kaxiga djurmönster - helt i min smak. Vill ha allt!
 
Jag själv känner mig inte som någon kraftfull kvinna idag direkt... Har haft en tuff arbetsdag och en huvudvärk som vägrar släppa taget. Någon träning blev det inte heller, eftersom både halsen och musklerma fortfarande kärvar lite. Men med ännu en vilodag ska det nog ordna till sig. Imorgon är jag dessutom ledig, och solen har återvänt till Västkusten. Love it!
 
Kram på er!

Sommarpresenter till våra vardagshjältar...

Glamourmamman / 30 Juni, 2015 - 12:00 / Barn
3 kommentarer

 
 
En flaska prosecco tycker jag var en perfekt sommargåva till vardagshjältarna på förskolan
 
 
De coola etiketterna har jag hämtat hos Kreativa Karin - riktigt fina och somriga tycker jag!
 
 
Hej igen!
 
Nu är det inte långt kvar innan både vi vuxna och barnen går på lång, härlig sommarledighet. Smågrabbarna älskar skolan, fritids och förskolan - men det kommer ändå att bli skönt för oss alla att slippa tidiga morgnar och stressiga lämningar.
 
Idag hade C med sig små sommargåvor till hans "fröknar". Det är inget jag har som rutin att göra varje år, men ibland tycker jag att det är mysigt att ge bort någon liten present vid jul eller semesterstart. Jag tycker verkligen att pedagogerna gör ett fantastiskt jobb, och är välförtjänta av lite extra uppskattning. Dom ser ju till att våra barn har det toppen medan vi vuxna jobbar hela dagarna, och träffar dem vissa dagar nästan mer än vad man själv gör. Dom tröstar, kramar, torkar snoriga näsor, sjunger, uppfostrar, läser sagor, gör utflykter... Vilka vardagshjältar dom är - stort tack!
 
På återseende!

Somliga går i trasiga jeans...

Glamourmamman / 29 Juni, 2015 - 18:32 / Outfits
1 kommentarer

 
Tröja - Veromoda, Jeans - Gekås, Halsband - MiitaSweden, Skor - Köpta i Marseille
 

Gokväll på er!
 
Jag har fått en del frågor här och på Instagram om mina nya jeans. Dom är köpta på Gekås för ett par veckor sedan, och finns säkert kvar i sortiment fortfarande (priset ligger på 229 kr). Jag kan ha lite svårt för alltför trasiga jeans, men väger man bara upp med höga klackar och snygga accessoarer, så tycker jag att helheten blir ganska cool.
 
Då har vi alltså kickat igång en ny vecka, och jag är ännu en dag närmare semestern. Nu känns den väldigt välkommen, för jag känner mig ganska trött i kropp och knopp. Lite halsont har jag också - och sådant brukar ju komma som ett brev på posten när man börjar slappna av ;-) Nåväl, en kväll med vila och soffhäng ska nog råda bot på det. Hörs imorrn!
 
Varma kramar!