Nu kör vi småfredag!

Glamourmamman / 31 Mars, 2015 - 19:11 / Vardagslyx
0 kommentarer

 

Gokväll på er!
 
Förra veckan myntade lille C begreppet "småfredag" - helt klockrent enligt mig! Så ikväll kör vi enligt den principen, för det är jag värd efter dessa galna dagar! Jag och smågrabbarna är själva hemma, och vi lyxade till det med en Ceasarsallad till middag. Kändes fantastiskt tillsammans med ett glas vin (för min del - barnen fick såklart mjölk, haha), efter en händelserik arbetsdag och ett tufft överkroppspass i gymmet. Nu: kaffe i soffan med nyduschade prinsar.
 
Varma kramar!

Happy Tuesday!

Glamourmamman / 31 Mars, 2015 - 13:11 / Outfits
2 kommentarer

 
 
Hej igen!
 
 Gårdagens kaos utbyttes mot ett betydligt lugnare arbetstempo idag. Tack och lov! Skönt att få en mellandag att landa lite på. Jag mår i varje fall fint, och ville mest kika in och säga hej så här på lunchen. Nu kaffe och fortsatt planering!
 
Kram på er!

Fötter fulla av spring...

Glamourmamman / 30 Mars, 2015 - 20:09 / Träning
2 kommentarer

 
 
Gokväll på er!
 
Har ni haft en fin start på påskveckan? Min måndag har varit fullkomligt galen - och då menar jag GALEN! Mín hjärna nästan kokade när jag hade jobbat över en stund, men jag tror att jag har koll på läget nu :-)
 
Det konstiga efter en dag då man varit nergrävd i en Excel-mall - är känslan av att vara trött i huvudet och pigg i kroppen. Typiskt för just kontorsjobb tror jag. Det är lätt att följa huvudet då, men oftast är det frisk luft och endorfiner man behöver för att piggna till. För min del blev det en mil i löparskorna. Först i duggregn, men sedan i härlig kvällssol. Kändes som om det skulle bli rekord, och det blev det - dock bara med 10 sek ;-) Det är svårt att skala bort minutrar...
 
Så ja, det blev en ganska intensiv - men bra - start på veckan. Morgondagen (och de kommande dagarna fram till påsk) kommer förmodligen bli minst lika hektiska, men jag är pepp på att ta mig an utmaningarna! 
 
På återseende!